Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Viro: Tallinna: Shoppailuopas: kenkäkaupat

Tallinnan kenkäkaupat

Shoppailu Tallinnassa

Tallinnan kenkäkaupat tarjoavat hyvän valikoiman laadukkaita kenkiä. Tarjolla on sekä maailmanmerkkejä että virolaisia designkenkiä. Kenkien hinnat ovat yleisesti ottaen hieman edullisemmat kuin Suomessa. Monipuolisista valikoimista voi myös tehdä todellisia löytöjä ja huippuedullisia tarjouksiakin on monesti.

Tässä artikkelissa esiteltyjen kenkäkauppojen lisäksi kenkiä Tallinnassa myyvät monet vaateliikkeet ja tavaratalot.


ABC King

ABC King on Virossa toimiva kenkiä myyvä liikeketju, johon kuuluu yhteensä kahdeksan myymälää eri puolilla maata. Tallinnassa ketjulla on kolme kenkäkauppaa, jotka sijaitsevat kaikki ostoskeskuksissa; Rocca al Maressa, Kristiine keskuksessa ja Viru keskuksessa.

ABC Kingin valikoimiin kuuluu kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Tarjolla on useiden tunnettujen merkkien, kuten Eccon, Lacosten, Bronxin, Tommy Hillfigerin ja Espritin kenkiä. ABC Kingistä löytyvätkin laadukkaat kengät koko perheelle.


Salamander

Tunnettuja kenkämerkkejä myyvä Salamander on laatutietoisen ostajan valinta. Salamanderilla on Tallinnassa neljä kenkäkauppaa, jorka sijaitsevat Kristiine keskuksessa, Foorum ja Ülemiste -ostoskeskuksissa sekä vanhassakaupungissa osoitteessa Viru 5.

Salamanderin myymiin merkkeihin kuuluvat mm. Lloyd, Rieker, Clarks, Lacoste ja Ecco. Valikoimiin kuuluu sekä naisten että miesten kenkiä.


Extra Style

Tyylikkäitä naisten kenkiä edulliseen hintaan myyvä Extra Style on suosittu liikeketju Virossa. Ketjulla on kolme myymälää Tallinnassa, jotka sijaitsevat Rocca al Maressa, Ülemiste keskuksessa ja Solaris keskuksessa.

Extra Stylen kausittain vaihtuva mallistot pitävät sisällään mm. korkokenkiä, avokkaita ja saappaita. Jalkineiden lisäksi valikoimiin kuuluu naisten käsilaukkuja.


NS King

NS Kingin valikoimiin kuuluu kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Ketjulla on Tallinnassa viisi liikettä, jotka sijaitsevat Kristiine keskuksessa, Lasnamäe centrumissa, Rocca al Maressa, Solaris keskuksessa ja Ülemiste keskuksessa.

NS Kingin valikoimissa on useiden tunnettujen merkkien, kuten Riekerin, Bugattin ja Calvin Kleinin kenkiä. Tarjolla on mm. tyylikkäitä nahkakenkiä ja saappaita sekä rentoja vapaa-ajan jalkineita. Lisäksi liikeistä löytää valikoiman laukkuja sekä naisille että miehille.


Vivian Vau Kingasalong

Naisten kenkiin erikoistunut Vivian Vau on tunnettu kenkäliike Tallinnassa. Vivian Vau myy virolaisen Vivian Untin suunnittelemaa kenkämallistoa. Laudukkaat nahkakengät teetetään pienissä erissä Italiassa ja kantavana ajatuksena on tarjota sopivia kenkiä kaiken kokoisille jaloille.

Vivian Vaun kenkämallistoon kuuluu mm. korkokenkiä, avokkaita, sandaaleja ja saappaita. Kenkiä on saatavilla monissa eri väreissä ja kokoja on tarjolla välillä 34-45. Liikkeessä myydään lisäksi käsilaukkuja.

Vivian Vau sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa osoitteessa Rataskaevu 2.


SHU

SHU on tunnettu edullisista ja muodikkaista kengistä. SHU -liikkeitä on Tallinnassa jo peräti kuusi kappaletta, mikä kertoo ketjun suosiosta. Myymälät sijaitsevat Viru keskuksessa, Rocca al Maressa, Kristiine keskuksessa, Järve keskuksessa, Lasnamäe Centrumissa ja Ülemiste -ostoskeskuksessa.

SHU:sta löytyy kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Esimerkiksi naisille on tarjolla kenkiä aina korkokengistä pitkävartisiin saappaisiin. Miehille valikoimista löytyy sekä tyylikkäitä nahkakenkiä että rentoja vapaa-ajan jalkineita. Lapsille taas on tarjolla mm. lenkkareita, saappaita ja juhlakenkiä.


Skechers

Rentoja ja nuorekkaita kenkiä myyvä amerikkalainen Skechers on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi. Tallinnassa Skechersillä on kaksi myymälää; Rocca al Maressa ja Kristiine keskuksessa.

Skechersin valikoimista löytyy mukavia kenkiä sekä miehille että naisille. Mallistoon kuuluu mm. muodikkaita nahkakenkiä, urheilu- ja vapaa-ajan jalkineita sekä saappaita.

Hotellit Tallinnassa

Hotels.com

Laivat ja hotellipaketit

Eckerö Line

Matkavakuutukset