Uutiset:

Lennot Oulusta ulkomaille 2023

Lennot Oulusta

Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä ja Pohjois-Suomen asukkaille tärkeä portti ulkomaille. Kotimaanlentojen lisäksi Oulusta on tarjolla suoria lentoja useaan ulkomailla sijaitsevaan kohteeseen. Esittelemme tässä artikkelissa ulkomaanlentojen tarjonnan Oulusta vuonna 2023.


Lomalennot suoraan Oulusta

Oulusta lennetään valmismatkoihin sisältyviä lomalentoja useisiin Etelä-Euroopassa sijaitseviin kohteisiin. Vuonna 2023 matkatoimistot TUI, Tjäreborg ja Apollomatkat järjestävät valmismatkoja, jotka sisältävät suorat lennot Oulusta lomakohteeseen. Kaikkien näiden matkatoimistojen kohteisiin on mahdollista ostaa myös pelkät lennot.

TUI järjestää Oulusta talvikaudella matkoja Kanariansaarilla sijaitseville Gran Canarialle ja Teneriffalle. Kesäkaudella TUI taas järjestää Oulusta matkoja Kreikan Rodokselle ja Turkin Antalyaan. Kaikki TUI:n kohteet ovat koko perheelle soveltuvia rantakohteita, joista löytyy myös paljon nähtävää.

Myös Tjäreborgin kautta voi lähteä matkalle suoralla lennolla Oulusta. Tjäreborg järjestää talvikaudella matkoja Oulusta Gran Canarialle ja Teneriffalle eli kohteet ovat samat kuin TUI:lla talvikaudella.

TUI:n ja Tjäreborgin lisäksi myös Apollomatkat järjestää valmismatkoja, jotka sisältävät suorat lennot Oulusta. Apollomatkat tekee kesäkaudella Oulusta matkoja Kreikan suurimmalle saarelle, Kreetalle. Apollomatkojen lennot laskeutuvat Kreetalla Hanian lentokentälle. Hania ympäristöineen tarjoaa paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä historiasta kiinnostuneelle matkailijalle. Kreetalta löytyy myös lukuisia upeita rantoja.

Edellä mainittujen matkatoimistojen lisäksi Aurinkomatkat järjestää Oulusta valmismatkoja lukuisiin kohteisiin. Aurinkomatkat ei kuitenkaan lennä kohteisiin suoraan Oulusta, vaan heidän matkoihinsa sisältyvät lennot Helsingin kautta lomakohteeseen.

» Tjäreborg
» TUI
» Apollomatkat
» Aurinkomatkat


Reittilennot Oulusta ulkomaille

Vuonna 2023 Oulusta ei ole tarjolla varsinaisia reittilentoja ulkomailla sijaitseviin kohteisiin. Aiemmin mm. lentoyhtiöt Airbaltic ja Norwegian ovat lentäneet suoria lentoja Oulusta ulkomaille, joten monien toiveissa onkin että esimerkiksi toinen näistä yhtiöistä tekisi vielä paluun Ouluun nyt kun matkailumäärät alkavat palautua korona-aikaa edeltäville tasoille.


Finnairin lennot Oulusta

Finnair ei lennä vuonna 2023 suoria lentoja Oulusta ulkomaille. Finnairin lennoilla on kuitenkin mahdollista matkustaa Oulusta Helsinkiin, josta yhtiöllä on tarjolla laaja valikoima suoria lentoja eri puolille Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa ja Aasiaa. Finnair lentää Oulun ja Helsingin välillä useita vuoroja päivässä, joten vaihtoajat Helsingissä eivät yleensä muodostu kovin pitkiksi.

» Finnair


Hotellit

Hotels.com