Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Espanja: lennot Suomesta

Suorat lennot Suomesta Espanjaan 2018

Finnairin lentokone

Suomesta on tarjolla hyvä valikoima suoria reittilentoja Espanjaan. Vuonna 2018 Suomesta Espanjaan lentää kolme lentoyhtiötä, jotka lentävät maiden välillä yhteensä 10 eri reittiä. Suosituimmilla reiteillä on tarjolla useita lentoja päivässä vuoden ympäri. Monipuolisen lentotarjonnan ansiosta Suomesta on helppoa lähteä tutustumaan tähän kiehtovaan ja aurinkoiseen Etelä-Euroopan maahan.


Lennot Madridiin

Espanjan pääkaupunkiin on Suomesta tiheät lentoyhteydet ympäri vuoden. Suoria lentoja Madridiin lentävät lentoyhtiöt Finnair ja Norwegian. Finnair lentää Helsingistä Madridiin 1-2 kertaa päivässä ja Norwegian lentää samaa reittiä 2-3 kertaa viikossa. Kesäkaudella lentoja on molemmilla yhtiöillä hieman tiheämmin kuin talvella.

Keskellä Espanjaa sijaitseva Madrid on tyylikäs kaupunkilomakohde, jossa riittää runsaasti nähtävää pidemmällekin lomalle. Myös kaupungin ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta ovat monipuoliset.


Lennot Barcelonaan

Pohjois-Espanjan tärkein keskus Barcelona on myös hyvien lentoyhteyksien päässä Suomesta. Peräti kolmella lentoyhtiöllä on tarjolla suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Barcelonaan. Lentoyhtiöt Finnair, Norwegian ja Vueling lentävät jokainen Helsinki-Barcelona - reittiä ympäri vuoden.

Finnair lentää Helsingistä Barcelonaan 1-2 lentoa päivässä ympäri vuoden. Norwegian taas lentää reittiä talvikaudella kolme kertaa viikossa ja kesällä päivittäin. Espanjalainen lentoyhtiö Vueling lentää samaa reittiä puolestaan kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden.

Välimeren rannalla sijaitseva Barcelona lukeutuu Euroopan suosituimpiin matkakohteisiin. Matkailijoita kaupunkiin houkuttelevat mm. kaupungin ainutlaatuinen arkkitehtuuri sekä upeat hiekkarannat.


Lennot Baleaareille

Suomesta on helppoa matkustaa myös Välimerellä sijaitseville Baleaareille. Suoria lentoja Suomesta lennetään saariryhmän suurimmille saarille Mallorcalle, Ibizalle ja Menorcalle, jotka ovat kaikki suosittuja rantalomakohteita.

Mallorcalle Suomesta lentävät lentoyhtiöt Finnair ja Norwegian. Norwegian lentää Helsingistä Mallorcalle ympäri vuoden. Talvella lentoja on kolme kertaa viikossa ja kesäkaudella yhtiö lentää Helsingistä Mallorcalle päivittäin. Finnair taas lentää Mallorcalle Helsingistä maalis-lokakuussa 1-2 kertaa viikossa. Lisäksi Finnair lentää kerran viikossa suoria reittilentoja Oulusta Mallorcalle kesä-elokuussa.

Mallorcan lisäksi Suomesta voi kesäkaudella lentää suoraan myös Ibizalle ja Menorcalle. Finnair lentää kerran viikossa Helsingistä Ibizalle kesä-elokuussa ja Helsingistä Menorcalle on lentoja tarjolla touko-syyskuussa niin ikään kerran viikossa.


Lennot Etelä-Espanjan kaupunkeihin

Etelä-Espanjassa sijaitsevista kaupungeista suoria lentoja on Suomesta tarjolla Alicanteen ja Malagaan.

Finnair ja Norwegian lentävät molemmat ympäri vuoden Malagaan. Norwegian lentää Malagaan kerran päivässä ja Finnair 1-3 kertaa päivässä. Alicanteen on myös tarjolla lentoja ympäri vuoden, sillä Norwegian lentää kaupunkiin päivittäin ympäri vuoden. Lisäksi Finnair lentää Alicanteen neljä suoraa lentoa viikossa maalis-lokakuussa.

Alicante ja Malaga ovat molemmat Välimeren rannalla sijaitsevia suosittuja matkailukaupunkeja, jotka soveltuvat täydellisesti kaupunki- ja rantaloman yhdistämiseen.


Lennot Kanariansaarille

Myös Espanjaan kuuluville Kanariansaarille voi matkustaa suorilla reittilennoilla Suomesta.

Finnair lentää reittilentoja Suomesta Fuerteventuraan, Gran Canarialle, Lanzarotelle ja Teneriffalle. Yhtiö lentää Kanariansaarten kohteisiin talvikaudella loka-maaliskuussa. Gran Canarialle ja Teneriffalle yhtiö lentää viisi kertaa viikossa. Lanzarotelle ja Fuerteventureaan yhtiö lennättää matkailijoita kerran viikossa.

Finnairin lisäksi Kanariansaarille voi matkustaa myös Norwegianin lennoilla. Norwegian lentää suoria lentoja Kanariansaarille sekä Helsingistä että Oulusta. Yhtiön lentää molemmista kaupungeista Gran Canarialle ja Teneriffalle. Oulusta lentoja on tarjolla kerran viikossa talvikaudella loka-maaliskuussa. Helsingistä lentoja on tarjolla Kanariansaarten kohteisiin talvikaudella jopa kuusi kertaa viikossa. Lisäksi Norwegian lentää Gran Canarialle myös kesäkaudella 1-2 kertaa viikossa.

Kanariansaaret ovat suosittuja rantalomakohteita, joista löytyy monenlaista tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille matkailijoille.


Hotellit

Hotels.com