Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Helsinki: Shoppailuopas

Design-vaatteita ja asusteita Helsingissä

Design-vaatteita Helsingissä

Helsingissä kannattaa tutustua kotimaisten suunnittelijoiden liikkeisiin. Kaupungista löytyy monipuolinen valikoima liikkeitä, joissa on myynnissä yksilöllisiä vaatteita ja asusteita. Valtaosa design-vaate ja - asusteliikkeistä löytyy Design District Helsingin alueelta Punavuoresta.

Olemme poimineet tähän artikkeliin design-vaatteita ja asusteita myyviä liikkeitä Helsingistä.


2OR+ByYat on yksilöllisen pukeutujan liike. Tarjolla on Soi Yat Cheungin 2or+ -mallistoa sekä lukuisia kansainvälisesti mielenkiintoisia brändejä mm. A.F. Vandevorst, A.Friend, Humanoid ja Rundholz Black Label Kokoelmassa myös bambutrikoita,nahkavöitä ja muistikirjoja. (Eerikinkatu 9)

Aarrekid tarjoaa Suomalaista ja pohjoismaalaista designia perheen pikkuväelle. Lisäksi asusteita ja piensisustustuotteita sekä yrittäjien omaa tuotemerkkiä Aarrekidiä. Aarrekid painottaa kestävän kehityksen periaatteita. (Fredrikinkatu 19)

Globe Hope Shopin tuotevalikoima koostuu vaate- ja asustemallistosta sekä sisustustuotteista, jotka pääosin on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Yksilöllisiä vaatteita ja asusteita tuottava yritys on sitoutunut tuotannossaan kestävän kehityksen periaatteisiin ja kannustaa ekologiseen ja ympäristöystävälliseen ajatteluun. (Mannerheimintie 22-24)

Helsinki 10 Concept Store myy vaatteita naisille ja miehille, mutta myös paljon kenkiä, asusteita ja kirjoja. Liikkeestä löytyy myös myös vintage-vaatteita, musiikkia, tuoksuja ja design-tuotteita. Tuotemerkkeihin kuuluu muun muassa Diana Orving ja Henrik Vibskov. Liikkeessä on Suomen ainoa englantilaisen vaatemerkkiketju Topshopin osasto. (Eerikinkatu 3)

Ivana Helsingin kansainvälisesti menestyneessä muotibrändissä yhdistyvät slaavilainen melankolia ja skandinaavinen puhtaus. (Uudenmaankatu 15)

Limbo on ihanan persoonallinen liike, joka myy design-vaatteita, ihastuttavia koruja ja paljon kaikkea muuta. Myynnissä on myös mallisto pikku-koirille. (Annankatu 13)

Minna Parikka Boutiquesta löydät Minna Parikan suunnittelemat kengät. Viettelevät ja leikkisät, tupsuilla, ruseteilla, sydämillä ja nauhoilla koristetut kengät ovat ylistys menneille jalkineaikakausille. Lisäksi Parikka suunnittelee myös neulevaatteita, nahkalaukkuja ja -käsineitä, sekä silkkihuiveja. (Bulevardi 24)

Miun shop myy omaa Miun design-vaatemallistoa. Tuotteiden valmistuksessa noudatetaan eettisiä lähtökohtia. Miun tuotteet tehdään lähituotantona ja suuriosa tuotteista tehdään kotimaassa. Miun tuotteiden suunnittelusta vastaa Ilona Hyötyläinen. (Uudenmaankatu 14)

My o My on lifestyle-myymälä, joka tuo Suomeen yli 30 uutta kansainvälistä merkkiä designin eri aloilta. My o My keskittyy ulkomaisiin, tuoreisiin suunnittelijanimiin. Liikkeen valikoima painottuu kansainväliseen naisten muotiin. Rinnalla on koruja, asusteita, sisustustuotteita ja design esineitä sekä -makeisia. Lisäksi My o Myssa esitellään joka vuosi neljä kiinnostavaa taiteilijaa. (Erottajankatu 9)

OVVN on kymmenen nuoren suunnittelijan kollektiivinen kauppa, joka myy vaatteita ja asusteita. (Iso-Roobertinkatu 17-19)

Piucca on multibrand-liike Helsingin ydinkeskustassa. Tarjolla on huippumuotia New Yorkista ja Milanosta kahdessa kerroksessa. Edustettuina ovat mm. Michael Kors first line, BCBG Maxazria, iBlues, Donna Karan New York, Pennyblack ja ELM Design. (Kluuvikatu 1)

Sopiva Shop on seitsemän nuoren naisen yhteinen liike, jossa myydään kuutta eri tuotemerkkiä. Valikoimaan kuuluu hauskoja ja persoonallisia tuotteita aikuisille ja lapsille sekä asusteita ja koruja. (Eerikinkatu 15-17)

Vanhatapio Storesta löytyy Tiia Vanhatapion suunnittelemat mallistot naisille ja lapsille. Suunnittelija on saanut inspiraationsa ja vaikutteita Femme fatal-tyylistä ja vanhoista vuosikymmenistä. (Unioninkatu 27B)

Hotellit Helsingissä

Hotels.com