Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Italia: lennot Suomesta

Suorat lennot Suomesta Italiaan 2020

Finnairin lentokone

Suomesta on nykyään erittäin hyvät lentoyhteydet Italiaan. Vuonna 2020 Suomesta lennetään suoria lentoja peräti seitsemään Italiassa sijaitsevaan kaupunkiin. Lentoja Suomesta Italiaan lentää tällä hetkellä kolme lentoyhtiötä, jotka ovat Finnair, Norwegian ja Ryanair.

Parhaat lentoyhteydet Suomesta Italiaan on maan kahteen suurimpaan kaupunkiin, Roomaan ja Milanoon, joihin lennetään ympäri vuoden. Lisäksi kesäkaudella Suomesta lennetään useisiin suosittuihin lomakohteisiin eri puolilla Italiaa. Esittelemme tässä artikkelissa suorat lennot Suomesta Italiaan vuonna 2020.


Lennot Pohjois-Italiaan

Suomesta on tarjolla lentoja useaan Pohjois-Italiassa sijaitsevaan kohteeseen.

Tiheimmin liikennöity reitti Suomesta Pohjois-Italiaan on Finnairin reitti Helsingistä Milanoon. Finnair lentää Helsingistä Milano-Malpensan lentokentälle ympäri vuoden jopa kaksi kertaa päivässä molempiin suuntiin. Pohjois-Italian suurimpana kaupunkina Milano on mielenkiintoinen ja monipuolinen kaupunkilomakohde. Milanosta on myös hyvät yhteydet muualle Pohjois-Italiaan.

Ympärivuotisen Milanon reitin ohella Finnair lentää kesäkaudella Helsingistä myös kahteen muuhun Pohjois-Italiassa sijaitsevaan kaupunkiin. Kesäkaudella 2020 Finnair lentää reittilentoja Helsingistä Bolognaan ja Venetsiaan, jotka lukeutuvat Pohjois-Italian upeimpiin kaupunkikohteisiin. Venetsiaan Finnair lentää maaliskuun lopulta lokakuun lopulle kun taas Bolognaan on lentoja tarjolla huhti-lokakuussa.

Finnairin lisäksi suoria lentoja Pohjois-Italiaan lentävät Suomesta lentoyhtiöt Ryanair ja Norwegian. Ryanair lentää ympäri vuoden Lappeenrannasta Pohjois-Italian järvialueella sijaitsevaan Bergamoon. Norwegian taas lentää huhti-lokakuussa reittilentoja Helsingistä Venetsiaan sekä kaltevasta tornistaan tunnettuun Pisaan.


Lennot Roomaan

Suomesta on helppoa matkustaa Roomaan, sillä kaupunkiin lennetään useita lentoja päivässä ympäri vuoden. Lentoyhtiöt Finnair ja Norwegian lentävät reittilentoja Helsingistä Roomaan Fiumicinon lentokentälle. Finnair lentää Helsingistä Roomaan ympäri vuoden 2-3 lentoa päivässä molempiin suuntiin. Lisäksi Norwegian lentää Roomaan kesäkaudella, huhti-lokakuussa, tuoden lisää tarjontaa tälle suositulle reitille vuoden vilkkaimpana matkailusesonkina.

Rooma on historiasta kiinnostuneen matkailijan unelmakohde, jossa riittää kiehtovia nähtävyyksiä pidemmällekin lomalle. Lomalla Roomassa kannattaa myös ottaa ilo irti kaupungin monipuolisista ostosmahdollisuuksista ja rikkaasta kulttuuritarjonnasta.


Lennot Etelä-Italiaan

Kesäkaudella Suomesta on tarjolla suoria reittilentoja myös Etelä-Italiaan. Finnair lentää kesäkaudella Helsingistä Etelä-Italiassa sijaitsevaan Napoliin. Lentoja Napoliin on tarjolla touko-lokakuussa.

Napoli on mielenkiintoinen matkakohde heille, jotka haluavat kokea aidon etelä-italialaisen suurkaupungin tunnelman. Pizzan kotikaupunkinakin tunnettu Napoli pitää myös sisällään monia historiallisia nähtävyyksiä. Napolista voi myös jatkaa matkaa moniin muihin lähialueella sijaitseviin kohteisiin. Esimerkiksi lyhyen laivamatkan päässä sijaitseva Capri sekä reilun tunnin junamatkan päässä sijaitseva Amalfin rannikko ovat suosittuja lomakohteita lähellä Napolia.


Hotellit Italiassa

Hotels.com

Hotellit ja lennot

Ebookers