Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Espanja: lennot Suomesta

Suorat lennot Suomesta Espanjaan 2019

Finnairin lentokone

Suomesta on tarjolla hyvä valikoima suoria reittilentoja Espanjaan. Vuonna 2019 Suomesta lennetään suoraan peräti 11 Espanjassa sijaitsevaan kohteeseen. Suosituimmilla reiteillä on tarjolla useita lentoja päivässä vuoden ympäri. Monipuolisen lentotarjonnan ansiosta Suomesta onkin helppoa lähteä tutustumaan tähän kiehtovaan ja aurinkoiseen Etelä-Euroopan maahan.


Lennot Madridiin

Espanjan pääkaupunkiin on Suomesta tiheät lentoyhteydet ympäri vuoden. Suoria lentoja Madridiin operoi lentoyhtiö Finnair. Yhtiö lentää Helsingistä Madridiin 1-2 kertaa päivässä. Kesäkaudella lentoja on hieman tiheämmin kuin talvella.

Keskellä Espanjaa sijaitseva Madrid on tyylikäs kaupunkilomakohde, jossa riittää runsaasti nähtävää pidemmällekin lomalle. Myös kaupungin ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta ovat monipuoliset.


Lennot Barcelonaan

Pohjois-Espanjan tärkein keskus Barcelona on vielä pääkaupunki Madriakin parempien lentoyhteyksien päässä Suomesta. Peräti kolmella lentoyhtiöllä on tarjolla suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Barcelonaan. Lentoyhtiöt Finnair, Norwegian ja Vueling lentävät jokainen Helsinki-Barcelona -reittiä ympäri vuoden.

Finnair lentää Helsingistä Barcelonaan useita lentoja päivässä ympäri vuoden. Norwegian taas lentää reittiä talvikaudella kolme kertaa viikossa ja kesällä päivittäin. Espanjalainen lentoyhtiö Vueling lentää samaa reittiä puolestaan kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden.

Välimeren rannalla sijaitseva Barcelona lukeutuu Euroopan suosituimpiin matkakohteisiin. Matkailijoita kaupunkiin houkuttelevat mm. kaupungin ainutlaatuinen arkkitehtuuri sekä upeat hiekkarannat.


Lennot Baleaareille

Suomesta on helppoa matkustaa myös Välimerellä sijaitseville Baleaareille. Suoria lentoja Suomesta lennetään saariryhmän suurimmille saarille Mallorcalle, Ibizalle ja Menorcalle, jotka ovat kaikki suosittuja rantalomakohteita.

Mallorcalle Suomesta lentävät lentoyhtiöt Finnair ja Norwegian. Norwegian lentää Helsingistä Mallorcalle ympäri vuoden. Talvella lentoja on kolme kertaa viikossa ja kesäkaudella yhtiö lentää Helsingistä Mallorcalle päivittäin. Finnair taas lentää Mallorcalle Helsingistä maalis-lokakuussa 1-2 kertaa viikossa.

Mallorcan lisäksi Suomesta voi kesäkaudella lentää Finnairin lennoilla suoraan myös Ibizalle ja Menorcalle. Finnair lentää kesä-elokuussa kerran viikossa Helsingistä Ibizalle ja Helsingistä Menorcalle on lentoja tarjolla touko-syyskuussa niin ikään kerran viikossa.


Lennot Etelä-Espanjan kaupunkeihin

Etelä-Espanjassa sijaitsevista kaupungeista suoria lentoja on Suomesta tarjolla Alicanteen ja Malagaan.

Finnair ja Norwegian lentävät molemmat ympäri vuoden Helsingistä Malagaan. Norwegian lentää Malagaan kerran päivässä ja Finnair 1-3 kertaa päivässä. Lisäksi talvikaudella loka-maaliskuussa Malagaan on mahdollista lentää lentoyhtiö SAS:n suorilla lennoilla Tampereelta ja Helsingistä. SAS lentää talvikaudella molemmista kaupungeista Malagaan kerran viikossa.

Alicanteen on myös tarjolla lentoja ympäri vuoden, sillä Norwegian lentää kaupunkiin päivittäin ympäri vuoden. Lisäksi Finnair lentää Alicanteen neljä suoraa lentoa viikossa kesäkaudella maalis-lokakuussa.

Alicante ja Malaga ovat molemmat Välimeren rannalla sijaitsevia suosittuja matkailukaupunkeja, jotka soveltuvat täydellisesti kaupunki- ja rantaloman yhdistämiseen. Molempien kaupunkien läheisyydessä sijaitsee myös lukuisia pienempiä kaupunkeja, jotka ovat suosittuja lomakohteita. Esimerkiksi Malagan läheltä löytyvät suositut rantalomakohteet Fuengirola ja Marbella. Alicanten lähellä taas sijaitsevat esimerkiksi Torrevieja ja Benidorm.


Lennot Kanariansaarille

Myös Espanjaan kuuluville Kanariansaarille voi matkustaa kätevästi suorilla reittilennoilla Suomesta.

Finnair lentää reittilentoja Suomesta Fuerteventuraan, Gran Canarialle, Lanzarotelle ja Teneriffalle. Yhtiö lentää Kanariansaarten kohteisiin talvikaudella loka-maaliskuussa. Gran Canarialle ja Teneriffalle yhtiö lentää viisi kertaa viikossa. Lanzarotelle ja Fuerteventuraan yhtiö lennättää matkailijoita kerran viikossa.

Finnairin lisäksi Kanariansaarille voi matkustaa myös Norwegianin lennoilla. Norwegian lentää suoria lentoja Kanariansaarille sekä Helsingistä että Oulusta. Yhtiö lentää molemmista kaupungeista Gran Canarialle ja Teneriffalle. Oulusta lentoja on tarjolla kerran viikossa talvikaudella loka-maaliskuussa. Helsingistä lentoja on tarjolla Kanariansaarten kohteisiin talvikaudella jopa kuusi kertaa viikossa. Lisäksi Norwegian lentää Gran Canarialle myös kesäkaudella 1-2 kertaa viikossa.

Kanariansaaret ovat suosittuja rantalomakohteita, joista löytyy monenlaista tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille matkailijoille.


Hotellit Espanjassa

Hotels.com

Hotellit ja lennot

Ebookers