Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Uutiset:

Ryanairin lennot Suomesta 2020

RyanAirin lentokone

Lentoyhtiö Ryanair on yksi maailman johtavista halpalentoyhtiöistä ja merkittävä toimija myös Suomen markkinoilla. Vuonna 2020 yhtiö lentää Suomesta yhteensä seitsemää reittiä. Lentoja on tarjolla kolmesta Suomen kaupungista, jotka ovat Lappeenranta, Helsinki ja Tampere.

Viime vuoteen verrattuna Ryanair kasvattaa lentojensa määrää Suomesta. Uusina reitteinä tänä vuonna aloittavat Helsinki-Wien sekä Lappeenranta-Wien, joita Ryanair lentää yhteistyössä tytäryhtiönsä Laudan kanssa.


Lappeenrannasta eniten kohteita

Lappeenrannan asema Ryanairin tärkeimpänä tukikohtana Suomessa jatkuu vuonna 2020. Yhtiö lentää tänä vuonna Lappeenrannasta viiteen kohteeseen, jotka ovat Ateena, Berliini, Bergamo, Budapest ja Wien. Lappeenrannan kohteiden lisäksi Ryanair jatkaa edelleen lentoja Tampereelta Budapestiin sekä lisäksi yhtiö aloittaa uuden reitin Helsingin ja Wienin välillä. Vaihtolentojen avulla myös kymmenet muut Ryanairin kohteet ovat helposti suomalaisten saavutettavissa.


Ryanairin lennot Tampereelta

Tampere-Budapest

Ryanair lentää tänä vuonna Tampere-Budapest -reittiä kaksi kertaa viikossa molempiin suuntiin. Lentoja lennetään vuonna 2020 kesäkaudella maaliskuun lopulta lokakuun lopulle. Lentopäivät molempiin suuntiin ovat keskiviikko ja sunnuntai.

Budapest on vilkas suurkaupunki, joka on täynnä mielenkiintoista nähtävää. Suosittu vierailukohde Budapestissä on esimerkiksi Linnavuori. Keskiaikaisten linnoitusten lisäksi Linnavuorella voi ihailla sieltä avautuvia upeita maisemia. Toisenlaista näkökulmaa Budapestiin saa taas lähtemällä risteilylle kaupunkia halkovalle Tonava-joelle.

Budapestistä Ryanair lentää Tampereen ohella noin 30 kohteeseen. Tampereelta saapuva matkustaja voi jatkaa matkaansa Budapestistä esimerkiksi Espanjan auringon alle Malagaan tai Barcelonaan. Myös esimerkiksi Italian pääkaupunkiin Roomaan tai kanavistaan tunnettuun Venetsiaan voi lentää Budapestistä Ryanairin siivillä.


Ryanairin lennot Helsingistä

Helsinki-Wien

Maaliskuun 2020 lopulla Ryanair laajentaa toimintaansa Suomessa aloittamalla historiansa ensimmäisen Helsingistä lennettävän reitin. Yhteistyössä Ryanairin tytäryhtiön Laudan kanssa lennettävää reittiä lennetään päivittäin ympäri vuoden.

Uuden halpalentotoimijan aloittaminen Helsinki-Wien -reitillä mahdollistaa suomalaisille entistä paremmat ja edullisemmat yhteydet yhteen Keski-Euroopan kiehtovimmista kaupungeista. Upeasta arkkitehtuuristaan ja monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan tunnettu Itävallan pääkaupunki on matkakohde, jossa riittää nähtävää pidemmällekin lomalle.

Wienistä voi myös jatkaa matkaansa Ryanairin ja Laudan lennoilla kymmeniin eri kohteisiin. Tarjolla on runsaasti edullisia lentoyhteyksiä esimerkiksi Kreikan lomasaarille ja Italian kaupunkikohteisiin.


Ryanairin lennot Lappeenrannasta

Lappeenranta-Ateena

Lennot Lappeenrannan ja Ateenan välillä jatkuvat vuonna 2020. Kerran viikossa lennettävää reittiä liikennöidään keskiviikkoisin kesä-lokakuussa.

