Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Helsinki: Shoppailuopas

Vintage ja second hand -liikkeitä Helsingissä

Vintage vaatteita Helsingissä

Vintage- ja second hand -vaatteet ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan etenkin nuorten keskuudessa. Käytettyjen vaatteiden ostaminen uusien sijaan onkin erinomainen valinta ekologisuuden kannalta. Helsingissä voi tehdä upeita löytöjä lukuisilta kirpputoreilta ja vanhojen vaatteiden myymälöistä. Tässä artikkelissa esitellään Helsingin vintage- ja second hand -vaatteita myyviä liikkeitä.


Amadosta löydät klassisia ja trendikkäitä second hand-vaatteita. Kaikki Amadon tuotteet ovat taattuja, aitoja merkkituotteita. Myymälästä löytyviä merkkejä ovat mm. Chanel, Dolce & Cabbana, Gucci, Boss, Versace ja Vuitton. (Fredrikinkatu 25)

Ansa myy ajankohtaiseen muotiin kulloinkin sopivia vanhoja vaatteita. Lisäksi Ansassa kaikki tuotteet ovat huolella valittuja ja jokaisessa vaatteessa on jotakin erityistä. (Fleminginkatu 8)

Helsinki 10 valikoimassa on uusien design-tavaroiden lisäksi valikoituja ja trendikkäitä vuodenaikaan sopivia second hand-vaatteita. (Eerikinkatu 10)

Helsinki secondhand myy retro, design ja vintage -huonekaluja, keramiikkaa sekä lasia ja taidetta. (Korkeavuorenkatu 5)

Hietalahden kirpputori toimii Hietalahden torin yhteydessä ympäri vuoden, mutta on etenkin kesäaikaan suosittu kauppapaikka, josta tekee varmasti löytöjä.

Hilda Viola Boutiquen päivittäin vaihtuvasta valikoimasta löytyy aina jotakin uutta ja vanhaa. Liikkeestä löytyy uutuuksia Pariisista sekä lähes käyttämättömiä naisten vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita sekä kohtuuhinnoin aitoja merkkivaatteita. (Toinen linja 15)

Kaunis Veera on Suomen vanhin second hand-liike, jossa myydään laadukkaita merkkivaatteita arkeen ja juhlaan. Liikkeestä löytyy pääasiassa tämän päivän muotia. (Albertinkatu 10)

Kirpputori Emmaus löytyy Helsingin Vallilasta ja Lauttasaaresta. Molemmilta kirpputoreilta löytyy mm. vaatteita, kenkiä astioita, kodintekstiilejä ja kirjoja. Vallilan kirpputorilta saa myös huonekaluja. (Vallila: Mäkelänkatu 54, Lauttasaari: Gyldénintie 2)

Kruunukirppu on Helsingin Kruunuhaassa sijaitseva lasten käytettyjen merkkivaatteiden myymälä. Myynnissä on myös lastentarvikkeita, leluja sekä kirjoja. Lisäksi äitiysvaatteita. (Mariankatu 24)

Mekkomania myy erityisesti suomalaisten valmistajien mekkoja menneiltä vuosikymmeniltä. Lisäksi valikoimista löytyy koruja, kenkiä, hanskoja ja laukkuja. (Mannerheimintie 31)

Nasta myy vanhoja astioita, lasia, huonekaluja ja kodintekstiilejä sekä vaatteita ja asusteita 20-60 luvuilta. (Liisankatu 15)

Penny Lane Boutique myy laadukkaita second hand -tavaroita ja vintage-muotia vaatteista asusteisiin. Lisäksi myymälästä löytyy valikoima juhla- ja vanhojentanssipukuja. (Runeberginkatu 37)

Play it again, Sam myy vaatteita, iltapukuja, kenkiä, laukkuja, hattuja, peruukkeja, koruja ja korsetteja. Vanhimmat tavarat voivat olla jopa 1800-luvulta. (Rauhankatu 2)

Queen of Second Hand myy korkealuokkaista second hand -muotia. Laajaan valikoimaan sisältyy mm. merkkilaukkuja, trendikkäitä vaatteita ja hienoja asusteita. (Pietarinkatu 14)

Ruuturouvassa myydään viime vuosien muotia sekä vintage-vaatteita. (Fredrikinkatu 16)

Valtteri on Vallilan makasiineilla toimiva, Suomen suurin ympärivuotinen kirpputori. Löytöjä voi tehdä mm. vaatteisiin, kenkiin, asusteisiin, huonekaluihin ja kirjoihin liittyen. (Aleksis Kivenkatu 17)

Hotellit Helsingissä

Hotels.com