Matkakohteet: Suomi: Turku

Turun kylpylät

Ruissalon kylpylä Turussa

Turku lähialueineen on Suomen perinteisintä kylpyläaluetta. Nykyään Turun kaupungin alueella toimii kaksi kylpylähotellia ja naapurikaupunki Naantalissa yksi. Turun seudulle kylpylälomaa suunnittelevalla on siis valittavanaan kolme erilaista kylpylää, jotka kaikki tarjoavat mukavat puitteet rentouttavan miniloman viettämisen.

Caribia

Sokos-hotels ketjuun kuuluva kylpylähotelli Caribia on varma valinta lapsiperheille. Turun Ylioppilaskylässä sijaitsevan kylpylän kahdeksan uima-allasta ja kolme vesiliukumäkeä takaavat, ettei vesipedoilla tule aika pitkäksi. Kylpylässä on omat altaat lapsille, nuorille ja kuntouimareille, joten eri ikäiset ja eritasoiset uimarit eivät ole toistensa tiellä.

Caribiassa on 175 hotellihuonetta ja viisi ravintolaa, joissa on tarjolla mm. á la carte -annoksia, buffetruokailua sekä pikaruokaa. Kylpylähotellin yhteydessä sijaitsee Caribia Areena, jossa on mahdollista harrastaa mm. sulkapalloa, koripalloa, lentopalloa ja sählyä. Kesällä asiakkaiden käytössä on lisäksi mm. beach volley -kenttiä sekä minigolf-rata.

Ruissalon kylpylä

Ruissalon kylpylä sijaitsee merellisissä maisemissa luonnonkauniilla Ruissalon saarella. Kylpylä on toiminut jo vuodesta 1971.

Kylpylän allasosastolla on kolme uima-allasta ja ympäri vuoden on mahdollisuus uida myös meressä. Kylpylän tiloissa toimii kaksi ravintolaa, kahvila ja baari. Ruokailu ravintoloissa onnistuu mm. suositussa buffetpöydässä. Hotellihuoneita Ruissalon kylpylässä on 171 kappaletta.

Ruissalon kylpylä soveltuu parhaiten rauhallista ja rentouttovaa kylpylälomaa arvostaville. Sen sijaan vauhdikkaampaa menoa kaipaaville lapsiperheille ja nuorille soveltuu paremmin edellä esitelty Caribia.

Naantalin kylpylä

Naantalin kylpylä on 390 hotellihuoneellaan Turun seudun kylpylähotelleista selvästi suurin. Kylpylä tarjoaa vierailleen tasokkaat puitteet niin päivävierailulle kuin pidemmällekin lomalle.

Naantalin kylpylän allasosasto koostuu viidestä uima-altaasta. Yksi altaista on vuoden ympäri käytössä oleva ulkoallas, jossa on mahdollista uida 30-asteisessa vedessä, vaikka ulkona olisi pakkasta. Allasosaston lisäksi kylpylävieraat voivat rentoutua erilaisissa saunoissa ja tarjolla on myös lisämaksua vastaan erilaisia hoitoja kuten kylpyjä, hierontaa sekä savi- ja turvehoitoja.

Kylpylähotellissa toimii myös viisi tasokasta ravintolaa, jotka tarjoavat ruokaa ja juomia jokaiseen makuun. Ruokavalikoimaa on aina pizzoista erilaisiin gourmetherkkuihin asti. Lounasta ja illallista voi myös nauttia seisovasta pöydästä. Juomia kylpylässä voi nauttia myös allasbaarissa, aulabaarissa tai vaikkapa tilauksesta avoinna olevassa viinikellarissa.

Hotellit Turussa

Hotels.com