Virkistävä kaupunkiloma

Pariisi

Kaupunkilomalla tutustutaan nähtävyyksiin, syödään hyvin, shoppaillaan ja nautitaan kulttuurista. Kaupunkilomaa voi viettää yhtä hyvin vilkkaassa metropolissa kuin idyllisessä pikkaupungissakin. Sivustoltamme löydät kattavasti erilaisten kaupunkilomakohteiden esittelyjä.


Vilkkaat suurkaupungit

Vilkkaat suurkaupungit ovat suosittuja matkakohteita. Suurkaupungit houkuttelevat matkailijoita lukuisilla nähtävyyksillä ja monipuolisella kulttuuritarjonnalla.

Suurkaupungit esittelyssä:


Keskikokoiset kaupungit

Keskikokoiset kaupungit ovat monesti myös monipuolisia matkakohteita. Todellisiin metropoleihin verrattuna lomailu keskikokoisissa kaupungeissa on usein selvästi edullisempaa ja lyhyempien välimatkojen ansiosta on liikkuminen kaupungeissa helpompaa.

Keskikokoiset kaupungit esittelyssä:


Idylliset pikkukaupungit

Kaupunkilomaa voi viettää myös rauhallisissa puitteissa idyllisissä pikkukaupungeissa. Mielenkiintoisia matkakohteita ovat esimerkiksi historialliset pikkukaupungit.

Idylliset pikkukaupungit esittelyssä:

Tunnelmallisia pikkukaupunkeja löytyy myös esimerkiksi Pohjois-Italiassa sijaitsevilta Gardajärveltä ja Comojärveltä sekä Saksassa sijaitsevasta Moselin laaksosta.

Hotellit

Hotels.com