Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Italia: lennot Suomesta

Suorat lennot Suomesta Italiaan 2019

Finnairin lentokone

Suomesta on nykyään erittäin hyvät lentoyhteydet Italiaan. Vuonna 2019 Suomesta lennetään suoria lentoja peräti kahdeksaan Italiassa sijaitsevaan kaupunkiin. Lentoja Suomesta Italiaan lentää tällä hetkellä kolme lentoyhtiötä, jotka ovat Finnair, Norwegian ja Ryanair.

Parhaat lentoyhteydet Suomesta Italiaan on maan kahteen suurimpaan kaupunkiin, Roomaan ja Milanoon, joihin lennetään ympäri vuoden. Lisäksi kesäkaudella Suomesta lennetään useisiin suosittuihin lomakohteisiin eri puolilla Italiaa. Esittelemme tässä artikkelissa suorat lennot Suomesta Italiaan vuonna 2019.


Lennot Pohjois-Italiaan

Suomesta on tarjolla lentoja useaan Pohjois-Italiassa sijaitsevaan kohteeseen.

Tiheimmin liikennöity reitti Suomesta Pohjois-Italiaan on Finnairin reitti Helsingistä Milanoon. Finnair lentää Helsingistä Milano-Malpensan lentokentälle ympäri vuoden jopa kaksi kertaa päivässä molempiin suuntiin. Pohjois-Italian suurimpana kaupunkina Milano on mielenkiintoinen ja monipuolinen kaupunkilomakohde. Milanosta on myös hyvät yhteydet muualle Pohjois-Italiaan.

Ympärivuotisen Milanon reitin ohella Finnair lentää kesäkaudella Helsingistä myös kolmeen muuhun Pohjois-Italiassa sijaitsevaan kaupunkiin. Touko-lokakuussa 2019 Finnair lentää reittilentoja Helsingistä Bolognaan, Riminiin ja Venetsiaan. Bologna ja Venetsia lukeutuvat Pohjois-Italian upeimpiin kaupunkikohteisiin. Adrianmeren rannalla sijaitseva Rimini on taas loistava kohde rentouttavalle rantalomalle. Kaikkiin kolmeen kaupunkiin on tarjolla lentoja Helsingistä kerran viikossa.

Finnairin lisäksi suoria lentoja Pohjois-Italiaan lentävät Suomesta lentoyhtiöt Ryanair ja Norwegian. Ryanair lentää Lappeenrannasta keskellä Pohjois-Italian järvialuetta sijaitsevaan Bergamoon. Norwegian taas lentää reittilentoja Helsingistä Venetsiaan. Molempia reittejä lennetään kahdesti viikossa maalis-lokakuussa.


Lennot Roomaan

Suomesta on helppo matkustaa Roomaan, sillä kaupunkiin lennetään useita lentoja päivässä ympäri vuoden. Lentoyhtiöt Finnair ja Norwegian lentävät reittilentoja Helsingistä Roomaan Fiumicinon lentokentälle. Finnair lentää Helsingistä Roomaan 2-3 lentoa päivässä molempiin suuntiin. Norwegian taas lentää reittiä talvikaudella kolme kertaa viikossa ja kesäkaudella kuusi kertaa viikossa molempiin suuntiin.

Rooma on historiasta kiinnostuneen matkailijan unelmakohde, jossa riittää kiehtovia nähtävyyksiä pidemmällekin lomalle. Lomalla Roomassa kannattaa myös ottaa ilo irti kaupungin monipuolisista ostosmahdollisuuksista ja rikkaasta kulttuuritarjonnasta.


Lennot Etelä-Italiaan

Kesäkaudella Suomesta on tarjolla suoria reittilentoja myös Etelä-Italiaan. Finnair lentää kesäkaudella Helsingistä Etelä-Italiassa sijaitseviin Napoliin ja Cataniaan. Napoliin lennetään touko-lokakuussa ja Cataniaan on lentoja tarjolla huhti-kesäkuussa sekä elo-lokakuussa. Molempiin kohteisiin Finnair lentää kerran viikossa.

Napoli on mielenkiintoinen matkakohde heille, jotka haluavat kokea aidon etelä-italialaisen suurkaupungin tunnelmaa. Pizzan kotikaupunkinakin tunnettu Napoli pitää myös sisällään monia historiallisia nähtävyyksiä. Sisiliassa sijaitseva Catania on taas lomakohde, jossa yhdistyvät kaupunki- ja rantaloman parhaat puolet. Cataniasta käsin on myös kätevää tutustua laajemminkin Sisiliaan, sillä kaupungista on hyvät junayhteydet kaikkiin saaren tärkeimpiin kaupunkeihin.


Hotellit

Hotels.com