Matkakohteet: Viro

Viro - matkailu & matkakohteet

Tallinnan vanhakaupunki

Asukasluku: n. 1,3 miljoonaa
Pääkaupunki: Tallinna (n. 400 000 asukasta)
Pinta-ala: 45 226 km²
Valuutta: euro
Viralliset kielet: viro

Viro on suomalaisten suosituin ulkomaanmatkan kohde. Eteläiseen naapurimaahamme onkin helppo matkustaa, sillä matkaa Helsingistä Tallinnaan on vain n. 80 kilometriä ja aikaa Suomenlahden ylittämiseen kuluu laivasta riippuen n. 1,5 - 4 tuntia.

Viron suosiota matkailumaana pitää omalta osaltaan yllä sen edullinen hintataso Suomeen verrattuna. Viro onkin loistava shoppailureissun kohde, jossa monet ostokset saa tehtyä selvästi Suomea edullisemmin.

Viron selvästi suosituin matkakohde on Tallinna, mutta pääkaupungin lisäksi Virossa on monia muitakin mielenkiintoisia vierailukohteita. Esimerkiksi rantakaupunki Pärnu ja maan toiseksi suurin kaupunki Tartto ovat mukavia matkakohteita. Suosittua matkailualuetta on myös Saarenmaa, joka on Viron suurin saari.


Matkakohteita Virossa:
Saarenmaa

Saarenmaa

Saarenmaa on Viron suurin saari ja suosittu matkakohde. Artikkelissa kerrotaan mitä kaikkea voit kokea lomalla Saarenmaalla.

Tallinna

Tallinna

Historiallinen vanhakaupunki, loistavat ostosmahdollisuudet ja vireä yöelämä ovat syitä matkustaa Tallinnaan. Esittelyssä Tallinna matkakohteena.