Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Turku

Ostoksilla Turussa - Kauppakeskukset ja pikkuputiikit

Kauppakeskus Hansa Turun keskustassa
Kauppakeskus Hansa

Turku tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia aina kauppakeskuksista pikkuputiikkeihin asti. Suurin osa Turun suosituimmista ostospaikoista sijaitsee aivan ydinkeskustassa Kauppatorin läheisyydessä.

Shoppailureissulla voi poiketa esimerkiksi Kauppakeskus Hansassa ja KOP-kolmiossa. Lisäksi kauppoja löytyy esimerkiksi Yliopistonkadun kävelykatu-osuudelta Kauppakeskus Hansan läheisyydestä. Kauppatorin ympärillä ovat myös suuret tavaratalot Sokos, Stockmann ja Anttila.


Kauppakeskukset Turussa ja lähiseudulla

Kauppakeskus Hansa

Kauppakeskus Hansa sijaitsee Turun ydinkeskustassa, Kauppatorin laidalla. Hansa on Turun kauppakeskuksista suurin ja vanhin. Hansassa toimii yhteensä yli 150 liikettä, ravintolaa ja kahvilaa.

Kauppakeskus Hansassa ostoksia voi tehdä mm. useissa vaateliikkeissä, joista mainittakoon esimerkiksi Zara, H&M, Brand Gallery, Vero Moda, Promod, Lindex, Jack & Jones ja Esprit. Lisäksi kauppakeskus tarjoaa ostosmahdollisuuksia mm. asuste- ja kenkäliikkeissä, urheiluliikkeissä, kodinsisustusliikkeissä, kirjakaupoissa ja elektroniikkamyymälöissä. Kauppakeskus Hansan yhteydessä toimii myös Stockmannin tavaratalo.

Kauppakeskus KOP-kolmio

KOP-kolmio sijaitsee Turun ydinkeskustassa, Kauppatorin kulmalla. Pienestä kauppakeskuksesta löytyy vaateliikkeitä, kenkäkauppoja ja kahviloita. KOP-kolmiossa toimivat H &M, Aleksi 13, Gina Tricot, Nilson shoes, Dinsko, Arnolds ja Aschan coffee & Deli.

Kauppakeskus Skanssi

Kauppakeskus Skanssi sijaitsee neljän kilometrin päässä Turun keskustasta. Uudenaikaisessa kauppakeskuksessa toimiii 90 liikettä. Shoppailla voi esimerkiksi vaate- ja kenkäkaupoissa, urheiluliikkeissä ja kodinsisustuskaupoissa. Lisäksi Skanssissa toimivat Anttila ja Citymarket. Kauppakeskuksen naapurissa sijaitsee lasten seikkailupuisto Flowpark.

Kauppakeskus Mylly

Kauppakeskus Mylly sijaitsee Raisiossa, seitsemän kilometrin päässä Turun keskustasta. Myllyssä on yhteensä lähes 100 liikettä. Ostosmahdollisuuksia tarjoavat erilaiset pukeutumisen, kodin, urheilun ja elektroniikan myymälät. Lisäksi Myllyn kauppakeskuksen yhteydessä toimii Prisma.


Pikkukauppoja Turussa

Ideaestradi myy suomalaista muotoilua, taidetta ja käsitöitä. Valikoimaan kuuluu mm. koruja, tekstiilejä, tauluja, asusteita sekä keramiikka- ja lasituotteita. Ideaestradin myymälässä riittää ihasteltavaa ja ostokset sopivat hyvin niin omaksi iloksi, lahjaksi kuin tuliaisiksin. Humalistonkatu 4.

Idelli on laadukkaiden keittiötarvikkeiden ja lahjatavaroiden erikoisliike. Idellistä löydät tasokkaita tuotteita ja tunnettuja merkkejä. Liike on varmasti etenkin designia arvostavien mieleen. Brahenkatu 5.

KUI Design tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä kodintekstiilejä ja asusteita. Myymälä sijaitsee idyllisessä Mannilan tehdaskiinteistössä Aurajoen itärannalla ja samasta pihapiiristä löytyy myös muita taide- ja kulttuurialojen toimijoita. Itäinen Rantakatu 64.

Leluliike Casagrande on lähes 100-vuotias, perinteinen ja palveleva leluliike Turun keskustassa. Liikkeen valikoimasta löytyy paljon erilaisia leluja eri ikäisille lapsille. Linnankatu 9 - 1.

Ocean Spirit on merihenkinen lifestyle -myymälä, josta löydät merihenkiset tuotteet veneeseen, mökille tai kotiin. Valikoimassa on sisustustuotteita, tekstiilejä, kattaustarvikkeita, tapetteja, pienoismalleja, purjetuotteita, vaatteita, kirjoja ja paljon muuta. Itäinen Rantakatu 46.

Käsityö- ja kulttuurikammari Selma & Nils myy kotimaisia käsitöitä ja lahjatavaroita, joissa korostuvat luonnonmateriaalit ja ekologisuus. Myymälästä löytyy myös lasten lelukirppis ja antikvariaatti sekä pieni kahvila. Brahenkatu 1 B.

Sisustus-Anne on tyylikäs sisustusliike, jonka tuotevalikoimasta löytyy huonekaluja, mattoja, tekstiilejä, verhoja, tapetteja, sisustustauluja, sisustusesineitä ja astiastoja. Yliopistonkatu 11, Sokos Wiklund 3krs.

Sylvi Salonen on perinteikäs käsityö-, sisustus- ja lahjatavaraliike. Valikoimaan kuuluu kotimaisia ja skandinaavisia käsi- ja taideteollisuustuotteita, kodintekstiilejä ja ryijyjä sekä sisustustarvikkeita. Linnankatu 14.

Hotellit Turussa

Hotels.com