Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Helsinki: Lentokenttähotellit

Helsinki-Vantaan lentokenttähotellit

Hotellihuone

Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä toimii monipuolinen valikoima hotelleja. Lentokenttähotellit tarjoavat lentomatkustajille kätevän ja edullisen majoitusvaihtoehdon ennen tai jälkeen lentomatkan.

Lisääntyneiden matkustajamäärien ansiosta lentokenttähotellien tarjonta Helsinki-Vantaalla on lisääntynyt nopeasti viime vuosina. Yöpymistä lentokentällä tai kentän läheisyydessä harkitseva voi nykyään valita majoituksensa monipuolisesta hotellivalikoimasta.

Yöpyminen lentokenttähotelleissa on yleensä selvästi edullisempaa kuin esimerkiksi Helsingin keskustan hotelleissa. Kahden hengen huone Helsinki-Vantaan lentokenttähotelleissa maksaa tyypillisesti noin 70-140 euroa yöltä, riippuen hotellista ja varaustilanteesta. Yleisesti ottaen kalleimpia ovat lentokentän välittömässä yhteydessä toimivat hotellit, kun taas edullisempaa majoitusta on tarjolla muutaman kilometrin päässä lentokentästä.

Esittelemme seuraavaksi Helsinki-Vantaan lentokentällä ja sen läheisyydessä toimivia hotelleja.


GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä terminaalissa 2. Hotelli on ainoa lentokentän tiloissa toimiva hotelli Helsinki-Vantaalla. Suoraan lentokentällä sijaitseva hotelli onkin hyvä vaihtoehto helppoa yöpymistä arvostavalle.

GLO Hotel Airport tarjoaa majoitusta 37 hotellihuoneessa, joiden varustukseen kuuluvat mm. suihku, televisio ja ilmainen internet-yhteys. Huoneita on mahdollista vuokrata myös päivällä klo 9.00-18.00 väliseksi ajaksi, jos haluaa esimerkiksi levätä jatkolentoa odotellessa.


Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport on laatutietoisen matkailijan valinta. Kansainväliseen Hilton-ketjuun kuuluva tasokas lentokenttähotelli tarjoaa puitteet rentouttavaan yöpymiseen.

Hilton Helsinki Airport -hotellissa on 246 ilmastoitua huonetta. Huoneiden varustukseen kuuluvat mm. ammeella varustettu kylpyhuone, minibaari, tallelokero ja televisio. Langaton internet-yhteys on saatavilla lisämaksua vastaan.

Hiltonin lentokenttähotelli on yhdistetty lentokenttään katetulla jalkakäytävällä. Hotellilta on vain parin minuutin kävelymatka lentokentälle.


Clarion Hotel Helsinki Airport

Uusin tulokas Helsinki-Vantaan hotellivalikoimaan on syksyllä 2016 avattu Clarion Hotel Helsinki Airport. Vantaan Aviapoliksen kaupunginosassa sijaitseva hotelli koostuu 258 hotellihuoneesta. Yritysvieraat voivat myös hyödyntää hotellin moderneja kokoustiloja. Hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä lentokentältä.

Clarionin lentokenttähotellissa vieraat majoittuvat rennon tyylikkäissä huoneissa. Tarjolla on huoneita neljässä eri tasoluokassa ja saatavilla on myös erityisiä perhehuoneita. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluvat mm. TV, minibaari, tallelokero ja kylpyhuone. Langaton internet-yhteys ja buffet-aamiainen kuuluvat myös huoneen hintaan.


Cumulus Airport

Cumulus Airport -hotelli tarjoaa edullista majoitusta parin kilometrin päässä lentokentästä. Hotelli soveltuu erinomaisesti sekä vapaa-ajan matkustajille että liikematkustajille.

Hotelli käsittää 291 huonetta, jotka on sisustettu moderniin tyyliin. Huoneiden varustukseen kuuluvat mm. kylpyhuone, langaton internet-yhteys sekä televisio satelliittikanavilla. Auton pysäköinti onnistuu hotellissa myös veloituksetta. Siirtyminen hotellilta lentokentälle onnistuu lentokenttäbussilla, jonka käyttö on ilmaista hotellin asiakkaille.


Rantasipi Airport

Aivan Cumulus Airport -hotellin naapurissa sijaitsee myös toinen lentokenttähotelli, Rantasipi Airport. Hotelli sopii erityisen hyvin lapsiperheille, sillä hotellista löytyy myös perhehuoneita.

Rantasipi Airport koostuu 278 hotellihuoneesta. Hotellin Standard-huoneista löytyy työpöytä ja tuoli, wc, suihku ja TV sekä veloitukseton WiFi. Hotellin asukkaat ovat oikeutettuja ilmaiseen lentokenttäkuljetukseen.


Holiday Inn Helsinki Vantaa Airport

Holiday Inn -ketjun lentokenttähotelli on myös varteenotetteva vaihtoehto yöpymiselle lentokentän läheisyydessä. Parin kilometrin päässä Helsinki-Vantaalta sijaitseva hotelli tarjoaa tasokasta majoitusta kohtuulliseen hintaan.

Holiday Inn -lentokenttähotelli käsittää 280 ilmastoitua hotellihuonetta. Huoneiden varustukseen kuuluvat mm. kylpyhuone, minibaari, tallelokero ja TV. Huoneiden hintaan sisältyy ilmainen pysäköinti. Hotellin ja lentokentän välillä liikennöi ilmainen lentokenttäbussi.

Holiday Inn Helsinki Vantaa Airport -hotelli sijaitsee noin kahden kilometrin päässä lentokentältä.


Airport Hotel Bonus Inn

Edullinen vaihtoehto yöpymiselle Helsinki-Vantaan läheisyydessä on myös Airport Hotel Bonus Inn. Tämä yksityinen lentokenttähotelli sijaitsee noin 3,5 kilometrin päässä lentokentästä.

Bonus Inn -hotelli tarjoaa majoitusta 211 huoneessa. Huoneiden varustukseen kuuluvat mm. suihku, televisio, jääkaappi ja ilmainen internet-yhteys. Osassa huoneita on myös minikeittiö. Hotelli tarjoaa asiakkailleen ilmaisen kuljetuksen lentokentän ja hotellin välillä.


Tässä artikkelissa esiteltyihiin hotelleihin voi tehdä varauksen esimerkiksi Hotels.com -sivustolla.

Hotellit lentokentällä

Hotels.com