Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Viro: Tallinna: Shoppailuopas: kenkäkaupat

Tallinnan kenkäkaupat

Shoppailu Tallinnassa

Tallinnan kenkäkaupat tarjoavat hyvän valikoiman laadukkaita kenkiä. Tarjolla on sekä maailmanmerkkejä että virolaisia designkenkiä. Kenkien hinnat ovat yleisesti ottaen hieman edullisemmat kuin Suomessa. Monipuolisista valikoimista voi myös tehdä todellisia löytöjä ja huippuedullisia tarjouksiakin on monesti.

Tässä artikkelissa esiteltyjen kenkäkauppojen lisäksi kenkiä Tallinnassa myyvät monet vaateliikkeet ja tavaratalot.


ABC King

ABC King on Virossa toimiva kenkiä myyvä liikeketju, johon kuuluu yhteensä viisi myymälää eri puolilla maata. Tallinnassa ketjulla on kaksi kenkäkauppaa, jotka sijaitsevat Rocca al Maressa ja Viru keskuks -ostoskeskuksissa.

ABC Kingin valikoimiin kuuluu kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Tarjolla on useiden tunnettujen merkkien, kuten Eccon, Lacosten, Bronxin, Tommy Hillfigerin ja Espritin kenkiä. ABC Kingistä löytyvätkin laadukkaat kengät koko perheelle.


Salamander

Tunnettuja kenkämerkkejä myyvä Salamander on laatutietoisen ostajan valinta. Salamanderilla on Tallinnassa neljä kenkäkauppaa, jotka sijaitsevat Kristiine keskus ja Ülemiste keskus -ostoskeskuksissa sekä vanhassakaupungissa osoitteissa Viru 5 ja Viru 20.

Salamanderin myymiin merkkeihin kuuluvat mm. Lloyd, Rieker, Clarks, Lacoste ja Ecco. Valikoimiin kuuluu sekä naisten että miesten kenkiä.


Extra Style

Tyylikkäitä naisten kenkiä edulliseen hintaan myyvä Extra Style on suosittu liikeketju Virossa. Ketjulla on kolme myymälää Tallinnassa, jotka sijaitsevat Stroomi keskuksessa, Ülemiste keskuksessa sekä Nautica Centrumissa. Keskeisimmillä paikalla liikkeistä sijaitsee Nautica Centrumin liike lähellä Tallinnan satamaa.

Extra Stylen kausittain vaihtuva mallistot pitävät sisällään mm. korkokenkiä, avokkaita ja saappaita. Jalkineiden lisäksi valikoimiin kuuluu naisten käsilaukkuja.


NS King

NS King on yli 50 myymälällään yksi Baltian maiden suurimmista kenkien vähittäismyyjistä. NS Kingin valikoimiin kuuluu kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Ketjulla on Tallinnassa peräti yhdeksän liikettä. Lähimpänä Tallinnan keskustaa sijaitsevat Nautica Centrumin, Postimajan ja Solaris Keskuksen liikkeet.

NS Kingin valikoimissa on useiden tunnettujen merkkien, kuten Riekerin, Bugattin ja Calvin Kleinin kenkiä. Tarjolla on mm. tyylikkäitä nahkakenkiä ja saappaita sekä rentoja vapaa-ajan jalkineita. Lisäksi liikkeistä löytyy hyvä valikoima laukkuja sekä naisille että miehille.


SHU

SHU on tunnettu edullisista ja muodikkaista kengistä. SHU -liikkeitä on Tallinnassa nykyään kolme kappaletta. Myymälät sijaitsevat Rocca al Maressa, Lasnamäe Centrumissa ja Ülemiste -ostoskeskuksessa.

SHU:sta löytyy kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Esimerkiksi naisille on tarjolla kenkiä aina korkokengistä pitkävartisiin saappaisiin. Miehille valikoimista löytyy sekä tyylikkäitä nahkakenkiä että rentoja vapaa-ajan jalkineita. Lapsille taas on tarjolla mm. lenkkareita, saappaita ja juhlakenkiä.


Skechers

Rentoja ja nuorekkaita kenkiä myyvä amerikkalainen Skechers on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi. Tallinnassa Skechersillä on kolme myymälää; Rocca al Maressa, Kristiine keskuksessa ja Ülemiste keskuksessa.

Skechersin valikoimista löytyy mukavia kenkiä sekä miehille että naisille. Mallistoon kuuluu mm. muodikkaita nahkakenkiä, urheilu- ja vapaa-ajan jalkineita sekä saappaita.


Vivian Vau Kingasalong

Naisten kenkiin erikoistunut Vivian Vau on tunnettu kenkäliike Tallinnassa. Vivian Vau myy virolaisen Vivian Untin suunnittelemaa kenkämallistoa. Laadukkaat nahkakengät teetetään pienissä erissä Italiassa ja kantavana ajatuksena on tarjota sopivia kenkiä kaikenkokoisille jaloille.

Vivian Vaun kenkämallistoon kuuluu mm. korkokenkiä, avokkaita, sandaaleja ja saappaita. Kenkiä on saatavilla monissa eri väreissä ja kokoja on tarjolla välillä 34-45. Liikkeessä myydään lisäksi käsilaukkuja.

Vivian Vau sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa osoitteessa Kuninga 1.


D'BOISS

Laadukkaita ja yksilöllisiä miesten nahkakenkiä etsivän kannattaa taas suunnata Tallinnassa D'BOISS -liikkeeseen. Vuodesta 2012 toiminut liike teettää laatukenkiä Italiassa omien malliensa mukaan. Yrityksen valikoimista löytyy tyylikkäitä kenkiä niin juhlaan kuin vapaa-ajallekin. Valmiiden kokoelmien lisäksi liikkeessä on mahdollista teettää kengät omien mittojen ja toiveiden mukaan.

Kenkien lisäksi D'BOISS myy mm. nahkavöitä, -laukkuja ja -takkeja. D'BOISS sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin kupeessa, osoitteessa Pärnu mnt 12/Suur-Karja 20.

Hotellit Tallinnassa

Hotels.com

Laivat ja hotellipaketit

Eckerö Line