Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Uutiset:

Lennot Oulusta ulkomaille 2020

Lennot Oulusta

Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä ja Pohjois-Suomen asukkaille tärkeä portti ulkomaille. Kotimaanlentojen lisäksi Oulusta on tarjolla suoria lentoja useaan ulkomailla sijaitsevaan kohteeseen. Esittelemme tässä artikkelissa ulkomaanlentojen tarjonnan Oulusta vuonna 2020.


Reittilennot Oulusta ulkomaille

Suoria reittilentoja Oulusta ulkomaille lentää tällä hetkellä vain norjalainen lentoyhtiö Norwegian. Yhtiö lentää Oulusta suoria lentoja kahteen ulkomailla sijaitsevaan kohteeseen, jotka ovat Kanariansaarilla sijaitsevat Teneriffa ja Gran Canaria. Yhtiö liikennöi reittejä Oulun ja Kanariansaarten välillä talvikaudella, lokakuusta huhtikuulle.

Gran Canarialla Norwegian lentää saariryhmän pääkaupunkiin Las Palmasiin, joka on vilkas ja suosittu matkailukaupunki. Teneriffalla Norwegian taas käyttää Teneriffan eteläistä lentoasemaa, jonka lähellä sijaitsee useita matkailijoiden suosimia kohteita. Esimerkiksi suositut rantalomakohteet Los Cristianos ja Play de las Americas sijaitsevat lähellä tätä lentokenttää.

Suorat lennot mahdollistavat pohjois-suomalaisille edulliset omatoimimatkat Kanariansaarille. Edullisimmillaan lento Oulusta Kanariansaarille irtoaa alle 100 eurolla suuntaansa, joten pohjoisen purevia pakkasia pääsee pakoon varsin pienellä rahalla.

Ulkomaanlentojen lisäksi Norwegian lentää Oulusta Helsinkiin useita kertoja päivässä. Helsingistä yhtiöllä on tarjolla laaja valikoima suoria lentoja mm. Etelä-Euroopan lomakohteisiin ja kaupunkikohteisiin Keski-Euroopassa.

» Norwegian


Lomalennot suoraan Oulusta

Reittilentojen lisäksi Oulusta lennetään valmismatkoihin sisältyviä lomalentoja. Vuonna 2020 TUI ja Apollomatkat järjestävät valmismatkoja, jotka sisältävät suorat lennot Oulusta lomakohteeseen. TUI:n kohteisiin on mahdollista ostaa myös pelkät lennot.

TUI:n oma lentoyhtiö TUI fly lentää talvikaudella suoria lomalentoja Oulusta Thaimaan Phuketiin. Lisäksi talvikaudella TUI tarjoaa matkoja Oulusta Kanariansaarille sisältäen reittilennot Norwegianin lennoilla. Kesäkaudella 2020 Oulusta lennettävinä kohteina ovat puolestaan Kreikassa sijaitsevat lomasaaret Kreeta ja Rodos, Bulgariassa sijaitseva Burgas sekä Antalyan rannikko Turkissa. Kaikkiin kesäkauden kohteisiin lennetään TUI fly:n lennoilla.

Apollomatkat järjestää myös valmismatkoja, jotka sisältävät suorat lomalennot Oulusta. Kuten TUI, myös Apollomatkat tarjoaa talvikaudella Oulusta valmismatkoja Kanariansaarille, jonne lennetään Norwegianin reittilennoilla. Kesäkaudella Apollomatkojen kautta on tarjolla myös valmismatkoja Kreetalle ja Rodokselle sisältäen Novair-yhtiön lentämät suorat lomalennot Oulusta.

TUI:n ja Apollomatkojen lisäksi mm. Aurinkomatkat ja Matkavekka järjestävät Oulusta valmismatkoja, joihin sisältyvät lennot Helsingin kautta lomakohteeseen.

» TUI
» Apollomatkat


Finnairin lennot Oulusta

Finnair ei lennä vuonna 2020 suoria lentoja Oulusta ulkomaille. Finnairin lennoilla on kuitenkin mahdollista matkustaa Oulusta Helsinkiin, josta yhtiöllä on tarjolla laaja valikoima suoria lentoja eri puolille Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa ja Aasiaa. Finnair lentää Oulun ja Helsingin välillä useita vuoroja päivässä, joten vaihtoajat Helsingissä eivät yleensä muodostu kovin pitkiksi.

» Finnair


Hotellit

Hotels.com

Hotellit ja lennot

Ebookers