Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Helsinki: Shoppailuopas

Helsingin ostoskeskukset

Kampin keskus, ostoskeskus Helsingissä
Kauppakeskus Kamppi

Helsingin ostoskeskuksissa kauppoja voi kierrellä helposti ja vaivattomasti. Kauppoja ostoskeskuksista löytyy varmasti jokaisen makuun.


Ostoskeskukset Helsingin keskustassa

Kamppi

Vuonna 2006 avattu Kauppakeskus Kamppi on suosittu ostoskeskus Helsigin ydinkeskustassa. Kauppakeskuksesta löytyy yli 120 liikettä kuudessa kerroksessa. Modernista ostoskeskuksesta löytyy ostosmahdollisuuksia aina vaateliikkeistä urheilukauppoihin, kodinsisustukseen, kauneudenhoitoon ja kodin elektroniikkaan asti. Lisäksi Kampissa on yli 30 kahvilaa ja ravintolaa.

Kamppi sijaitsee Helsingin keskeisimmillä paikalla Narinkkatorin laidalla osoitteessa Urho Kekkosen katu 1. Kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevien bussiterminaalin ja metroaseman ansiosta Kamppiin on helppo saapua eri puolilta pääkaupunkiseutua ja muualtakin Suomesta.

Forum

Aivan Kampin naapurissa sijaitsee ostoskeskus Forum, joka tarjoaa myös monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Forumissa on yhteensä 130 kauppaa, ravintolaa ja muuta liikettä. Forumin tarjonta koostuu mm. vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvistä liikkeistä.

Ostoskeskus Forum sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 14-20.

Kämp Galleria

Kämp Galleria on tyylikäs kauppakeskus, joka sijaitsee hotelli Kämpin yhteydessä. Kämp Galleria on tunnettu korkeatasoisista muotiliikkeistä, joista mainittakoon Filippa K, Gant, GUESS, Marimekko, Tiger Of Sweden ja Zio. Kauppakeskuksessa toimii yhteensä 50 liikettä ja ravintolaa.

Kämp Gallerian virallinen osoite on Pohjoisesplanadi 35. Esplanadin lisäksi Kämp Galleriaan on sisäänkäynnit Mikonkadulta, Aleksanterinkadulta ja Kluuvikadulta.

Kluuvi

Ostoskeskus Kluuvi sijaitsee Kämp Gallerian viereisessä korttelissa. Vuonna 2011 uudistetussa Kluuvissa toimii 41 liikettä ja ravintolaa. Kluuvin valikoimiin kuuluu mm. katumuotia ja designvaatteita myyviä liikeitä, joista mainittakoon ainakin Ivana Helsinki.

Kiseleffin talo

Kiseleffin talon parikymmentä myymälää tarjoavat laajan valikoiman käsitöitä, vaatteita, matkamuistoja, design-tuotteita, koruja ja keräilyesineitä. Kiseleffin talo sijaitsee Senaatintorin laidalla osoitteessa Aleksanterinkatu 28.


Ostoskeskukset muualla Helsingissä

Itäkeskus

Helsingin suurin ostoskeskus on Itäkeskus, joka sijaitsee n. 10 kilometriä itään kaupungin keskustasta. Valtavassa ostoskeskuksessa toimii yli 300 liikettä ja ravintolaa. Itäkeskuksessa on laaja valikoima mm. vaatteita, asusteita, kenkiä, kodin elektroniikkaa ja urheiluvälineitä myyviä liikkeitä. Ostoskeskuksessa toimivat muiden myymälöiden ohessa Stockmannin ja Anttilan tavaratalot.

Itäkeskus sijaitsee osoitteessa Itäkatu 1-7. Itäkeskukseen on helpointa matkustaa metrolla Helsingin keskustasta. Ostoskeskukseen on myös helppo saapua autolla. Omalla autolla saapuvia varten on varattu yli 3000 parkkipaikkaa.

Columbus

Vuosaaren kaupunginosassa sijaitseva ostoskeskus Columbus muodostuu n. 50 liikkeestä. Ostoskeskuksen tarjonta koostuu mm. päivittäistavarakaupoista, vaateliikkeistä ja ravintoloista. Columbuksen liikevalikoima palvelee parhaiten lähialueen asukkaita tarjoten heille vaihtoehdon Helsingin keskustalle ja Itäkeskukselle.

Columbus sijaitsee Vuosaaren metroaseman kupeessa osoitteessa Vuotie 45.

Hotellit Helsingissä

Hotels.com