Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Viro: Tallinna: Shoppailuopas: sisustusliikkeet

Tallinnan sisustusliikkeet

Shoppailu Tallinnassa

Tallinnassa toimii laaja valikoima tasokkaita sisustusliikkeitä. Liikkeiden valikoimista löytyvät sopivat huonekalut, valaisimet, kodintekstiilit ja koriste-esineet jokaiseen kotiin.

Sisustustuotteita myyvät Tallinnassa useat suuret sisustusliikkeet sekä lukuisat pikkuputiikit. Suurimmat sisustusliikkeet löytyvät pääasiassa keskustan ulkopuolelta, mutta hyviä sisustusliikkeitä löytyy myös esimerkiksi vanhastakaupungista.

Sisustusliikkeiden hintataso Tallinnassa on yleisesti ottaen selvästi Suomea edullisempi, joten sisustustuotteiden shoppailu Tallinnassa kannattaa. Esittelemme tässä artikkelissa pienen otannan Tallinnan sisustusliikkeiden monipuolisesta valikoimasta.


Huonekaluja Tallinnasta

RUG

RUG on suosittu huonekaluja myyvä yritys Virossa. Yrityksellä on Tallinnassa kaksi liikettä, joiden valikoimiin kuuluu sekä moderneja että antiikkityylisiä huonekaluja. Myymälästä löytyy runsaasti mm. erilaisia sohvia, pöytiä, tuoleja, lipastoja, tv-tasoja ja sänkyjä.

Huonekalujen hinnat ovat RUG:issa varsin edullisia, esimerkiksi sohvia on myynnissä runsaasti hintaluokassa 200-500 euroa. RUG:in myymälät Tallinnassa sijaitsevat keskustan eteläpuolella, osoitteissa Laki 16 ja Pirni 12.

www.rug.ee

Borg

Borg on huonekaluja valmistava ja suunnitteleva virolainen yritys. Laadukkaista huonekaluista tunnettu yritys valmistaa oman mallistonsa lisäksi huonekaluja asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Borg ilmoittaa valmistavansa mittatilaustuotteet noin viidessä viikossa.

Borgin valmiiseen mallistoon kuuluu sohvia, nojatuoleja, raheja ja sänkyjä. Valmiin malliston tuotteet ovat tyyliltään moderneja ja valikoimista löytyy sopivia tuotteita sekä kotiin että julkisiin tiloihin. Borgin myymälä sijaitsee Tallinnan keskustassa osoitteessa Liivalaia 40.

www.borg.ee

Softrend

Softrend on tunnettu virolainen huonekaluvalmistaja. Yrityksen tuotteista suurin osa viedään ulkomaille, mm. Suomessa Softrendin tuotteita myydään useissa huonekaluliikkeissä.

Softrend valmistaa nykyiaikaiseen kotiin soveltuvia sohvia, vuodesohvia, nojatuoleja, raheja ja sänkyjä. Yrityksen tuotteisiin voi tutustua Tallinnassa kahdessa liikkeessä, jotka löytyvät osoitteista Pärnu mnt 139 ja Narva mnt 63. Lähempänä Tallinnan keskustaa sijaitsee Narva maanteen liike, jonne on matkaa kaupungin ydinkeskustasta alle kaksi kilometriä.

www.softrend.ee

Aatrium

Sisustustavaratalo Aatriumin valikoimiiin kuuluu mm. huonekaluja, keittiökalusteita, kodintekstiilejä, valaisimia ja koriste-esineitä. Liikkeen valikoimista löytyvät tuotteet koko kodin sisustamiseen. Esimerkiksi erilaisia sohvia on valikoimissa runsaasti.

Aatrium sijaitsee Järve keskus -ostoskeskuksessa (Pärnu mnt 238) noin viiden kilometrin päässä Tallinnan keskustasta.

www.aatrium.ee


Kodintekstiilejä Tallinnasta

Zizi

Zizi on virolainen tekstiivalmistaja, jonka valikoimiin kuuluu mm. pöytäliinoja, liinavaatteita ja pyyhkeitä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Virossa. Valmiin malliston lisäksi Ziziltä voi tilata tekstiilejä asiakkaan omien toiveiden mukaan.

Zizillä on liike Tallinnan vanhassakaupungissa osoitteessa Vene 12.

www.zizi.ee

Smartex Disain

Smartex Disainin on kodinteksteeleihin erikoistunut sisustusliike Tallinnassa. Liikkeen valikoimiin kuuluu mm. verhoja, mattoja ja tapetteja. Yrityksen myymiin tuotteisiin lukeutuu mm. ruotsalaisen Almedahlsin ja ranskalaisen Elitisen tuotteita.

Smartex Disainin myymälä sijaitsee osoitteessa Pärnu mnt. 160F.

smartex.ee


Valaisimia Tallinnasta

4ROOM

4ROOM on virolainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa valaisimia ja lampun varjostimia. Valikoimiin kuuluu mm. kattolamppuja, jalkalamppuja ja pöytälamppuja. Lisäksi yritys myy moderneja huonekaluja.

4ROOM:in liike Tallinnassa sijaitsee osoitteessa Pärnu mnt. 110. Yrityksen tuotteita löytää lisäksi esimerkiksi tavaratalo Kaubamajan valikoimista.

www.4room.ee


Muut sisustusliikkeet

Eesti Disaini Maja

Eesti Disaini Maja kokoaa yhteen virolaista huippudesignia eri aloilta. Mukana toiminnassa on mm. huonekalu-, keramiikka-, vaate- ja korusuunnittelijoita, joiden valmistamille tuotteille Eesti Disaini Maja tarjoaa näkyvyyttä ja myyntikanavan.

Eesti Disaini Majan Showroom löytyy Solaris -ostoskeskuksesta, joka sijaitsee Tallinnan keskustassa osoitteessa Estonia pst 9.

www.estoniandesignhouse.ee

Nu Nordik

Virolaiselle nykydesignille omistettu liike myy mm. vaatteita, koruja ja erilaisia sisustustuotteita. Kodin sisustamiseen liikkeestä voi löytää esimerkiksi persoonallisia huonekaluja ja koriste-esineitä.

Nu Nordik sijaitsee Tallinnan keskustassa osoitteessa Vabaduse Väljak 8.

Nu Nordik Facebookissa

Telliskivi

Telliskivi on nopeasti kasvava luovan alan keskittymä Tallinnassa. Historiallisessa teollisuusmiljöössä toimii nykyään yli 200 erilaista luovan alan yritystä. Shoppailijaa Telliskiveen houkuttelevat siellä sijaitsevat useat pienet sisustusliikkeet ja galleriat. Alueelta löytyy myös mm. kahviloita, konserttisali ja teatteri.

Telliskivi sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin länsipuolella, noin parin kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta.

telliskivi.eu


Hotellit Tallinnassa

Hotels.com

Laivat ja hotellipaketit

Eckerö Line