Matkakohteet: Kroatia

Kroatia - matkailu & matkakohteet

Dubrovnik, Kroatia

Asukasluku: n. 4,3 miljoonaa
Pääkaupunki: Zagreb (n. 780 000 asukasta)
Pinta-ala: 56 594 km²
Valuutta: Kroatian kuna
Viralliset kielet: kroatia

Kroatia on noussut viime vuosina suosituksi matkailumaaksi. Adrianmeren rannalla sijaitseva pieni valtio onkin kiehtova matkakohde. Matkailijoita Kroatiaan houkuttelevat esimerkiksi lämmin ilmasto, edullinen hintataso sekä tunnelmalliset merenrantakaupungit. Myös Kroatian saaristo lukeutuu Välimeren upeimpiin.

Kroatissa sijaitsee monia suosittuja matkakohteita. Rannikkokaupungeista suosittuja lomakohteita ovat esimerkiksi Dubrovnik ja Split. Mukavia matkakohteita ovat myös monet saaret, kuten Hvar ja Krk. Myös maan pääkaupunki Zagreb on nostamassa suosiotaan matkailukaupunkina.

Matkustaminen Suomesta Kroatiaan on nykyään helppoa ja edullista. Suoria reittilentoja Helsingistä Kroatiaan lentävät SAS ja Norwegian. Edullisimmillaan menopaluu maksaa alle 200 euroa. Useat suomalaiset matkatoimistot tekevät myös valmismatkoja Kroatiaan.


Matkakohteita Kroatiassa:
Dubrovnik

Dubrovnik

Etelä-Kroatiassa sijaitseva Dubrovnik lukeutuu Kroatian suosituimpin matkakohteisiin. Esittelemme Dubrovnikin nähtävyydet, päiväretkikohteet ja ostosmahdollisuudet.

Kroatian saaristo

Kroatian saaristo

Kroatian saaristo soveltuu täydellisesti rentouttavaan lomailuun. Esittelyssä Kroatian houkuttelevimmat lomasaaret.