Uutiset:

Suorat lennot Tampereelta ulkomaille 2023

Lennot Tampereelta

Vuonna 2023 Tampereelta on tarjolla suoria reittilentoja yhdeksään ulkomailla sijaitsevaan kohteeseen. Suorien lentojen lisäksi lähes kaikki Euroopan tärkeimmät kaupungit ja suosituimmat lomakohteet ovat vain yhden vaihtolennon päässä Tampereelta.


Suorat lennot Tampereelta

Tampereelta lennetään tänä vuonna suoria reittilentoja ulkomaille Amsterdamiin, Kööpenhaminaan, Lontooseen, Málagaan, Milanoon, Müncheniin, Nizzaan, Ródokselle ja Riikaan. Milanoon, Nizzaan ja Ródokselle lennetään Tampereelta vain kesäkaudella, muut reitit ovat ympärivuotisia.

Reittien määrä Tampereelta pysyy samana verrattuna edellisvuoteen. Muutoksia reittivalikoimaan on kuitenkin tullut. AirBaltic aloittaa tänä vuonna lennot Tampereelta Milanoon ja Nizzaan. Viime vuonna lennetyistä reiteistä taas poistuvat AirBalticin lennot Frankfurtiin ja Osloon sekä SAS:n lennot Tukholmaan.


AirBalticin lennot Tampereelta

Latvialainen lentoyhtiö AirBaltic operoi vuonna 2023 lentoja Tampereelta kahdeksaan kohteeseen. Kohteet ovat Amsterdam (Alankomaat), Kööpenhamina (Tanska), Málaga (Espanja), Milano (Italia), München (Saksa), Nizza (Ranska), Ródos (Kreikka) ja Riika (Latvia).

AirBaltic teki Tampere-Pirkkalasta viime vuonna yhden kotikentistään ja aloitti suorat lennot Tampereelta useaan ulkomailla sijaitsevaan kohteeseen. Kuten viime vuonna, myös vuonna 2023 AirBaltic lentää suoria lentoja Tampereelta kahdeksaan kohteeseen. Viime vuoden reittivalikoimasta Frankfurt ja Oslo ovat vaihtuneet tänä vuonna lennettäviin Milanon ja Nizzan lentoihin.

Vuonna 2023 AirBalticin suorilla lennoilla voi matkustaa Tampereelta mm. mielenkiintoisiin kaupunkikohteisiin Keski-Euroopassa sekä suosittuihin rantalomakohteisiin Etelä-Euroopassa. AirBalticin ansiosta tamperelaisten onkin nykyään helppoa lähteä vaikkapa kulttuurimatkalle Saksaan tai aurinkolomalle Espanjaan. Monista AirBalticin kohteista on helppoa myös jatkaa matkaa muualle Eurooppaan. Esimerkiksi Münchenista voi matkustaa junalla muutamassa tunnissa Itävaltaan tai Pohjois-Italiaan.

AirBalticin lennot lähtevät Tampereelta tyypillisesti jo aikaisin aamulla. Aikainen lähtöaika mahdollistaa sujuvat jatkoyhteydet saman päivän aikana eri puolille Eurooppaa. Esimerkiksi Riiasta AirBaltic lentää suoria lentoja kymmeniin eri kohteisiin. Yhtiön reittivalikoima Riiasta pitää sisällään esimerkiksi Euroopan suosittuja kaupunkikohteita kuten Berliini, Barcelona ja Venetsia.

» AirBaltic


Ryanairin lennot Tampereelta

Halpalentoyhtiö Ryanair lentää Tampereelta vuonna 2023 vain yhteen kohteeseen, joka on Iso-Britannian pääkaupunki Lontoo. Ryanair lentää tätä reittiä kahdesti viikossa ympäri vuoden.

Euroopan suosituimpiin kaupunkikohteisiin lukeutuva Lontoo on Ryanairin ansiosta vain parin tunnin lentomatkan päässä Tampereelta. Lontoo on kiehtova matkakohde, jossa riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Ryanairin lentojen edulliset hinnat mahdollistavat omatoimimatkailun varsin pienelläkin budjetilla. Esimerkiksi menopaluu Tampereelta Lontooseen irtoaa Ryanairilla usein alle 100 eurolla.

Ryanair kehitttää aktiivisesti reittiverkostoaan ja avaa joka vuosi lukuisia uusia reittejä. Tampereella Ryanair on kuitenkin viime vuosina vähentänyt reittivalikoimaansa. Vielä vuonna 2015 yhtiö lensi Tampereelta peräti seitsemään eri kohteeseen.

Vaihtolentojen avulla Ryanairin lennoilla voi matkustaa yli 200 kohteeseen eri puolilla Eurooppaa ja Pohjois-Afrikkaa. Lontoosta Ryanair lentää esimerkiksi kymmeniin Keski- ja Etelä-Euroopassa sijaitseviin kaupunkikohteisiin sekä lukuisiin suosittuihin lomakohteisiin Etelä-Euroopassa ja Marokossa.

» Ryanair


Finnairin lennot Tampereelta

Finnair ei lennä reittilentoja Tampereelta ulkomaille. Yhtiö lentää kuitenkin useita kertoja päivässä Tampereelta Helsinkiin, josta Finnairilla on tarjolla hyvä valikoima jatkoyhteyksiä eri puolille maailmaa. Helsingistä Finnairin lennoilla voi matkustaa Euroopan kohteiden lisäksi vaikkapa Aasian eksoottisiin metropoleihin kuten Singaporeen tai Shanghaihin.

» Finnair


Hotellit

Hotels.com