Matkakohteet: Ruotsi

Ruotsi - matkailu & matkakohteet

Tukholma, Ruotsi

Asukasluku: n. 9,5 miljoonaa
Pääkaupunki: Tukholma, n. 800 000 asukasta
Pinta-ala: 450 295 km²
Valuutta: Ruotsin kruunu
Viralliset kielet: ruotsi

Ruotsi on yksi suomalaisten suosituimmista matkailumaista. Maa pitääkin sisällään monia kiehtovia matkakohteita. Esimerkiksi Ruotsin suurimmat kaupungit Tukholma ja Göteborg ovat täynnä kulttuuria ja nähtävyyksiä. Myös maan lukuisat viehättävät pikkukaupugit ovat mukavia vierailukohteita. Luontomatkailusta kiinnostuneelle Ruotsilla taas on tarjottavanaan runsaasti puhdasta luontoa ja kalaisia vesiä.

Ruotsiin on helppo matkustaa Suomesta. Pohjoisessa rajanylitys onnistuu sujuvasti useilla rajanylityspaikoilla. Etelä-Suomesta Ruotsiin on helpointa matkustaa joko autolautalla upeita merimaisemia ihaillen tai nopeasti lentäen. Autolauttoja Suomen ja Ruotsin välillä operoivat mm. Viking Line, Silja Line ja Finnlines. Lentoja Suomen ja Ruotsin välillä liikennöivät mm. Finnair, SAS ja Norwegian.


Matkakohteita Ruotsissa:
Tukholma

Tukholma

Ruotsin pääkaupunki on monipuolinen matkakohde, jossa riittää tekemistä koko perheelle.

Ruotsinlaiva

Ruotsinlaivat vertailussa

Mikä on nopein laiva Ruotsiin? Entä missä on paras ravintolatarjonta? Nämä ja monta muuta asiaa selviävät vertailustamme.

Ruotsin laskettelukeskukset

Ruotsin laskettelukeskukset

Ruotsin laskettelukeskukset ovat houkuttelevia talvilomakohteita. Lue mikä Ruotsin laskettelukeskuksista soveltuu parhaiten sinulle!

Ruotsin Lappi

Kalastusmatka Ruotsin Lappiin

Puhtaat ja kalaisat vedet houkuttelevat kalastusmatkalle Pohjois-Ruotsiin! Esittelyssä Ruotsin Lappi kalastusmatkan kohteena.