Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Viro: Tallinna: Shoppailuopas: outlet-myymälät

Tallinnan outlet-myymälät

Shoppailu Tallinnassa

Tallinnassa voi tehdä todellisia löytöjä pikkurahalla. Kaupungista löytyy nykyään lukuisia outlet-myymälöitä, joissa säästäväinen shoppailija voi tehdä loistavia hankintoja.

Outlet-liikkeet pystyvät myymään tuotteita selvästi normaalia edullisemmin, sillä niiden valikoimat koostuvat yleensä ylijäämäeristä, joista kaupat haluavat päästä eroon tehdäkseen tilaa seuraavan kauden tuotteille.

Tallinnan outlet-myymälöissä on tarjolla lukuisten tunnettujen merkkien tuotteita. Tarjolla on mm. vaatteita ja kenkiä huomattavasti normaalihintoja halvemmalla. Ostosmatkalle Tallinnaan suuntaavaan kannattaakin ehdottomasti käydä katsastamassa myös outlet-myymälöiden valikoimat.

Kokosimme tähän artikkeliin Tallinnan parhaita outlet-myymälöitä.


Premium Fashion Outlet

Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva Premium Fashion Outlet on laadukkaisiin design-merkkeihin erikoistunut outlet-myymälä. Liikkeen valikoimiin kuuluu vaatteiden lisäksi mm. käsilaukkuja, vöitä ja aurinkolaseja. Liikkeen myymiä merkkejä ovat mm. Ralph Lauren, Versace, Armani Jeans ja Kenzo.

Premium Fashion Outlet löytyy Rotermannin kauppakorttelista, osoitteesta Roseni 10.


Horret Outlet

Horret Outlet on naisten-, miesten- ja lasten vaatteita myyvä outlet-liike, joka sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Horret Outletin valikoimat vaihtelevat, mutta liikkeestä voi löytää edullisesti mm. farkkuja, paitoja, mekkoja, takkeja ja uimapukuja. Liikkeen myymiä merkkejä ovat mm. Tom Tailor, S.Oliver ja Mustang.

Horret Outlet sijaitsee kauppakeskus Järve Keskuksessa osoitteessa Pärnu mnt 238.


Marmen Outlet

Suomalaisia merkkivaatteita myyvän Marmen Outletin valikoimat koostuvat lähinnä L-Fashion Group Oy:n tuotteista. Valikoimiin kuuluu mm. Luhta, Rukka, Torstai, Skila ja JAP -merkkisiä vaatteita. Marmen outletista voi löytää edulliseen hintaan esimerkiksi laadukkaita ulkoiluvaatteita.

Marmen Outletin myymälä Tallinnassa sijaitsee osoitteessa Kadaka tee 48. Liike sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Tallinnan keskustasta.


Denim dream Outlet

Denim dream on virolainen merkkivaatteiden maahantuontia ja myyntiä harjoittava yritys, jolla on yli 60 liikettä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Tallinnassa yrityksellä on myös neljä outlet-myymälää, joissa myydään merkkivaatteita tavallista edullisempaan hintaan. Denim dreamin valikoimiin kuuluu vaatteita sekä naisille että miehille. Yrityksen myymiä merkkejä ovat mm. Guess, Tom Tailor, Tommy Hilfiger ja Calvin Klein.

Denim dreamin outlet-liikkeet Tallinnasta löytyvät osoitteista Ehitajate tee 120, Sõpruse pst 201/203, Mustamäe tee 24 ja Tuulemaa 20.


Sportland Outlet

Urheiluvaatteita- ja välineitä myyvällä Sportland-ketjulla on Tallinnassa myös outlet-liike. Sportlandin valikoimiin kuuluu tunnettujen merkkien, kuten Niken, Adidaksen, Salomonin ja Puman tuotteita.

Sportlandin outlet-myymälä sijaitsee osoitteessa Tartu mnt 16B. Liike löytyy Swissotel-hotellia vastapäätä, läheltä Stockmannin tavarataloa.


Tondin outlet-myymälät

Tondin alueelta, osoitteesta Tammsaare tee 60, löytyy Oulet-myymälöitä tunnetuille urheilubrändeille. Alueella toimivat vierekkäin Adidaksen, Niken ja Reebokin outlet-liikkeet. Liikkeissä on myynnissä näiden merkkien urheiluvaatteita, asusteita ja jalkineita. Esimerkiksi lenkkareita on tarjolla usein erittäin edulliseen hintaan.

Hotellit Tallinnassa

Hotels.com

Laivat ja hotellipaketit

Eckerö Line