Matkakohteet: Viro: Tallinna

Shoppailuopas Tallinnaan

Shoppailu Tallinnassa

Yksi merkittävimmistä syistä Tallinnan suosioon matkakohteena ovat kaupungin loistavat ostosmahdollisuudet. Parin tunnin laivamatkan päässä Helsingistä sijaitseva kaupunki pitää sisällään laajan valikoiman erikoisliikkeitä, ostoskeskuksia ja tavarataloja. Liikkeiden valikoimat ovat monipuoliset ja tarjolla on myös merkkejä, joita on vaikeaa löytää Suomesta. Hintataso Tallinnassa on yleisesti ottaen Suomea edullisempi.

Esimerkiksi vaateliikkeitä ja kenkäkauppoja on Tallinnassa tarjolla monipuolinen valikoima. Suosittujen ketjuliikkeiden lisäksi kaupungista löytyy lukuisia persoonallisia pikkuputiikkeja. Yksilöllistä designia arvostava löytää taas etsimänsä paikallisten suunnittelijoiden omista liikkeistä.

Vaatteiden ja kenkien lisäksi Tallinnasta löytyy toki paljon muutakin ostettavaa. Hyviä ostoksia voi tehdä mm. kaupungin lukuisissa sisustusliikkeissä ja taidegallerioissa. Myös elintarvikkeet ovat Tallinnassa edullisia. Tässä shoppailuoppaassa esittelemme kattavasti Tallinnan parhaita ostospaikkoja.

Tutustu Tallinnan ostosmahdollisuuksiin:

Mitä kannattaa ostaa Tallinnasta?

Tallinnassa monet tuotteet ja palvelut ovat Suomea edullisempia. Selvitimme mitä Tallinnasta kannattaa ostaa.

Tallinnan vaateliikkeet

Tallinnasta löytyy monipuolinen valikoima vaateliikkeitä. Tarjolla on sekä virolaisten vaatemerkkien myymälöitä että kansainvälisten ketjujen liikkeitä.

Tallinnan outlet-myymälät

Tallinnassa toimii useita outlet-myymälöitä. Lue missä teet Tallinnan edullisimmat ostokset!

Tallinnan kenkäkaupat

Tallinnan kenkäkaupat tarjoavat hyvän valikoiman laadukkaita kenkiä. Esittelyssä Tallinnan parhaat kenkäkaupat.

Tallinnan sisustusliikkeet

Tallinnassa toimii monipuolinen valikoima sisustusliikkeitä. Lue missä teet parhaat sisustusostokset!

Tallinnan ostoskeskukset ja tavaratalot

Tallinnan modernit ostoskeskukset ja tavaratalot tarjoavat loistavat puitteet shoppailulle. Esittelyssä Tallinnan suurimmat ostoskeskukset ja tavaratalot.

Tallinnan keskustan ruokakaupat

Tallinnan keskustasta löytyy useita edullisia ruokakauppoja. Esittelyssä Tallinnan parhaat paikat ruoka- ja juomaostosten tekoon.