Välimeren lomasaaret

Saari Välimerellä

Välimeri pitää sisällään tuhansia saaria, joista monista on muodostunut suosittuja matkakohteita. Upeita saarikohteita löytyy esimerkiksi Italiasta, Kroatiasta, Kreikasta ja Espanjasta. Myös saarivaltiot Kypros ja Malta ovat suosittuja lomakohteita.

Välimeren saarilla lomaa voi viettää miellyttävässä ilmastossa, turkoosin meren ympäröimänä. Mukavia rantakelejä riittää aina keväästä myöhäiseen syksyyn. Omasta mielenkiinnosta riippuen Välimereltä löytyy sopivia saaria niin kulttuurimatkalle, bilelomalle kuin myös rentouttavalle rantalomalle. Käytännössä kaikki Välimeren suuremmat saaret ovat myös täynnä historiallisia nähtävyyksiä, sillä saaret ovat olleet asutettuja jo tuhansien vuosien ajan.

Suomalaisten matkailijoiden keskuudessa suosituimpia Välimeren saaria ovat perinteisesti olleet Kreikan saariston kohteet sekä Espanjalle kuuluva Mallorca. Näihin kohteisiin onkin helppo matkustaa Suomesta sekä suorilla reittilennoilla että matkatoimistojen järjestämillä valmismatkoilla. Yhä useampi suomalainen on kuitenkin viime vuosina löytänyt myös esimerkiksi Italian ja Kroatian saariston.


Välimeren saaret esittelyssä:


Hotellit

Hotels.com