Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Viro: Tallinna: Shoppailuopas: vaateliikkeet

Tallinnan vaateliikeet

Shoppailu Tallinnassa

Tallinnasta löytyy monipuolinen valikoima vaateliikkeitä. Tarjolla on sekä virolaisten vaatemerkkien myymälöitä että kansainvälisten ketjujen liikkeitä.

Merkittävimmät vaateliikkeiden keskittymät löytyvät Tallinnan suurista ostoskeskuksista; Viru keskuksesta, Rocca al Maresta ja Kristine keskuksesta. Myös vanhastakaupungista löytyy runsaasti vaateliikkeitä.

Esittelemme tässä artikkelissa Tallinnassa sijaitsevia tasokkaita vaateliikkeitä. Laadukkaita naisten, miesten ja lasten vaatteita löytyy tässä esiteltyjen liikkeiden lisäksi Stockmann ja Kaubamaja -tavarataloista, joiden valikoimiin kuuluu lukuisien tunnettujen merkkien vaatteita.


Vaateliikkeitä naisille

Ivo Nikkolo

Ivo Nikkolo on yksi Viron menestyneimpiä vaatemerkkejä. Muotisuunnittelija Ivo Nikkolon nimeä kantava merkki on perustettu vuonna 1994. Nykyään Ivo Nikkololla on jo 38 myyntipistettä, joista yksi sijaitsee Helsingissä. Tallinnassa Ivo Nikkolon tuotteita myydään kuudessä myymälässä.

Ivo Nikkolon tyylikkäät designvaatteet soveltuvat modernia ja yksilöllistä pukeutumista arvostavalle naiselle. Ketjun valikoimiin kuuluu kattavasti erilaisia vaatteita ja asusteita, kuten mekkoja, hameita, jakkuja, laukkuja ja jalkineita.

Ketjun myymälän löytää mm. Viru keskuksesta, Rocca al Maren ostoskeskuksesta sekä Tallinnan Kaubamajan yhteydestä.

Bastion

Bastion lukeutuu myös Viron tunnetuimpiin vaatemerkkeihin. Tyylikästä pukeutumista arvostava nainen löytää Bastionin valikoimista vaatteita niin arkeen kuin juhlaankin. Bastionin valikoimiin kuuluu mm. mekkoja, hameita, jakkupukuja sekä takkeja.

Bastionilla on Tallinnassa neljä myymälää. Ketjun liikkeet sijaitsevat mm. Viru keskuksessa ja Rocca al Maressa.

Naiiv

Naiiv on muodikkaisiin neuleisiin erikoistunut myymälä Tallinnan vanhassakaupungissa. Liike myy muotisuunnittelija Liina Viiran suunnittelemia neulottuja vaatteita ja asusteita. Valikoimissa on mm. neulepuseroita, käsineitä ja myssyjä. Kaikki liikkeessä myytävät neuleet on valmistettu 100% lampaan villasta.

Naiiv sijaitsee osoitteessa Pikk 33.

Mango

Espanjasta lähtöisin oleva Mango toimii myös Tallinnassa. Naisille suunnatun ketjun valikoimiin kuuluvat muodikkaat vaatteet, asusteet, kengät ja laukut.

Mangon liikkeet Tallinnassa sijaitsevat Viru keskuksessa ja Rocca al Maressa.


Vaateliikkeitä miehille

Baltman

Baltmanin tyylikkäät miesten vaatteet sopivat etenkin businesspukeutumiseen. Arvostettu vaatemerkki on osa virolaista Baltika Grup konsernia. Baltmanin valikoimiin kuuluvat mm. kauluspaidat, neuleet, puvut ja takit.

Baltmannilla on Tallinnassa kolme liikettä. Keskeisimmällä paikalla liikkeistä sijaitsee Viru keskuksessa toimiva myymälä. Muut liikkeet sijaitsevat Rocca al Maressa ja Kristiine keskuksessa.

