Uutiset:

Lennot Oulusta ulkomaille 2024

Lennot Oulusta

Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä ja Pohjois-Suomen asukkaille tärkeä portti ulkomaille. Kotimaanlentojen lisäksi Oulusta on tarjolla suoria lentoja useaan ulkomailla sijaitsevaan kohteeseen. Esittelemme tässä artikkelissa ulkomaanlentojen tarjonnan Oulusta vuonna 2024.


Lomalennot suoraan Oulusta

Oulusta lennetään valmismatkoihin sisältyviä lomalentoja useisiin Etelä-Euroopassa sijaitseviin kohteisiin. Vuonna 2024 matkatoimistot TUI, Tjäreborg ja Apollomatkat järjestävät valmismatkoja, jotka sisältävät suorat lennot Oulusta lomakohteeseen. Kaikkien näiden matkatoimistojen kohteisiin on mahdollista ostaa myös pelkät lennot.

TUI järjestää Oulusta talvikaudella matkoja Kanariansaarilla sijaitseville Gran Canarialle ja Teneriffalle. Kesäkaudella TUI taas järjestää Oulusta matkoja Kreikan Rodokselle, Kreetalle ja Kosille, Turkin Antalyaan, Espanjan Mallorcalle, Italian Cataniaan, Kroatian Splitiin, Kyproksen Larnacaan sekä Bulgarian Burgasiin. Kaikki TUI:n kohteet ovat koko perheelle soveltuvia rantakohteita, joista löytyy myös paljon nähtävää.

Myös Tjäreborgin kautta voi lähteä matkalle suoralla lennolla Oulusta. Tänä vuonna suoria lentoja Tjäreborgin kautta on tarjolla Oulusta Kreetalle. Muihin Tjäreborgin kohteisiin voi matkustaa Oulusta Helsingin kautta.

TUI:n ja Tjäreborgin lisäksi myös Apollomatkat järjestää valmismatkoja, jotka sisältävät suorat lennot Oulusta. Apollomatkat tekee kesäkaudella Oulusta matkoja Kreikan suosituille lomasaarille Kreetalle ja Rodokselle.

Edellä mainittujen matkatoimistojen lisäksi Aurinkomatkat järjestää Oulusta valmismatkoja lukuisiin kohteisiin. Aurinkomatkat ei kuitenkaan lennä kohteisiin suoraan Oulusta, vaan heidän matkoihinsa sisältyvät lennot Helsingin kautta lomakohteeseen.

» Tjäreborg
» TUI
» Apollomatkat
» Aurinkomatkat


Reittilennot Oulusta ulkomaille

Vuonna 2024 Oulusta on mahdollista matkustaa ulkomaille myös suorilla reittilennoilla. Saksalainen lentoyhtiö Lufthansa liikennöi lentoja Oulun ja Münchenin välillä kaksi kertaa viikossa. Lennot molempiin suuntiin lennetään keskiviikkoisin ja lauantaisin.

München on yksi Saksan monipuolisimpia kaupunkilomakohteita. Etelä-Saksan suurimpana kaupunkina München tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa matkailijalle. Münchenistä löytyy esimerkiksi lukuisia mielenkiintoisia museoita, vehreitä puistoja, monipuolinen ravintolatarjonta ja hyvät ostosmahdollisuudet. München tunnetaan myös auto- ja urheilukaupunkina.

Münchenin sijainnin ansiosta sieltä on helppoa jatkaa matkaa esimerkiksi junalla myös Saksan naapurimaihin Itävaltaan tai Sveitsiin. Saksan puolella, lähellä Münchenia, sijaitsee myös monia mielenkiintoisia matkakohteita kuten Bodenjärvi.

» Lufthansa


Finnairin lennot Oulusta

Finnair ei lennä vuonna 2024 suoria lentoja Oulusta ulkomaille. Finnairin lennoilla on kuitenkin mahdollista matkustaa Oulusta Helsinkiin, josta yhtiöllä on tarjolla laaja valikoima suoria lentoja eri puolille Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa ja Aasiaa. Finnair lentää Oulun ja Helsingin välillä useita vuoroja päivässä, joten vaihtoajat Helsingissä eivät yleensä muodostu kovin pitkiksi.

» Finnair


Hotellit

Hotels.com