Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Viro: Tallinna: Shoppailuopas: ostoskeskukset ja tavaratalot

Tallinnan ostoskeskukset ja tavaratalot

Shoppailu Tallinnassa

Tallinnassa toimii useita moderneja ostoskeskuksia ja tavarataloja, jotka tarjoavat loistava puitteet shoppailulle. Tallinnan ostoskeskuksissa ja tavaraloissa saman katon alta löytyvät niin kansainväliset brändit kuin virolaiset merkitkin.


Ostoskeskukset Tallinnassa

Rocca al Mare

Vuodesta 1998 asti toiminut ja vuonna 2009 uudistettu Rocca al Mare on Tallinnan suurin ja monipuolisin ostoskeskus. Monien mielestä Rocca al Mare onkin Tallinnan paras ostospaikka.

Rocca al Mare koostuu yli 170 liikkeestä, joiden joukossa mm. Tallinnan parhaimpiin kuuluva valikoima vaateliikeitä. Tarjolla on runsas vaalikoima vaateliikkeitä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Kansainvälisistä ketjuista ja muotibrändeistä Rocca al Maressa ovat edustettuina mm. New Yorker, Vero Moda, Jack & Jones, Esprit, Tommy Hilfiger ja Tom Tailor. Paikallisista ketjuista taas ostoskeskuksessa toimivat mm. Bastion ja Ivo Nikkolo.

Vaateliikkeiden lisäksi Rocca al Maressa toimii mm. useita sisustusliikkeitä, urheiluliikkeitä, pankkeja, optikoita, ravintoloita ja kahviloita. Ostoskeskuksen yhteydessä toimii myös Prisma, josta voi ostaa edullisesti elintarvikkeita ja juomia.

Rocca al Mare sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Ostoskeskukseen on kuitenkin helppo matkustaa, sillä Tallinnan bussilinjat 21, 21B, 22 ja 37 pysähtyvät ostoskeskuksen läheisyydessä.

Kristiine keskus

Lähes Rocca al Maren kokoinen ostoskeskus on Kristiine keskus, joka sijaitsee kahden kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Kristiine keskuksessa on noin 170 liikettä, joiden joukossa mm. runsaasti muotiliikkeitä. Ostoskeskus on avattu vuonna 1999 ja sitä on laajennettu vuosina 2002 ja 2010.

Kristine keskuksessa on erityisen hyvä valikoima kenkäkauppoja ja vaateliikkeitä. Ostoskeskussa toimivia vaateliikkeitä ovat mm. H&M, Denim dream, Levi's ja Dshop by Desigual. Kenkiä taas myyvät mm. Ecco, Salamander ja Rieker.

Lisäksi Kristine keskuksessa on tarjolla mm. urheiluvälineitä, kosmetiikkaa, asusteita ja laukkuja myyviä liikkeitä. Ostoskeskuksessa toimii myös useita kahviloita ja muutama ravintola, joissa voi herkutella esimerkiksi pizzalla tai itämaisilla ruoilla.

Ülemiste keskus

160 liikettä käsittävä Ülemiste keskus lukeutuu myös Tallinnan suurimpiin ostoskeskuksiin. Vuonna 2004 avattu liikekeskus sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Ülemiste keskuksen liikevalikoima koostuu mm. muoti-, urheilu-, sisustus- ja lastentarvikeliikkeistä.

Ülemiste keskuksessa toimivia muotiliikkeitä ovat mm. Denim dream, Esprit, Lindex, H&M ja Zara. Kenkiä taas myyvät mm. Ecco, NS King ja Salamander. Sisustuotteita ja huonekaluliikkeitä edustavat mm. JYSK, Hemtex ja H&M Home. Ostoskeskuksen yhteydessä toimii myös hypermarket Rimi.

Viru keskus

Tallinnan keskustan suurin ostoskeskus on vuonna 2004 avattu Viru keskus. Viru hotellin yhteydessä sijaitseva ostoskeskus on kaupungin keskustan parhaita shoppailupaikkoja. Viru keskus koostuu noin sadasta liikkeestä, jotka pitävät sisällään mm. vaateliikkeitä, kenkäkauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Kansainvälisistä muotivaatteita myyvistä ketjuista Viru keskuksessa ovat edustettuina mm. Zara, Max&Co, Guess ja Tommy Hilfiger. Virolaista ketjuista ostoskeskuksessa toimivat mm. Denim dream ja Ivo Nikkolo. Monipuolinen valikoima kenkiä taas löytyy mm. ABC King ja Salamander -liikkeistä.

Viru keskuksen ravintolavalikoimaan kuuluvat mm. suomalaiset Amarillo ja Hesburger. Kahviloita ostoskeskuksen tiloissa toimii useita, näiden joukossa mm. Roberts Coffee ja Coffee In.


Tavaratalot Tallinnassa

Stockmann

Suomalaisen Stockmann -ketjun tavaratalo Tallinnassa pitää sisällään mm. kattavan valikoiman muotia, kosmetiikkaa, sisustustuotteita ja kodinelektroniikkaa. Lisäksi Stockmannin ruokaosastolta voi hankkia herkkuja huomattavasti edullisempaan hintaan kuin Suomessa. Tallinnan Stockman on nykyään Baltian maiden suurin tavaratalo.

Tallinnan Stockmann- tavaratalo sijaitsee kaupungin keskustassa osoitteessa Liivalaia 53.

Kaubamaja

Virolainen Kaubamaja on Tallinnan toinen suuri tavaratalo. Kuten Stockmannilta, myös Kaubamajasta löytyy kaiken kattava valikoima muotia, kosmetiikkaa ja sisustustuotteita. Kaubamajan ruokaosasto on myös tasokas.

Kaubamaja sijaitsee Tallinnan keskustassa osoitteessa Gonsiori 2.

Hotellit Tallinnassa

Hotels.com

Laivat ja hotellipaketit

Eckerö Line