Gowri

Gowri myy ja valmistaa miesten vaatteita, kuten kauluspaitoja, pukuja, liivejä ja kaulahuiveja. Valmiiden kokoelmien lisäksi Gowri tarjoaa mahdollisuuden teettää paitoja ja pukuja mittatilaustyönä.

Gowrilla on kaksi myymälää Tallinnassa. Toinen liikkeistä sijaitsee vanhassakaupungissa osoitteessa Rüütli 28/30 ja toinen liike toimii Kristine keskuksessa.

Sangar

Virolainen Sangar on tunnettu tyylikkäiden miesten kauluspautojen valmistajana. Sangarin valikoimista löytyy sopivia kauluspaitoja niin töihin kuin vapaa-ajallakin. Valmiiden mallien lisäksi Sangarilla on mahdollista teettää paita omien mittojen mukaan. Paitojen lisäksi Sangarin valikoimiin kuuluu mm. kravatteja ja asusteita.

Sangarilla on Tallinnassa kolme liikettä, jotka sijaitsevat Kristiine keskuksessa, Rocca al Maressa ja Ülemiste keskuksessa.


Vaateliikkeitä naisille ja miehille

Mosaic

Baltika Groupiin kuuluva Mosaic on aikuisille naisille ja miehille suunnattu vaatemerkki. Mosaicin vaatteet soveltuvat hyvin esimerkiksi businesspukeutumiseen. Naisille on tarjolla mm. tyylikkäitä mekkoja, hameita, housupukuja ja takkeja. Miehille Mosaicin valikoimista taas löytyy mm. pikkutakkeja, pukuja, neuleita ja ulkoilu takkeja.

Mosaicilla on kuusi myymälää Tallinnassa. Ketjuun kuuluva myymälän löytää mm. Kristiine keskuksesta ja Rocca al Maresta.

Esprit

Amerikkalaislähtöinen Esprit on yli 40 maassa toimiva ketju, jonka valikoimista löytyy vaatteita sekä miehille että naisille. Espritin vaatteet ovat rennon tyylikkäitä ja kokoelmat kattavat vaatteita ja asusteita, jotka soveltuvat niin arkeen kuin juhlaankin.

Espritillä on Tallinnassa seitsemän liikettä. Ketjun liikkeen löytää esimerkiksi vanhastakaupungista Raatihuoneen torin laidalta.

Jack & Jones ja Vero Moda

Tanskalaiseen Bestseller -konserniin kuuluvat Jack & Jones ja Vero Moda ovat levittäytyneet myös Tallinnaan. Muodikkaita miesten vaatteita myyvä Jack & Jones ja nuorille naisille suunnattu Vero Moda toimivat useimmiten yhdistetyissä liiketiloissa.

Jack & Jonesin keskeisimällä paikalla toimiva myymälä löytyy vanhastakaupungista osoitteesta Viru 13/15. Yhdistetty Jack & Jones ja Vero Moda toimivat taas Kristiine keskuksessa ja Rocca al Maressa.

Zara

Espanjalainen Zara -ketju myy edullisia ja muodikkaita vaatteita sekä naisille että miehille. Myös lapsille on oma mallistonsa. Zaran valikoimista löytyy vaatteiden lisäksi monipuolinen valikoima erilaisia asusteita ja kenkiä.

Zaralla on Tallinnassa kaksi liikettä ja ne sijaitsevat Viru keskuksessa ja Kristiine keskuksessa.

United colors of Benetton

Värikkäistä vaatteistaan tunnettu italialainen Benetton on myös avannut myymälän Tallinnaan. Ketjun ainoa Virossa sijaitseva liike toimii Tallinnan Kristiine keskuksessa. Benettonin Tallinnan myymälässä on myynnissä laadukkaita vaatteita naisille, miehille ja lapsille.

Hotellit Tallinnassa

Hotels.com

Laivat ja hotellipaketit

Eckerö Line

Matkavakuutukset