Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Turku

Edullista majoitusta Turussa

Hotelli Turussa

Turun monipuolinen majoitustarjonta pitää sisällään monia edullisia yöpymisvaihtoehtoja. Edullista majoitusta Turussa tarjoavat useat kohtuuhintaiset hotellit ja lisäksi tarjolla on hostelli- ja majatalomajoitusta. Esittelemme seuraavaksi Turun edullista majoitustarjontaa vuonna 2019.


Edulliset hotellit Turussa

Turun Omenahotelli

Usein Turun edullisin majoitus löytyy Omenahotellista. Henkilökunnaton hotelli kykenee pienempien kulujensa ansiosta tarjoamaan majoitusta muita edullisemmin.

Omenahotellin huoneet ovat yksinkertaisia, mutta nykyaikaisia. Huoneiden varustukseen kuuluvat mm. parisänky, vuodesohva tai kaksi vuodetuolia, televisio, mikro sekä pieni jääkaappi. Kaikissa huoneissa on oma suihku ja wc. Omenahotellin huoneissa voi majoittua 1-4 henkilöä. Erityisesti 3-4 hengen ryhmille Omenahotelli tarjoaa usein Turun halvimmat hotelliyöt.

Huone Turun Omenahotellissa maksaa tyypillisesti noin 60 - 90 euroa yöltä riippuen ajankohdasta ja majoittuvien henkilöiden määrästä. Hintaan ei sisälly aamupalaa. Hotelli sijaitsee Turun keskustassa osoitteessa Humalistonkatu 7.

» www.omenahotels.com

Hesehotelli

Turusta lähtöisin oleva Hesburger -pikaruokaketju pyörittää Turussa myös hotellia. 15 huonetta käsittävä hotellissa on tarjolla edullista majoitusta kahden ja neljän hengen huoneissa.

Hesehotellin huoneiden varustukseen kuuluvat mm. ilmastointi, jääkaappi ja televisio. Kaikissa huoneissa on myös oma suihku ja wc. Aamupalan nauttiminen ja muutkin ruokailut onnistuvat hotellin alakerrassa sijaitsevassa Hesburgerissa, joka on auki ympäri vuorokauden. Aamupala maksaa 6 euroa / henkilö.

Kahden hengen huone Hesehotellissa maksaa noin 55-75 euroa / yö. Neljän hengen huoneet maksavat n. 85 - 105 euroa yöltä. Hesehotelli sijaitsee Turun keskustan kupeessa osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 1.

» www.hesburger.fi/hesehotelli

Scandic Turku

Scandic Turku lukeutuu Turun edullisimpiin täyden palvelun hotelleihin. Aivan Turun keskustassa sijaitseva hotelli tarjoaa majoitusta peräti 307 huoneessa. Turun toiseksi suurimpana hotellina Scandic Turku tarjoaa asiakkailleen monipuolisen palveluvalikoiman, joka pitää sisällään mm. ravintolan, baarin, kuntosalin, tilavan saunaosaston ja lämmitetyn autotallin.

Hotellin huonevalikoimaan kuuluu yhden, kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita. Huoneita on saatavilla erilaisilla varustetasoilla, mutta kaikkien huoneiden varusteluun kuuluvat ainakin kylpyhuone, televisio ja minibaari. Osaan huoneista on sallittua majoittua myös lemmikkieläinten kanssa.

Kahden hengen huone Scandic Turku -hotellissa maksaa yleensä noin 90 - 120 euroa / yö, riippuen ajankohdasta. Scandic hotelleissa monipuolinen aamupala sisältyy aina huoneen hintaan. Hotelli sijaitsee osoitteessa Eerikinkatu 28-30.

» www.scandichotels.fi


Hostellit ja majatalot Turussa

HVC Hostel Turku

Turun ydinkeskustassa toimiva HVC Hostel mahdollistaa edullisen yöpymisen kaupungin parhaalla sijainnilla. Pieni hostelli koostuu 12 erikokoisesta huoneesta. Siistejä lähestulkoon hotellitasoisia huoneita on saatavilla 2-4 hengelle. Hostellin huoneissa on panostettu erityisesti laadukkaisiin sänkyihin ja vuodevaatteisiin.

HVC Hostelin asiakkaiden yhteiskäytössä on keittiö, olohuone, ruokailutila ja kylpyhuone. Hostelliin kuljetaan koodeilla toimivilla lukoilla, joten asiakkaat voivat tulla ja lähteä omien aikataulujensa mukaan.

Majoittuminen kahden hengen huonessa HVC Hostel Turussa kustantaa edullisimmaan alle 60 euroa yöltä. HVC Hostel sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 20.

» www.hvcasunnot.fi/hvc-hostelli-turku

Laivahostel S/S Bore

Aurajoen länsirannalla Forum Marinumin edustalla sijaitsee yksi Turun erikoisimmista majoitusvaihtoehdoista, Laivahostel S/S Bore. Hostelli toimii vuonna 1960 rakennetussa ruotsalaisvalmisteisessa S/S Bore -laivassa. Hostelli tarjoaa majoitusta laivan 130 hytissä, joissa on kaikissa oma kylpyhuone. Hyttejä on tarjolla yhden hengen hyteistä neljän hengen hytteihin.

Halvimmillaan kahden hengen hytti Boressa maksaa noin 70 euroa yöltä. Hyttien hinnat vaihtelevat kuitenkin sijaintikannen ja hytin koon perusteella. Hintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyhe, aamiainen ja aamusauna. Laivahostel S/S Boren löytää osoitteesta Linnankatu 72.

» www.msborea.fi

Majatalo 22

Turun keskustan läheisyydessä toimiva Majatalo 22 tarjoaa majoitusta kahdeksassa huoneessa. Majatalon huoneissa voi majoittua 1-4 henkeä.

Majatalo 22:n jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti, joten asiakkaat voivat valita erilaisista sisustustyyleistä itseään miellyttävimmän. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu televisio. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat olohuone, keittiö, vessat, suihkut, pyykkitupa ja sauna.

Kahden hengen huone Majatalo 22:ssa maksaa 68-85 euroa yöltä, riippuen huoneesta ja ajankohdasta. Majatalo sijaitseee osoitteessa Vanha Littoistentie 22.

» www.inn22.fi

Matkustajakoti Bed & Breakfast Tuure

Bed & Breakfast Tuure on Turun keskustassa toimiva 15 huonetta käsittävä majatalo. Tuuressa on huoneita 1-4 hengelle.

Tuuren huoneet ovat pelkistettyjä, mutta siistejä. Yhteisissä tiloissa asukkaiden käytössä ovat viisi erillistä wc/suihkutilaa, aamiaishuone sekä keittiö.

Kahden hengen huone Bed & Breakfast Tuuressa maksaa alkaen 65 euroa yöltä. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Majatalo sijaitsee osoitteessa Tuureporinkatu 17 C.

» www.tuure.fi

Majatalo Kupittaa

Kahden kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitseva Majatalo Kupittaa tarjoaa myös edullista majoitusta. Majatalossa on yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita.

Majatalo Kupittaan huoneiden varustukseen kuuluu jääkaappi ja televisiomahdollisuus. Wc, suihku, sauna ja yhteiskeittiö löytyvät majatalon yhteisistä tiloista. Majatalon asukkaiden käytössä on myös ilmainen parkkipaikka.

Kahden hengen huone Majatalo Kupittaassa on hinnaltaan tyypilliseti noin 70 euroa yöltä sisältäen aamupalan. Majatalo Kupittaa sijaitsee osoitteessa Lemminkäisenkatu 36.

» www.majatalo.fi

Hotellit Turussa

Hotels.com