Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Viro: Tallinna: Shoppailuopas: ostoskeskukset ja tavaratalot

Tallinnan ostoskeskukset ja tavaratalot

Shoppailu Tallinnassa

Tallinnassa toimii useita moderneja ostoskeskuksia ja tavarataloja, jotka tarjoavat loistava puitteet shoppailulle. Tallinnan ostoskeskuksissa ja tavaraloissa saman katon alta löytyvät niin kansainväliset brändit kuin virolaiset merkitkin.


Ostoskeskukset Tallinnassa

Rocca al Mare

Vuodesta 1998 asti toiminut ja vuonna 2009 uudistettu Rocca al Mare on Tallinnan suurin ja monipuolisin ostoskeskus. Monien mielestä Rocca al Mare onkin Tallinnan paras ostospaikka.

Rocca al Mare koostuu yli 170 liikkeestä, joiden joukossa mm. Tallinnan parhaimpiin kuuluva valikoima vaateliikeitä. Tarjolla on runsas vaalikoima vaateliikkeitä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Kansainvälisistä ketjuista Rocca al Maressa ovat edustettuina mm. Marks & Spencer, Vero Moda, Jack & Jones ja Esprit. Paikallisista ketjuista taas ostoskeskuksessa toimivat mm. Bastion ja Ivo Nikkolo.

Vaateliikkeiden lisäksi Rocca al Maressa toimii mm. useita sisustusliikkeitä, urheiluliikkeitä, pankkeja, optikoita, ravintoloita ja kahviloita. Ostoskeskuksen yhteydessä toimii myös Prisma, josta voi ostaa edullisesti elintarvikkeita ja juomia.

Rocca al Mare sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Ostoskeskukseen on kuitenkin helppo matkustaa, sillä Tallinnan sataman ja ostoskeskuksen välillä liikennöi ilmainen bussilinja.

Kristiine keskus

Lähes Rocca al Maren kokoinen ostoskeskus on Kristiine keskus, joka sijaitsee n. kahden kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Kristiine keskuksessa on n. 170 liikettä, joiden joukossa mm. runsaasti muotiliikkeitä. Ostoskeskus on avattu vuonna 1999 ja sitä on laajennettu vuosina 2002 ja 2010.

Kristine keskuksessa on erityisen hyvä valikoima kenkäkauppoja ja vaateliikkeitä. Ostoskeskussa toimivia vaateliikkeitä ovat mm. Marks & Spencer, Esprit, Levis ja United Colors of Benetton. Kenkiä taas myyvät mm. Crocs, Ecco, ABC King ja SHU.

Lisäksi Kristine keskuksessa on tarjolla mm. urheiluvälineitä, kosmetiikkaa, asusteita ja laukkuja myyviä liikkeitä. Ostoskeskuksessa toimii myös useita kahviloita ja muutama ravintola, joissa voi herkutella esimerkiksi pizzalla tai sushilla.

Rocca al Maren ja sataman välillä liikennöivät ilmaiset bussit pysähtyvät paluumatkalla myös Kristiine keskuksella, joten samalla reissulla on helppo vierailla molemmissa ostoskeskuksissa.

Ülemiste keskus

160 liikettä käsittävä Ülemiste keskus lukeutuu myös Tallinnan suurimpiin ostoskeskuksiin. Vuonna 2004 avattu liikekeskus sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Ülemiste keskuksen liikevalikoima koostuu mm. muoti-, urheilu-, sisustus- ja lastentarvikeliikkeistä.

Ülemiste keskuksessa toimivia muotiliikkeitä ovat mm. Celio, Esprit, Lindex ja Vila. Kenkiä taas myyvät mm. NS King ja Salamander. Sisustuotteita ja huonekaluliikkeitä edustavat mm. JYSK ja Home4you. Ostoskeskuksen yhteydessä toimii myös hypermarket Rimi.

Viru keskus

Tallinnan keskustan suurin ostoskeskus on vuonna 2004 avattu Viru keskus. Viru hotellin yhteydessä sijaitseva ostoskeskus on kaupungin keskustan parhaita shoppailupaikkoja. Viru keskus koostuu noin sadasta liikkeestä, jotka pitävät sisällään mm. vaateliikkeitä, kenkäkauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Kansainvälisistä muotivaatteita myyvistä ketjuista Viru keskuksessa ovat edustettuina mm. Zara, Pepe Jeans, Guess ja Tommy Hilfiger. Virolaista ketjuista ostoskeskuksessa toimivat mm. Baltman, Bastion ja Ivo Nikkolo. Monipuolinen valikoima kenkiä taas löytyy mm. ABC King -liikkeestä.

Viru keskuksen ravintolavalikoimaan kuuluvat mm. suomalaiset Amarillo ja Hesburger. Kahviloita ostoskeskuksen tiloissa toimii useita, näiden joukossa mm. Roberts Coffee, Waynes Coffee ja Coffee In.


Tavaratalot Tallinnassa

Stockmann

Suomalaisen Stockmann -ketjun tavaratalo Tallinnassa pitää sisällään mm. kattavan valikoiman muotia, kosmetiikkaa, sisustustuotteita ja kodinelektroniikkaa. Lisäksi Stockmannin ruokaosastolta voi hankkia herkkuja huomattavasti edullisempaan hintaan kuin Suomessa. Tallinnan Stockman on nykyään Baltian maiden suurin tavaratalo.

Tallinnan Stockmann- tavaratalo sijaitsee kaupungin keskustassa osoitteessa Liivalaia 53. Stockmannilla on lisäksi edullinen Outlet-myymälä Rocca al Maren ostoskeskuksessa.

Kaubamaja

Virolainen Kaubamaja on Tallinnan toinen suuri tavaratalo. Kuten Stockmannilta, myös Kaubamajasta löytyy kaiken kattava valikoima muotia, kosmetiikkaa ja sisustustuotteita. Kaubamajan ruokaosasto on myös tasokas.

Kaubamaja sijaitsee Tallinnan keskustassa osoitteessa Gonsiori 2.

Hotellit Tallinnassa

Hotels.com

Laivat ja hotellipaketit

Eckerö Line

Matkavakuutukset