Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Tampere

Tampereen yöelämä

Tampereen yöelämä

Tampereen yöelämä on vilkasta ja monipuolista, kuten suurelta opiskelijakaupungilta sopii olettaakin. Tarjolla on monipuolinen valikoima klubeja, yökerhoja ja discoja, joiden joukosta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle. Esittelemme tässä artikkelissa Tampereen yöelämän keskipisteet.


Discot & yökerhot Tampereella


Yökerhot nuorille

Tampereelta löytyy useita nuorille aikuisille suunnattuja bilepaikkoja, joissa voi juhlia hyvän musiikin parissa aamun pikkutunneille saakka.

Fat Lady on Hämeenkadulla, lähellä Stockmannia, sijaitseva nuorekas ja loistelias yökerho. Klubin puolella voi nauttia kuumimmista tanssihiteistä ja suomirock puolella fiilistellä tuttujen biisien tahdissa. Fat Ladyn yläkerrassa on hyvin tilaa istahtaa juoman ääreen ja jutella tuttujen kanssa. Fat Ladyssa bilettäminen onnistuu loistavasti arkenakin, sillä yökerho on auki joka ilta. Ikäraja yökerhoon on K20, lukuunottamatta tiistaita, jolloin ikäraja on K18. (Hämeenkatu 10)

Koskikeskuksessa sijaitseva Ranta (K20) on nuorten suosima yökerho Ratinansuvannon rantamaisemissa. Kesällä ravintolan suuri terassi on kaupungin suosituimpia kohtaamispaikkoja. (Hatanpäänvaltatie 1, Koskikeskus)

Rock-, punk- ja reggaemusiikin ystäviä Tampereella taas viihdyttää perinteikäs yökerho Doris (K20). Tarjolla on mm. livekeikkoja ja erilaisia klubi-iltoja. (Aleksanterinkatu 20)

Rodeon (K18) musiikki puolestaan vaihtelee menneiden vuosikymmenten nostalgisista discobiiseistä tämän päivän hitteihin. Persoonallisen yökerhon sisustukseen kuuluvat mm. katosta roikkuva formula-auto ja lukuisat erilaiset patsaat. Rodeo on myös tunnettu edullisesta hintatasostaan. (Satakunnankatu 18)

Union on yksi suosituimmista yökerhoista tamperelaisten nuorten keskuudessa. Union toimii kaksi kerrosta käsittävissä tiloissa aivan Tampereen ydinkeskustassa. Yökerhon yläkerrassa biletetään industrial-tyylisessä klubissa ja alakerrassa rentoudutaan tiki-henkisen baarin leppoisassa tunnelmassa. Yläkerran musiikkitarjonta koostuu listahiteistä ja tanssimusiikista, alakerrassa taas soivat reggae, R'n'B:n ja hip hop. Ikäraja Unioniin on K18. (Kirkkokatu 10)

Perinteikäs yökerho Semafori voi edelleen hyvin ja viihdyttää juhlakansaa Tampereen rautatieaseman yhteydessä. Päivisin lounaspaikkana ja pubina toimiva Semafori muuntautuu öisin (ke-la) vauhdikkaaksi yökerhoksi. Semaforissa esiintyy usein myös Suomen huippunimiin lukeutuvia artisteja. Ikäraja Semaforiin on K18. (Rautatienkatu 25)


Yökerhot ja klubit aikuiseen makuun

Tampereelta toimii myös useita tyylikkäitä yökerhoja, jotka on suunnattu aikuisempaan makuun.

Naima (K20-K24) on uusin tulokas Tampereen yökerho-tarjontaan. Keväällä 2018 avattu tyylikäs yökerho sijaitsee Hämeenkadun keskivaiheilla aivan Tampereen ytimessä. Ravintoloitsija Sedu Koskisen omistama aikuisten bilepaikka toimii rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja sieltä avautuvat upeat näköalat Tampereen keskustaan. Yökerhon tanssilattialla soi nykyaikainen tanssimusiikki, josta vastaavat Naiman live-dj:t. Lisäksi yökerhosta löytyy suomipop-puoli sekä karaoke. (Hämeenkatu 13)

Ilves Bar & Night (K22) lukeutuu kaupungin tyylikkäimpiin yökerhoihin ja on etenkin 25 - 40 -vuotiaiden tamperelaisten suosiossa. Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä toimivassa yökerhossa pääset nauttimaan tanssihiteistä ja erilaisista klubi-illoista. Myös live-esiintyjiä nähdään Ilveksessä säännöllisesti. (Hatanpäänvaltatie 1)

Tampereen yöelämän trendikkäimpiin menopaikkoihin kuuluva Viihdemaailma Ilona (K24) on myös erittäin suosittu illanviettopaikka. Tarjolla on monipuolisia yökerhoelämyksiä, sillä Ilonasta löytyy neljä erityylistä baaria (live club, drinkkibaari, pub ja karaoke) sekä ruokaravintola. (Verkatehtaankatu 3)

Hullu Poro (K24) on tunnelmallinen yökerho Koskikeskuksen yläkerrassa, jossa voi nauttia musiikin lisäksi hyvästä ruoasta. Kesäisin Hullun Poron terassi on yksi Tampereen parhaita paikkoja helteistä ja kylmistä juomista nauttimiseen! (Hatanpäänvaltatie 1, Koskikeskus)

Hyvä menopaikka aikuisempaan makuun on myös Gloria (K22). Hämeenkadun länsipäässä sijaitsevassa yökerhossa juhlitaan discomusiikin ja suomipopin tahdissa. Halukkaat voivat myös ottaa osaa Glorian karaokeen. (Hämeenkatu 24)

Hämeenkadulla sijaitsee myös yökerho Bricks (K22). Bricksissä iltaa voi viettää yökerhopuolella viimeisimpien hittien tahdissa tai pubin puolella juomia nautiskellen. (Hämeenkatu 18)

Klubi on suosittu kohtaamispaikka etenkin rock-musiikista pitävien keskuudessa. Klubilla pääset nauttimaan kunnon live-musiikista ja hyvistä keikoista. Myös Klubin vieressä sijaitsevalla Pakkahuoneella järjestetään välillä suurempia musiikkitapahtumia. (Tullikamarinaukio 2)

Yo-Talolla pääsee taas nauttimaan esimerkiksi klubi- ja teemailloista sekä monipuolisista live-keikoista. Esiintyjien joukossa on sekä tuntemattomampia lahjakkuuksia että Suomen huippunimiä. (Kauppakatu 10)

Hämeenkadulla sijaitseva Ihku Night Club & Karaoke (K20-K22) on karaokeravintola ja yökerho, jossa on tarjolla myös live-musiikkia. Erityisesti viikonloppuisin Ihkun lavalla nähdään usein live-esiintyjiä, jotka lukeutuvat maamme eturivin artisteihin. (Hämeenkatu 23)

Hotellit Tampereella

Hotels.com