Kreikan historiaa huokuva pääkaupunki on yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista. Kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat antiikin Kreikan aikaiset rakennukset, joista tunnetuimpia ovat Akropolis-kukkulalla sijaitsevat temppelit. Ateenassa on myös monipuoliset ostosmahdollisuudet ja erinomainen ravintolatarjonta.

Ateenasta Ryanair lentää noin 30 kohteeseen. Ryanairin lennoilla Ateenasta voi jatkaa matkaa saman päivän aikana vielä esimerkiksi Kreikan suosituille lomasaarille Kreetalle tai Santorinille.

Lappeenranta-Bergamo

Ryanair lentää Lappeenrannasta Italian Bergamoon kahdesti viikossa molempiin suuntiin. Ympäri vuoden lennettävää reittiä lennetään keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Pohjois-Italiassa sijaitseva Bergamo on mukava matkakohde vaikkapa pidennetylle viikonloppulomalle. Tunnelmallisesta kaupungista löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää etenkin historiasta kiinnostuneelle matkailijalle. Bergamosta käsin on myös helppo tehdä päiväretkiä läheiseen vuoristoon sekä Pohjois-Italian järville, kuten Comojärvelle tai Gardajärvelle.

Bergamon lentokentältä on tarjolla Ryanairin lentoja peräti noin 90 kohteeseen. Matkaa voi konetta vaihtamalla jatkaa Bergamosta esimerkiksi lukuisiin Etelä-Italiassa ja Espanjassa sijaitseviin kohteisiin. Bergamon keskeinen sijainti mahdollistaa hyvät jatkoyhteydet myös junalla ja bussilla lukuisiin Pohjois-Italian kaupunkeihin. Esimerkiksi Milano sijaitsee alle tunnin bussimatkan päässä Bergamosta.

Lappeenranta-Berliini

Myös suorat lennot Lappeenrannasta Berliiniin jatkuvat vuonna 2020. Kahdesti viikossa operoitavaa reittiä lennetään maanantaisin ja perjantaisin.

Saksan pääkaupunki Berliini on varmasti yksi Euroopan monipuolisimmista kohteista kaupunkilomalle. Monia vaikeita ajanjaksoja kokeneesta kaupungista on muodostunut boheemi suurkaupunki, joka on nykyään tunnettu merkittävänä taiteiden ja luovien alojen keskuksena. Matkailijan kannattaakin tutustua Berliinissä esimerkiksi kaupungin monipuoliseen museo- ja konserttitarjontaan. Myös Berliinin yöelämä on kokemisen arvoinen.

Ryanair lentää Berliinissä Schönefeldin lentokentälle, josta on tarjolla Ryanairin lentoja yli 50 kohteeseen eri puolille Eurooppaa. Lukuisten Italiassa ja Espanjassa sijaitsevien kohteiden lisäksi tarjolla on lentoja myös esimerkiksi Balkanin nouseviin matkailumaihin, kuten Montenegroon, Serbiaan ja Bosnia & Herzegovinaan.

Lappeenranta-Budapest

Ryanair lentää tänä vuonna Tampereen lisäksi Budapestiin myös Lappeenrannasta, josta Unkarin pääkaupunkiin lennetään vuoden ympäri kaksi kertaa viikossa. Lentopäivät molempiin suuntiin ovat talvikaudella torstai ja sunnuntai. Kesäkaudella, huhtikuun alusta lokakuun loppuun, reittiä lennetään sen sijaan maanantaisin ja perjantaisin.

Lappeenranta-Wien

Helsingin ohella Ryanair aloittaa lennot myös Lappeenrannan ja Wienin välillä. Kuten Helsinki-Wien -reittiä, myös Lappeenranta-Wien -reittiä lennetään yhteistyössä Ryanairin tytäryhtiön Laudan kanssa.

Lappeenrannasta Wieniin on tarjolla lentoja kaksi kertaa viikossa lentopäivien ollessa keskiviikko ja sunnuntai. Reitillä liikennöinti aloitetaan maaliskuun lopulla.


Hotellit

Hotels.com

Hotellit ja lennot

Ebookers