Matkakohteet: Suomi: Turku

Edullista majoitusta Turussa

Hotelli Turussa

Turun monipuolinen majoitustarjonta pitää sisällään monia edullisia yöpymisvaihtoehtoja. Edullista majoitusta Turussa tarjoavat useat kohtuuhintaiset hotellit ja lisäksi tarjolla on myös hostelleja ja majataloja. Esittelemme seuraavaksi edullisia majoitusvaihtoehtoja Turussa!


Edulliset hotellit Turussa

Turun Omenahotellit

Usein Turun edullisin majoitus löytyy Omenahotellista. Kaupungin keskustassa sijaitsevat kaksi hotellia toimivat ilman vastaanottohenkilökuntaa ja kykenevät siten pienempien kulujensa ansiosta tarjoamaan majoitusta hyvinkin edulliseen hintaan. Kirjautuminen Omenahotelliin onnistuu ovikoodin avulla.

Omenahotellien huoneet ovat yksinkertaisia, mutta nykyaikaisia. Huoneiden varustukseen kuuluvat mm. parisänky, vuodesohva tai kaksi vuodetuolia, televisio, mikro sekä pieni jääkaappi. Kaikissa huoneissa on oma suihku ja wc. Omenahotellin huoneissa voi majoittua 1-4 henkilöä. Erityisesti 3-4 hengen ryhmille Omenahotelli tarjoaa usein Turun halvimmat hotelliyöt.

Huone Turun Omenahotellissa maksaa tyypillisesti noin 60 - 90 euroa yöltä riippuen ajankohdasta ja majoittuvien henkilöiden määrästä. Hintaan ei sisälly aamupalaa. Turun Omenahotellit sijaitsevat osoitteissa Humalistonkatu 7 ja Kauppiaskatu 4.

» www.omenahotels.com

Hesehotellit

Turusta lähtöisin oleva Hesburger -pikaruokaketju pyörittää Turussa myös kahta pientä hotellia. Turun linja-autoaseman vieressä sijaitsevassa Hesehotellissa on tarjolla edullista majoitusta 15 huoneessa ja Kaskentiellä sijaitsevasta hotellista löytyy puolestaan kuusi huonetta. Molemmissa hotelleissa on tarjolla sekä kahden että neljän hengen huoneita. Hesehotelleissa vastaanottoina toimivat hotellien yhteydessä sijaitsevat Hesburger-ravintolat.

Hesehotellin huoneiden varustukseen kuuluvat mm. ilmastointi, jääkaappi ja televisio. Kaikissa huoneissa on myös oma suihku ja wc. Aamupalan nauttiminen ja muutkin ruokailut onnistuvat erillistä maksua vastaan esimerkiksi hotellin alakerrassa sijaitsevassa Hesburgerissa.

Kahden hengen huone Hesehotellissa maksaa noin 55-90 euroa / yö. Neljän hengen huoneet maksavat noin 85 - 110 euroa yöltä. Turun Hesehotellit löytyvät osoitteista Läntinen Pitkäkatu 1 (linja-autoasema) ja Kurjenmäenkatu 7 (Kaskentie).

» www.hesburger.fi/hesehotelli

Forenom Turku

Hyvä vaihtoehto huokean hintaista majoitusta etsivälle on myös Turun keskustassa sijaitseva Forenomin huoneistohotelli. Hansakorttelissa, aivan Turun ydinkeskustassa, sijaitseva hotelli tarjoaa yöpymistä 34 vasta remontoidussa huoneistossaan. Huoneistoja on tarjolla 1-5 hengelle.

Forenom Turun jokaisesta huoneistosta löytyy täysin varusteltu keittiö, kylpyhuone ja työskentelytilaa. Asukkaiden käytössä on myös pyykkitupa ja joistakin asunnoista löytyy myös oma pyykinpesukone. Forenomin huoneistohotelli soveltuukin hyvin pidempiaikaisempaankin vierailuun ja oman keittiön ansiosta myös ruokakuluissa on mahdollista säästää.

Kahden hengen huone Forenom Turussa maksaa edullisimmillaan noin 90 euroa. Forenom Turku sijaitsee osoitteessa Kristiinankatu 9.

» www.forenom.com


Hostellit ja majatalot Turussa

Laivahostel S/S Bore

Aurajoen länsirannalla Forum Marinumin edustalla sijaitsee yksi Turun ainutlaatuisimmista majoitusvaihtoehdoista, Laivahostel S/S Bore. Hostelli toimii vuonna 1960 rakennetussa ruotsalaisvalmisteisessa S/S Bore -laivassa ja tarjoaa majoitusta laivan 130 hytissä. Useimmissa Boren hyteissä on oma kylpyhuone, ainoastaan erityisen edullisista reilaajahyteistä ei omaa kylpyhuonetta löydy. Asukkaiden viihtymisestä Boressa kertoo sen valinta Suomen parhaaksi hostelliksi vuonna 2020!

Halvimmillaan kahden hengen hytti Boressa maksaa noin 60 euroa yöltä. Hyttien hinnat vaihtelevat kuitenkin hytin sijainnin ja koon perusteella. Hintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyhe, aamiainen ja aamusauna. Laivahostel S/S Boren löytää osoitteesta Linnankatu 72.

» www.hostelbore.fi

Matkustajakoti Bed & Breakfast Tuure

Bed & Breakfast Tuure on Turun keskustassa toimiva 15 huonetta käsittävä majatalo. Tuuressa on huoneita 1-4 hengelle. Tuuren huoneet ovat pelkistettyjä, mutta siistejä. Yhteisissä tiloissa asukkaiden käytössä ovat viisi erillistä wc/suihkutilaa, aamiaishuone sekä keittiö.

Kahden hengen huone Bed & Breakfast Tuuressa maksaa alkaen 65 euroa yöltä. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Majatalo sijaitsee osoitteessa Tuureporinkatu 17 C.

» www.tuure.fi

Kokoushotelli ja hostelli Linnasmäki

Turun kristillisen opiston yhteydessä sijaitseva kokoushotelli ja hostelli Linnasmäki tarjoaa majoitusta vehreässä ympäristössä noin neljän kilometrin päässä Turun keskustasta. Tarjolla on sekä hotelli- että hostellitasoisia huoneita. Linnasmäellä majoittuvat pääsevät nauttimaan alueen ulkoilumahdollisuuksista ja rauhallisesta tunnelmasta. Asiakkaiden käytössä on myös kuntosali, uima-allas ja sauna. Hostellin jokaisesta kerroksesta löytyy myös yhteiskeittiö ja oleskelutila. Linnasmäellä voivat majoittua hyvin myös autottomat matkailijat, sillä alueelta on hyvät joukkoliikenneyhteydet keskustaan.

Hostellitasoisen kahden hengen huoneen saa Linnasmäeltä edullisimmillaan noin 70 eurolla yöksi ja hotellitasoisen noin 100 eurolla. Hotellitasoisten huoneiden hintaan sisältyy aamiainen ja hostellitasoisissa huoneissa sen voi halutessaan ostaa erikseen. Linnasmäki sijaitsee osoitteessa Lustokatu 7.

» linnasmaki.fi

Hotellit Turussa

Hotels.com