Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Viro: Tallinna: Shoppailuopas: vaateliikkeet

Tallinnan vaateliikeet

Shoppailu Tallinnassa

Tallinnasta löytyy monipuolinen valikoima vaateliikkeitä. Tarjolla on sekä virolaisten merkkien myymälöitä että kansainvälisten ketjujen liikkeitä.

Merkittävimmät vaateliikkeiden keskittymät löytyvät Tallinnan suurista ostoskeskuksista, kuten Viru keskuksesta, Ülemiste keskuksesta, Rocca al Maresta ja Kristine keskuksesta. Myös vanhastakaupungista löytyy runsaasti vaateliikkeitä.

Esittelemme tässä artikkelissa Tallinnassa sijaitsevia vaateliikkeitä. Laadukkaita naisten, miesten ja lasten vaatteita löytyy tässä esiteltyjen liikkeiden lisäksi esimerkiksi Tallinnan keskustan suurista tavarataloista.


Vaateliikkeitä naisille

Ivo Nikkolo

Ivo Nikkolo on yksi Viron menestyneimpiä vaatemerkkejä. Vuonna 1994 perustettu muotisuunnittelija Ivo Nikkolon nimeä kantava merkki on saavuttanut suosiota myös Viron ulkopuolella. Nykyään Ivo Nikkololla on myymälöitä jo yhdeksässä maassa, mukaan lukien Suomessa. Tallinnassa Ivo Nikkolon tuotteita myydään viidessä myymälässä.

Ivo Nikkolon tyylikkäät designvaatteet soveltuvat modernia ja yksilöllistä pukeutumista arvostavalle nykyaikaiselle naiselle. Yrityksen valikoimiin kuuluu kattavasti erilaisia vaatteita ja asusteita, kuten mekkoja, hameita, jakkuja, laukkuja ja jalkineita.

Ketjun liikkeet Tallinnassa sijaitsevat Viru keskuksessa, Rocca al Maressa, Kristiine Keskuksessa, Baltika Kvartalissa sekä vanhassakaupungissa osoitteessa Suur-Karja 14.

Bastion

Bastion lukeutuu myös Viron tunnetuimpiin vaatemerkkeihin. Tyylikästä pukeutumista arvostava nainen löytää Bastionin valikoimista vaatteita niin arkeen kuin juhlaankin. Bastionin valikoimiin kuuluu mm. mekkoja, hameita, jakkupukuja sekä takkeja.

Bastionilla on Tallinnassa viisi myymälää. Ketjun liikkeet sijaitsevat mm. Baltika kvartalissa, Ülemiste keskuksessa, Nautica keskuksessa, Rocca al Maressa ja vanhassakaupungissa osoitteessa Viru 12.

Stradivarius

Espanjalaisella Stradivarius -ketjulla on suosittu liike myös Tallinnassa. Kohtuullisen hintaisia muotivaatteita myyvän liikkeen valikoimiin kuuluu mm. takkeja, neuleita, hameita, paitoja ja housuja. Vaatteiden lisäksi liikkeestä löytyy monipuolinen valikoima asusteita, kuten koruja, vöitä ja laukkuja.

Stradivariuksen myymälä Tallinnassa sijaitsee Rotermanni-korttelissa.


Vaateliikkeitä miehille

Baltman

Baltmanin tyylikkäät miesten vaatteet sopivat etenkin businesspukeutumiseen. Arvostettu vaatemerkki on osa virolaista Baltika Grup konsernia. Baltmanin valikoimiin kuuluvat mm. kauluspaidat, neuleet, puvut ja takit.

Baltmannilla on Tallinnassa neljä liikettä. Liikkeet sijaitsevat Rocca al Maressa, Baltika kvartalissa, Ülemiste keskuksessa ja Kristiine keskuksessa.

Gowri

Gowri myy ja valmistaa miesten vaatteita, kuten kauluspaitoja, pukuja, liivejä ja kaulahuiveja. Valmiiden kokoelmien lisäksi Gowri tarjoaa mahdollisuuden teettää paitoja ja pukuja mittatilaustyönä.

Gowrin liike sijaitsee vanhassakaupungissa osoitteessa Rüütli 28.

Sangar

Virolainen Sangar on tunnettu tyylikkäiden miesten kauluspautojen valmistajana. Sangarin valikoimista löytyy sopivia kauluspaitoja niin töihin kuin vapaa-ajallakin. Valmiiden mallien lisäksi Sangarilla on mahdollista teettää paita omien mittojen mukaan. Paitojen lisäksi Sangarin valikoimiin kuuluu mm. kravatteja ja asusteita.

Sangarilla on Tallinnassa viisi liikettä, jotka sijaitsevat Viru keskuksessa, Kristiine keskuksessa, Rocca al Maressa, Ülemiste keskuksessa ja vanhassakaupungissa osoitteessa Rüütli 4.


Vaateliikkeitä naisille ja miehille

Mosaic

Baltika Groupiin kuuluva Mosaic on aikuisille naisille ja miehille suunnattu vaatemerkki. Mosaicin vaatteet soveltuvat hyvin esimerkiksi businesspukeutumiseen. Naisille on tarjolla mm. tyylikkäitä mekkoja, hameita, housupukuja ja takkeja. Miehille Mosaicin valikoimista taas löytyy mm. pikkutakkeja, pukuja, neuleita ja päällystakkeja.

Mosaicilla on peräti kahdeksan myymälää Tallinnassa. Keskeisimmillä paikoilla sijaitsevat myymälät löytyvät Nautica keskuksesta, Foorum keskuksesta ja vanhastakaupungista osoitteesta Viru 12.

Esprit

Amerikkalaislähtöinen Esprit on yli 40 maassa toimiva ketju, jonka valikoimista löytyy vaatteita sekä miehille että naisille. Espritin vaatteet ovat rennon tyylikkäitä ja kokoelmat kattavat vaatteita ja asusteita, jotka soveltuvat niin arkeen kuin juhlaankin.

Espritillä on Tallinnassa kaksi omaa liikettä. Liikkeet sijaitsevat Rocca al Mare ja Ülemiste keskus -ostoskeskuksissa.

Jack & Jones ja Vero Moda

Tanskalaiseen Bestseller -konserniin kuuluvat Jack & Jones ja Vero Moda ovat levittäytyneet myös Tallinnaan. Muodikkaita miesten vaatteita myyvä Jack & Jones ja nuorille naisille suunnattu Vero Moda toimivat useimmiten yhdistetyissä liiketiloissa.

Tallinnan Jack & Jones ja Vero Moda -myymälät toimivat Kristiine keskuksessa ja Rocca al Maressa.

Bershka

Tyylitietoisille nuorille suunnattu Bershka myy värikkäittä ja erottuvia vaatteita. Espanjalaisen ketjun valikoimista löytyy vaatteita sekä naisille että miehille. Valikoimiin kuuluu mm. t-paitoja, toppeja, neuleita, housuja, takkeja, kenkiä ja asusteita.

Bershkan myymälä Tallinnassa sijaitsee Rotermanni-korttelissa.

Hotellit Tallinnassa

Hotels.com

Laivat ja hotellipaketit

Eckerö Line