Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Helsinki

Shoppailuopas Helsinkiin

Shoppailu Helsingissä

Helsingissä on Suomen parhaat ja monipuolisimmat shoppailumahdollisuudet. Helsingin ydinkeskusta on täynnä houkuttelevia kävelykatuja ja bulevardeja, joiden varrelta löytyy useita houkuttelevia pikkuputiikkeja ja erikoisliikkeitä sekä suuria ostoskeskuksia ja tavarataloja.

Helsingin vaate- ja kenkäliikkeistä löytyvät niin suomalaiset kuin kansainvälisetkin kärkimerkit. Tarjolla on sekä yksilöllistä huippumuotia myyviä liikkeitä että edullisia ketjumyymälöitä. Helsingistä löytyy vaatteita ja kenkiä varmasti jokaiseen makuun.

Designtuotteita ja lahjatavaroita on Helsingissä myynnissä monessa tyylikkäässä myymälässä. Helsingissä on monipuolinen valikoima käyttö- ja koriste-esineitä, taidetta ja tyylihuonekaluja myyviä liikkeitä.

Helsingin lukuisat ostoskeskukset mahdollistavat kauppojen kiertelyn mukavasti sisätiloissa. Ostoskeskuksissa shoppailu onnistuu kätevästi kun saman katon alta löytää parhaimmillaan satoja liikkeitä.

Tutustu Helsingin ostosmahdollisuuksiin:

Design-vaatteita Helsingistä

Design-vaatteita ja asusteita Helsingissä

Helsingissä kannattaa tutustua kotimaisten suunnittelijoiden liikkeisiin. Kaupungista löytyy monipuolinen valikoima liikkeitä, joissa on myynnissä yksilöllisiä vaatteita ja asusteita.

Lastenvaatteita Helsingistä

Lastenvaateliikkeitä ja lelukauppoja Helsingissä

Helsingin keskustassa toimii useita lastentarvikkeisiin erikoistuneita kauppoja. Tutustu artikkelimme avulla Helsingin lastenvaateliikkeisiin ja lelukauppoihin.

Kauppakeskus Kamppi Helsingissä

Helsingin ostoskeskukset

Helsingin ostoskeskuksissa kauppoja voi kierrellä helposti ja vaivattomasti. Kauppoja ostoskeskuksista löytyy varmasti jokaisen makuun.

Outlet-myymälä

Helsingin seudun outlet-myymälät

Helsingin seudulla toimii useita outlet-myymälöitä. Lue missä voit tehdä ostoksia edullisin outlet-hinnoin!

Sisustustavaroita

Sisustusliikkeitä Helsingissä

Helsingistä löytyy sisustusliikkeitä jokaiseen makuun. Esittelemme Helsingin kiehtovimmat sisustusliikkeet.

Vintagevaatteita Helsingistä

Vintage ja second hand -liikkeitä Helsingissä

Vintage ja second hand -vaatteet ovat kasvattaneet nopeasti suosiotaan. Tutustu Helsingin Vintage ja second hand -liikkeiden tarjontaan artikkelimme avulla.