Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Uutiset:

Halvat lennot Turusta

Lennot Turkuun

Turkulaiset voivat nykyään lentää ulkomaille kätevästi suoraan omasta kotikaupungistaan. Turun lentokentältä on tarjolla suoria lentoja kuuteen ulkomailla sijaitsevaan kaupunkiin. Ulkomaanlentojen lisäksi Turusta on mahdollista lentää kolmeen kotimaiseen kohteeseen. Vaihtolentojen avulla Turusta voi matkustaa yhdellä välilaskulla vaikkapa aina Aasiaan tai USA:han saakka.

Suoria lentoja Turusta ulkomaille lentävät lentoyhtiöt AirBaltic, SAS ja Wizz Air. Kaikki kolme lentoyhtiötä tarjoavat lentoja usein varsin edulliseen hintaan. Halvimmillaan Turusta lentää ulkomaille vain muutamalla kympillä. Lisäksi kotimaanlentoja Turusta lentää Finnair.

Esittelemme seuraavaksi Turusta vuonna 2019 lennettävät suorat reitit.


Lennot Turusta ulkomaille

AirBalticin lennot Turusta

Latvialainen AirBaltic lentää Turusta Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Reilun tunnin lentomatkan päässä Turusta sijaitseva Riika on historiallinen kaupunki, joka on täynnä mielenkiintoista nähtävää. Riika onkin noussut suosituksi lomakohteeksi, jossa on mukava viettää vaikkapa piristävä viikonloppuloma.

AirBalticin siivin matkaa on helppo jatkaa Riiasta myös lukuisiin muihin kohteisiin. AirBaltic lentää Turku-Riika väliä kuusi kertaa viikossa molempiin suuntiin ja lentoajat on mietitty niin, että koneen vaihto Riiassa onnistuu helposti saman päivän aikana. Riika toimii AirBalticin reittiverkoston keskipisteenä, josta on tarjolla lentoja kymmeniin eri kohteisiin. Lyhyellä vaihtoajalla on mahdollista matkustaa Riiasta esimerkiksi aina Etelä-Eurooppaan tai Aasiaan asti.

» AirBaltic

SAS:n lennot Turusta

Pohjoismainen lentoyhtiö SAS lentää reittilentoja Turusta Tukholmaan. Ruotsin pääkaupunki on suomalaisille tuttu kaupunki niin loma- kuin työmatkojenkin kohteena. Nopean lentoreitin ansiosta turkulaisten on helppo vierailla Tukholmassa vaikkapa ihan päiväseltään.

SAS liikennöi Turku-Tukholma reittiä varsin tiheästi; parhaimmillaan yhtiö lentää Turusta Tukholmaan ja takaisin jopa viisi kertaa päivässä. Tukholmasta SAS:lla on tarjolla lentoja kymmeniin eri kohteisiin ja useimmiten jatkoyhteys onnistuu kohtuullisella vaihtoajalla. Tukholmasta voi lentää esimerkiksi lukuisiin kohteisiin eri puolilla Eurooppaa ja tarjolla on myös lentoja aina USA:han asti.

» SAS

Wizz Airin lennot Turusta

Halpalentoyhtiö Wizz Air operoi laajaa reittiverkostoa Euroopassa. Suomessa unkarilainen yhtiö on keskittänyt toimintansa Turun lentokentälle. Yhtiö on lentänyt jo useita vuosia Turusta Gdanskiin, Puolan suurimpaan rannikkokaupunkiin. Wizz Airin reitin ansiosta Gdansk onkin yksi helpoimmin saavutettavista kaupunkilomakohteista turkulaisille. Matkailijoita Gdanskiin houkuttelevat mielenkiintoiset nähtävyydet, edullinen hintataso sekä lähistöllä sijaitsevat Sopotin valkeat hiekkarannat.

Syksyllä 2018 Wizz Air laajensi toimintaasa Suomessa aloittamalla lennot Turusta Kaunasiin. Liettuan toiseksi suurin kaupunki tarjoaa matkailijalle esimerkiksi historiallisa nähtävyyksiä ja hyvät ostosmahdollisuudet. Wizz Air lentää Turku-Kaunas -reittiä perjantaisin ja maanantaisin molempiin suuntiin, joten Turusta on nyt helppo lähteä viikonloppulomalle Liettuaan.

Kesäkaudella 2019 Wizz Air aloittaa Turusta lennot myös Puolan historiaa huokuvaan Krakovaan sekä Iso-Britannian pääkaupunkiin Lontooseen. Krakovan parasta antia matkailijalle on sen hyvin säilynyt tunnelmallinen vanhakaupunki. Euroopan tärkeimpiin metropoleihin lukeutuva Lontoo on puolestaan monipuolinen matkakohde, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Wizz Airin uudet reitit tuovat nämä kaksi kiehtovaa kaupunkia vain muutaman tunnin lentomatkan päähän Turusta.

Kaikista Turusta lennettävistä kohteista matkaa voi jatkaa Wizz Airin lennoilla myös muualle Eurooppaan. Yhtiö lentää esimerkiksi Gdanskista Pariisiin, Barcelonaan ja Roomaan.

Wizz Air on tunnettu erityisen halvoista hinnoistaan. Edullisimmillaan lennot maksavat vain parikymppiä suuntaansa.

» Wizz Air


Kotimaanlennot Turusta

Finnairin lennot Turusta

Myös Finnairin siivin on mahdollista lähteä matkalle suoraan Turusta. Finnair lentää Turusta suoria lentoja Maarianhaminaan, Kittilään ja Helsinkiin, josta on tarjolla monipuolinen valikoima jatkolentoja eri puolille maailmaa.

Finnair lentää Turku-Helsinki väliä useita kertoja päivässä, joten mikäli tarkoituksena on vaihtaa konetta Helsingissä, eivät vaihtoajat muodostu yleensä pitkiksi.

» Finnair

Hotellit

Hotels.com