Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Helsinki: Shoppailuopas

Lastenvaateliikkeitä ja lelukauppoja Helsingissä

Lastenvaatteita Helsingissä

Helsingin keskustassa sijaitsee useita lastenvaateliikkeitä ja lelukauppoja. Etenkin Helsingin ostoskeskuksissa on hyvät valikoimat lastentarvikkeisiin erikoistuneita liikkeitä.

Lastenvaatelikkeitä Helsingissä

Kauppakeskus Kampista löytyvät lastenvaateliikkeet Bobo, Pikkuväki-Pomppii ja Polarn O. Pyret. Forumissa taas lastenvaatteita myyvät mm. Jesper Junior, KappAhl ja Lindex. Myös Sokoksen ja Stockmannin tavarataloissa on hyvät valikoimat lastenvaatteita ja vierailla kannattaa myös Aleksanterinkadun varrella sijaitsevissa ketjuliikkeissä, joista mainittakoon ainakin H&M Kids.

Yksilöllisempiä lastenvaatteita etsivän kannattaa kuitenkin suunnata ostoskeskuksten ja ydinkeskustan vilkkaimpien ostoskatujen ulkopuolelle. Helsingissä toimii useita pieniä kivijalkamyymälöitä, jotka ovat erikoistuneet lastenvaatteisiin. Esimerkiksi Punavuoren peikko (Uudenmaankatu 15), Aapiskukko (Iso Roobertinkatu 19), Zicco (Fredrikinkatu 18) ja Aarrekid (Fredrikinkatu 19) myyvät persoonallisia lastenvaatteita.

Lastenmerkkivaatteita Helsingissä myy esimerkiksi Daisy & Don (Kapteeninkatu 26). Liikkeellä on valikoimissaan tunnettuja kansainvälisiä laatumerkkejä kuten Armani ja Burberry.

Lasten Second hand myymälä Kruunukirppu puolestaan tarjoaa ekologisemman vaihtoendon lastenvaatteiden hankintaan. Liike sijaitsee Kruunuhaassa osoitteessa Mariankatu 24. Myynnissä on lastenvaatteiden lisäksi lastentarvikkeita, leluja, kirjoja ja äitiysvaatteita.

Lelukauppoja Helsingissä

Ostoskeskus Forumissa toimiva Moomin Shop on ehdoton ostospaikka kaikille muumien ystäville. Liikkeestä löytyy valikoima erilaisia muumituotteita, joista pitävät niin lapset kuin aikuisetkin.

Tanskalainen BR-lelut on laajentunut viime vuosina vauhdilla Suomeen. Helsingissä ketjulla on nykyään kolme myymälää, jotka sijaitsevat Forumissa, Kampissa ja Itäkeskuksessa. Liikkeissä on myynnissä kattava valikoima erilaisia leluja ja pelejä.

Leluja ja piensisustustavaroita lastenhuoneisiin myy Helsingin keskustassa myös Ombrellino (Pohjoisesplanadi 37). Virike Aitta (Eteläesplanadi 4) sen sijaan myy perinteisiä puuleluja.

Hotellit Helsingissä

Hotels.com