Uutiset:

Suorat lennot Tampereelta ulkomaille 2024

Lennot Tampereelta

Vuonna 2024 Tampereelta on tarjolla suoria reitti- ja lomalentoja yli kymmeneen ulkomailla sijaitsevaan kohteeseen. Suorien lentojen lisäksi lähes kaikki Euroopan tärkeimmät kaupungit ja suosituimmat lomakohteet ovat vain yhden vaihtolennon päässä Tampereelta.


Reittilennot Tampereelta

Suoria reittilentoja Tampereelta ulkomaille lentää vuonna 2024 vain yksi lentoyhtiö. Latvialainen AirBaltic lentää Tampereelta Amsterdamiin, Kööpenhaminaan, Las Palmasiin, Málagaan, Palma de Mallorcalle, Riikaan, Ródokselle, Tallinnaan ja Teneriffalle. Palma de Mallorcalle ja Ródokselle lennetään Tampereelta vain kesäkaudella. Las Palmasin ja Teneriffan reitit ovat puolestaan tauolla kesäkuukausina. Muut reitit ovat ympärivuotisia.

Reittien määrä Tampereelta pysyy samana verrattuna edellisvuoteen, mutta muutoksia reittivalikoimaan on tullut varsin runsaasti. Talvikaudelle 2023-2024 AirBaltic aloitti lennot Tampereelta Las Palmasiin ja Teneriffalle. Loppuvuodesta 2023 Airbaltic aloitti myös lennot Tampereelta Tallinnaan. Kesäkauden 2024 uutena kohteena yhtiö aloittaa puolestaan suorat lennot Tampereelta Palma de Mallorcalle.

Viime vuonna lennetyistä AirBalticin reiteistä poistuivat valikoimasta lennot Müncheniin, Nizzaan ja Milanoon. Myöskään lentoyhtiö Ryanairin Tampere-Lontoo -reittiä ei lennetä enää tänä vuonna.


AirBalticin lennot Tampereelta

AirBaltic operoi vuonna 2024 lentoja Tampereelta yhdeksään kohteeseen ulkomailla. Kohteet ovat Amsterdam (Alankomaat), Kööpenhamina (Tanska), Las Palmas (Espanja), Málaga (Espanja), Palma de Mallorca (Espanja), Ródos (Kreikka), Riika (Latvia), Tallinna (Viro) ja Teneriffa (Espanja).

AirBaltic teki Tampere-Pirkkalasta vuonna 2022 yhden kotikentistään ja aloitti suorat lennot Tampereelta useaan ulkomailla sijaitsevaan kohteeseen. Tamperelaiset ovat ottaneet yhtiön tarjomat matkustusmahdollisuudet vastaan ilolla ja tänä vuonna yhtiö onkin lisännyt lentoja Tampereelta entisestään.

Vuonna 2024 AirBalticin suorilla lennoilla voi matkustaa Tampereelta mm. mielenkiintoisiin kaupunkikohteisiin Keski- ja Pohjois-Euroopassa sekä suosittuihin rantalomakohteisiin Etelä-Euroopassa. AirBalticin ansiosta tamperelaisten onkin nykyään helppoa lähteä vaikkapa kulttuurimatkalle Tanskaan tai aurinkolomalle Espanjaan. Monista AirBalticin kohteista on helppoa myös jatkaa matkaa muualle Eurooppaan. Esimerkiksi Amsterdamista voi matkustaa junalla muutamassa tunnissa mm. lukuisiin kaupunkeihin Saksassa, Belgiassa ja Ranskassa.

AirBalticin lennot lähtevät Tampereelta tyypillisesti jo aikaisin aamulla. Aikainen lähtöaika mahdollistaa sujuvat jatkoyhteydet saman päivän aikana eri puolille Eurooppaa. Esimerkiksi Riiasta AirBaltic lentää suoria lentoja kymmeniin eri kohteisiin. Yhtiön reittivalikoima Riiasta pitää sisällään esimerkiksi Euroopan suosittuja kaupunkikohteita kuten Berliini, Barcelona ja Venetsia.

» AirBaltic


TUI:n lomalennot Tampereelta

Reittilentojen lisäksi Tampereen lentokentältä lennetään matkanjärjestäjä TUI:n lomalentoja ulkomaille. TUI järjestää vuonna 2024 Tampereelta suoria lomalentoja Kreetalle (Kreikka), Antalyaan (Turkki), Gran Canarialle (Espanja) ja Teneriffalle (Espanja). TUI:n kautta voi ostaa joko majoituksen sisältävän valmismatkan tai halutessaan vain pelkät lennot kohteeseen.

» TUI


Hotellit

Hotels.com