Matkakohteet: Saksa

Saksa - matkailu & matkakohteet

Bernkastel-Kues, Saksa
Bernkastel-Kues, Saksa

Asukasluku: n. 82 miljoonaa
Pääkaupunki: Berliini (n. 3,4 miljoonaa asukasta)
Pinta-ala: 357 022 km²
Valuutta: euro
Viralliset kielet: saksa

Saksa on väkiluvultaan Euroopan toiseksi suurin maa. Pinta-alaltaan suurinpiirtein Suomen kokoinen maa pitää sisällään hyvin erilaisia alueita niin kulttuurillisesti kuin myös luonnoltaan.

Saksan parasta antia matkailijalle ovat sen viehättävät historialliset pikkukaupungit sekä toisaalta maan lukuisat mielenkiintoiset suurkaupungit. Suosittuja matkakohteita Saksassa ovat esimerkiksi Moselin laakson ja Bodenjärven pikkukaupungit sekä suurkaupungeista Berliini, München, Köln ja Bremen.

Suomesta on suoria lentoja useisiin kaupunkeihin Saksassa ja maahan on myös mahdollista matkustaa Suomesta autolautalla. Suoria lentoja Suomesta Saksaan lentävät mm. Finnair ja Airberlin. Laivayhtiö Finnlines taas liikennöi Helsingistä Travemündeen ja Rostockiin.


Matkakohteita Saksassa:
Bodenjärvi

Bodenjärvi

Bodenjärvi on Keski-Euroopan kolmanneksi suurin järvi ja yksi Euroopan suosituimmista järvimatkailukohteista. Lue mitä kaikkea Bodenjärvi ympäristöineen tarjoaa matkailijalle!

Bremen

Bremen

Bremen on viihtyisä kaupunkilomakohde, jossa riittää nähtävää. Esittelyssä Bremenin nähtävyydet, shoppailumahdollisuudet ja majoitusvaihtoehdot.

Frankfurt

Frankfurt

Liike-elämän keskuksena tunnetulla Frankfurtilla on paljon tarjottavaa myös matkailijalle. Esittelyssä Frankfurt matkakohteena.

Moselin laakso

Moselin laakso

Moselin laakso on tunnettu viinitiloistaan ja tunnelmallisista pikkukaupungeista. Esittelyssä Moselin laakso matkailualueena.

München

München

München on yksi Saksan kiehtovimmista kaupunkilomakohteista. Rikkaasta olutkulttuuristaankin tunnetulla kaupungilla on paljon tarjottavaa matkailijalle.