Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Uutiset:

Halvat lennot Turusta

Lennot Turkuun

Turkulaiset voivat nykyään lentää ulkomaille kätevästi suoraan omasta kotikaupungistaan. Turun lentokentältä on tarjolla suoria lentoja kolmeen ulkomailla sijaitsevaan kaupunkiin. Ulkomaanlentojen lisäksi Turusta on mahdollista lentää kahteen kotimaiseen kaupunkiin. Vaihtolentojen avulla Turusta voi matkustaa yhdellä välilaskulla vaikkapa aina Aasiaan tai USA:han saakka.

Suoria lentoja Turusta ulkomaille lentävät lentoyhtiöt AirBaltic, SAS ja WizzAir. Kaikki kolme lentoyhtiötä tarjoavat lentoja usein varsin edulliseen hintaan. Halvimmillaan Turusta lentää ulkomaille vain muutamalla kympillä. Kotimaanlentoja Turusta lentävät Finnair ja NextJet.

Esittelemme seuraavaksi Turusta vuonna 2017 lennettävät suorat reitit.


Lennot Turusta ulkomaille

AirBalticin lennot Turusta

Latvialainen AirBaltic lentää Turusta Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Reilun tunnin lentomatkan päässä Turusta sijaitseva Riika on historiallinen kaupunki, joka on täynnä mielenkiintoista nähtävää. Riika onkin noussut suosituksi lomakohteeksi, jossa on mukava viettää vaikkapa piristävä viikonloppuloma.

AirBalticin siivin matkaa on helppo jatkaa Riiasta myös lukuisiin muihin kohteisiin. AirBaltic lentää Turku-Riika väliä kuusi kertaa viikossa molempiin suuntiin ja lentoajat on mietitty niin, että koneen vaihto Riiassa onnistuu helposti saman päivän aikana. Riika toimii AirBalticin reittiverkoston keskipisteenä, josta on tarjolla lentoja kymmeniin eri kohteisiin. Lyhyellä vaihtoajalla on mahdollista matkustaa Riiasta esimerkiksi aina Etelä-Eurooppaan tai Aasiaan asti.

» AirBaltic

SAS:n lennot Turusta

Pohjoismainen lentoyhtiö SAS lentää reittilentoja Turusta Tukholmaan. Ruotsin pääkaupunki on suomalaisille tuttu kaupunki niin loma- kuin työmatkojenkin kohteena. Nopean lentoreitin ansiosta turkulaisten on helppo vierailla Tukholmassa vaikkapa ihan päiväseltään.

SAS liikennöi Turku-Tukholma reittiä varsin tiheästi; parhaimmillaan yhtiö lentää Turusta Tukholmaan ja takaisin jopa viisi kertaa päivässä. Tukholmasta SAS:lla on tarjolla lentoja kymmeniin eri kohteisiin ja useimmiten jatkoyhteys onnistuu kohtuullisella vaihtoajalla. Tukholmasta voi lentää esimerkiksi lukuisiin kohteisiin eri puolilla Eurooppaa ja tarjolla on myös lentoja aina USA:han asti.

» SAS

WizzAirin lennot Turusta

Halpalentoyhtiö WizzAir operoi laajaa reittiverkostoa Euroopassa. Turusta yhtiör liikennöi Gdanskiin, Puolan suurimpaan rannikkokaupunkiin. WizzAirin reitin ansiosta Gdansk onkin yksi helpoimmin saavutettavista kaupunkilomakohteista turkulaisille. Matkailijoita Gdanskiin houkuttelevat etenkin historialliset nähtävyydet, edullinen hintataso sekä lähistöllä sijaitsevat Sopotin valkeat hiekkarannat.

Gdanskista matkaa voi jatkaa WizzAirin lennoilla myös muualle Eurooppaan. Yhtiö lentää Gdanskista esimerkiksi Pariisiin, Barcelonaan ja Roomaan.

WizzAir on tunnettu erityisen halvoista hinnoistaan. Edullisimmillaan lennot Turusta Gdanskiin maksavat vain parikymppiä suuntaansa.

» WizzAir


Kotimaanlennot Turusta

Finnairin lennot Turusta

Myös Finnairin siivin on mahdollista lähteä matkalle suoraan Turusta. Finnair lentää Turusta Helsinkiin, josta on tarjolla monipuolinen valikoima suoria lentoja eri puolille maailmaa.

Finnair lentää Turku-Helsinki väliä useita kertoja päivässä, joten mikäli tarkoituksena on vaihtaa konetta Helsingissä, eivät vaihtoajat muodostu yleensä pitkiksi.

» Finnair

NextJetin lennot Turusta

Turusta on mahdollista lentää suoraan myös Ahvenanmaalle. Ruotsalainen lentoyhtiö Nextjet kuljettaa matkustajat Turusta Maarianhaminaan nopeasti puolessa tunnissa. Nextjetin lennot ovatkin hyvä vaihtoehto laivalle kun perille pitää ehtiä nopeasti.

» NextJet