Matkakohteet: Suomi: Helsinki: Shoppailuopas

Helsingin seudun outlet-myymälät

Outlet-myymälä

Helsingissä ja naapurikunnissa toimii nykyään useita outlet-myymälöitä. Liikkeistä voi tehdä todellisia löytöjä, sillä outlet-myymälöissä on tarjolla merkkituotteita usein jopa puolet normaalihintoja edullisemmin.

Esittelemme tässä artikkelissa Helsingin seudun outlet-liikkeitä.


Vaatteita ja asusteita

Luhta

Suomen suurin muotialan yritys L-Fashion Group pyörittää pääkaupunkiseudulla kolmea Luhta Outlet -myymälää. Myymälöissä on tarjolla Luhta-merkin lisäksi myös L-Fashion Groupin muiden brändien tuotteita. Konsernin tuotemerkkejä ovat Luhdan lisäksi Ril's, Rukka, Icepeak, James, Torstai, O.i.s, Sinisalo, Skila, Story, Big-L, Beavers ja Your FACE.

Helsingin Luhta Outlet -myymälät sijaitsevat ostoskeskus Ristikossa osoitteessa Ajomiehentie 1 sekä kauppakeskus Itiksessä, joka löytyy osoitteesta Itäkatu 1-7.

Pääkaupunkiseudun kolmas Luhta Outlet sijaitsee Vantaalla osoitteesta Porttisuontie 4.

Halti

Ulkoiluvaatteita ja -varusteita valmistavalla Haltilla on Helsingissä kaksi Outlet myymälää. Liikkeissä on myynnissä Haltin mallikappaleita, edellisen kauden malleja sekä poistoeriä kesään ja talveen.

Helsingin Halti Outletit löytyvät Lauttasaaresta osoitteessa Veneentekijäntie 8 ja Herttoniemestä osoitteesta Hitsaajankatu 14.

Reima

Lastenvaatevalmistaja Reimalla on Helsingin seudulla myös kaksi outlet-liikettä. Reiman valikoimiin kuuluu vaatteita kaikkiin sääolosuhteisiin aina vauvanvaatteista kouluikäisten lasten vaatteisiin saakka.

Reima Outlet Ristikko sijaitsee Helsingissä osoitteessa Ajomiehentie 1. Reima Outlet Tammiston taas löytää Vantaalta osoitteesta Valimotie 12.

Marimekko

Suomen tunnetuimpiin designyrityksiin lukeutuvalla Marimekolla on myös outlet-myymälä Helsingissä. Myymälästä voi löytää mm. Marimekon vaatteita, asusteita ja kodintavaroita edullisin outlet-hinnoin.

Marimekon Outlet-myymälä sijaitsee Helsingin Herttoniemessä osoitteessa Kirvesmiehenkatu 7.


Kenkiä

Ecco

Tanskalainen Ecco on arvostettu ja laadukas jalkinevalmistaja, jonka valikoimiin kuuluu kenkiä sekä miehille että naisille. Kenkien lisäksi Ecco valmistaa myös laukkuja ja asusteita. Eccon Outlet-myymälässä on tarjolla valikoima Eccon tuotteita noin 40 prosenttia tavallisia hintoja edullisemmin.

Vantaan Tammistossa sijaitseva Ecco Outlet löytyy osoitteesta Nilsaksenpolku 2.


Kodintarvikkeita ja käyttöesineitä

Iittala

Iittalan outletit tarjoavat asiakkailleen laadukkaita astioita ja keittiötarvikkeita edullisin hinnoin. Valikoimiin kuuluu Arabia, Fiskars, Hackman ja Iittala -brändien tuotteita. Iittalan outlet-myymälöissä on myynnissä 1- ja 2-laatua sekä erikoiseriä.

Pääkaupunkiseudun Iiittala Outletit sijaitsevat Espoon Lommilassa osoitteessa Espoontie 25 ja Vantaan Tammistossa osoitteessa Valimotie 18 C.

Pentik

Kodinkäyttötavaroista ja sisustustuotteista tunnetulla suomalaisella Pentikillä on myös Outlet-myymälä Helsingissä. Pentikin Outletissa on myynnissä mm. mallistosta poistuvia tuotteita sekä 2-laadun keramiikkatuotteita.

Helsingin Pentik Outlet sijaitsee Arabiakeskuksessa osoitteessa Hämeentie 135 A.

Lidl

Suomen ensimmäinen Lidl Outlet sijaitsee Vantaan Tammistossa. Myymälässä myydään sesongista poistuneita käyttötavaroita kuten vaatteita, elektroniikkaa, astioita ja muita kodintarvikkeita. Tuotteiden hinnat outlet-liikkeessä on merkitty pyörein tarroin ja ne liikkuvat 1-20 euron välissä. Elintarvikkeita Lidlin outletissä ei myydä.

Lidl Outlet sijaitsee Vantaalla osoitteessa Säätökuja 2.


Hotellit Helsingissä

Hotels.com