Matkakohteet: Suomi: Helsinki

Helsinki, Suomi

Helsinki

Helsinki on Suomen suurin kaupunki n. 600 000 asukkaallaan. Koko pääkaupunkiseudulla on asukkaita yli miljoona. Helsinki on Suomen talous- ja kulttuurielämän merkittävin keskus. Kaupunki on myös Suomen suosituin matkakohde sekä ulkomaisten että suomalaisten matkailijoiden keskuudessa.

Helsingillä onkin paljon tarjottavaa matkailijalle. Kaupungista löytyy mm. Suomen ylivoimaisesti laajin tarjonta museoita, tasokkaita ravintoloita, laaja valikoima eri alojen erikoisliikkeitä ja useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Helsingin tapahtumatarjonta on sekin ainutlaatuisen runsasta Suomen mittakaavassa.

Helsinki on varmasti useimpien mielestä parhaimmillaan kauniina kesäpäivänä, kun sen kadut, puistot ja torit täyttyvät elämästä. Kesäistä lomapäivää voi viettää vaikkapa piknikillä Suomenlinnan linnoitetulla saarella, Korkeasaaren eläintarhassa, Linnanmäen huvipuistossa tai vaikkapa tekemällä kävelyretken pääkaupungin merellisissä maisemissa.

Artikkelit Helsingistä:

Helsingin nähtävyydet

Helsingin nähtävyydet

Helsinki on täynnä mielenkiintoisia nähtävää. Tutustu artikkelimme avulla Helsingin nähtävyyksiin.

Helsingin saaristo

Helsingin saaristo

Helsingin saaristo on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja upeaa luontoa. Esittelemme Helsingin saariston vierailukohteet.

Shoppailuopas Helsinkiin

Shoppailuopas Helsinkiin

Helsingissä on Suomen parhaat ja monipuolisimmat shoppailumahdollisuudet. Tutustu Helsingin ostosmahdollisuuksiin shopppailuoppaamme avulla.

Helsingin kattojen yläpuolella

Helsingin upeimmat näköalat

Parhaan kokonaiskuvan kaupungista saa nousemalla sen kattojen yläpuolelle. Artikkelimme esittelee Helsingin upeimmat yleisölle avoimet näköalapaikat- ja ravintolat.

Hotellihuone

Edullista majoitusta Helsingissä

Helsingissä on tarjolla hyvä valikoima edullista majoitusta. Lue mistä löytyvät Helsingin edullisimmat hotellit, hostellit ja huoneistot!

Helsinki-Vantaan lentokenttä

Lentokenttäopas: Helsinki-Vantaa

Lenttokenttäopas Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Oppaasta selviävät mm. kulkuyhteydet Helsinki-Vantaalle sekä lentokentän palvelutarjonta.

Hotellihuone

Helsinki-Vantaan lentokenttähotellit

Tutustu Helsinki-Vantaan lentokenttähotellien tarjontaan artikkelimme avulla.