Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Uutiset:

Suorat lennot Tampereelta ulkomaille 2020

Lennot Tampereelta

Vuonna 2020 Tampereelta on tarjolla suoria reittilentoja kolmeen ulkomailla sijaitsevaan kohteeseen. Reittien määrä on vähentynyt yhdellä edellisvuodesta SAS:n lopetettua lennot Tampere-Malaga -reitillä. Suorien lentojen lisäksi lähes kaikki Euroopan tärkeimmät kaupungit ja suosituimmat lomakohteet ovat vain yhden vaihtolennon päässä Tampereelta.


Suorat lennot Tampereelta

Tampereelta lennetään suoria reittilentoja ulkomaille Tukholmaan, Riikaan ja Budapestiin. Näistä kohteista Tukholmaan ja Riikaan on tarjolla lentoja ympäri vuoden. Budapestiin lennetään sen sijaan Tampereelta vain kesäkaudella.


SAS:n lennot Tampereelta

Pohjoismainen lentoyhtiö SAS lentää Tampereelta reittilentoja Tukholmaan.

Vuoden ympäri lennettävää Tampere-Tukholma -reittiä liikennöidään parhaimmillaan jopa neljä lentoa päivässä molempiin suuntiin. Ruotsin pääkaupunki onkin lyhyen lentomatkan ja tiheästi liikennöidyn reitin ansiosta helppo lomakohde tamperelaisille. Reitti on suosittu myös liikematkustajien keskuudessa.

SAS lentää Tukholmassa Arlandan lentokentälle, josta on tarjolla laaja valikoima lentoja eri puolille maailmaa. Esimerkiksi SAS:n jatkolennoilla voi matkustaa kymmeniin kohteisiin Euroopassa ja aina USA:ssa asti. Lentämällä aamulennolla Tampereelta Tukholmaan, voi saman päivän aikana jatkaa matkaansa vielä vaikkapa New Yorkiin asti.

» SAS


Ryanairin lennot Tampereelta

Halpalentoyhtiö Ryanair lentää Tampereelta vuonna 2020 vain yhteen kohteeseen, joka on Unkarin pääkaupunki Budapest. Ryanair lentää tätä reittiä kesäkaudella eli maaliskuun lopulta lokakuun lopulle. Lentoja on tarjolla kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Ryanairin ansiosta Keski-Euroopan suosituimpiin kaupunkikohteisiin lukeutuva Budapest on vain parin tunnin lentomatkan päässä Tampereelta. Budapest on monipuolinen matkakohde, jossa riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Keski-Euroopan lyhyiden välimatkojen ansiosta Budapestistä on helppo jatkaa matkaa myös esimerkiksi junalla muualle Eurooppaan.

Ryanairin lentojen edulliset hinnat mahdollistavat omatoimimatkailun varsin pienelläkin budjetilla. Esimerkiksi menopaluu Tampereelta Budapestiin irtoaa Ryanairilla usein alle 100 eurolla.

Ryanair kehitttää aktiivisesti reittiverkostoaan ja avaa joka vuosi lukuisia uusia reittejä. Tampereella Ryanair on kuitenkin jatkuvasti vähentänyt reittivalikoimaansa. Vielä vuonna 2015 yhtiö lensi Tampereelta peräti seitsemään eri kohteeseen.

Vaihtolentojen avulla Ryanairin lennoilla voi matkustaa yli 200 kohteeseen eri puolilla Eurooppaa ja Pohjois-Afrikkaa. Budapestistä Ryanair lentää esimerkiksi lukuisiin Etelä-Euroopassa sijaitseviin kohteisiin.

» Ryanair


AirBalticin lennot Tampereelta

Latvialainen lentoyhtiö AirBaltic operoi lentoja Tampereelta Riikaan. Tampere-Riika -reittiä lennetään jopa kuusi kertaa viikossa molempiin suuntiin. Reitin ansiosta tamperelaisten onkin helppoa lähteä vaikkapa viikonloppumatkalle Latvian historiaa huokuvaan pääkaupunkiin.

AirBalticin lennot lähtevät Tampereelta jo ennen puoli kuutta aamulla ja paluulennot Riiasta lähtevät vasta yhdentoista jälkeen illalla. Aikainen lähtöaika ja myöhäinen paluuaika mahdollistavat sujuvat jatkoyhteydet Riian kautta.

Riiasta AirBaltic lentää suoria lentoja kymmeniin eri kohteisiin. Yhtiön reittivalikoimassa on esimerkiksi Euroopan suosittuja kaupunkikohteita kuten Berliini, Barcelona, Nizza ja Venetsia.

» AirBaltic


Finnairin lennot Tampereelta

Finnair ei lennä reittilentoja Tampereelta ulkomaille. Yhtiö lentää kuitenkin useita kertoja päivässä Tampereelta Helsinkiin, josta Finnairilla on tarjolla hyvä valikoima jatkoyhteyksiä eri puolille maailmaa. Helsingistä Finnairin lennoilla voi matkustaa Euroopan kohteiden lisäksi vaikkapa Aasian eksoottisiin metropoleihin kuten Singaporeen tai Shanghaihin. Talvikaudella Finnair lentää Helsingin lisäksi reittilentoja Tampereelta Kittilään.


Hotellit

Hotels.com

Hotellit ja lennot

Ebookers