Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Tampere

Tampereen yöelämä

Tampereen yöelämä

Tampereen yöelämä on vilkasta ja monipuolista, kuten suurelta opiskelijakaupungilta sopii olettaakin. Tarjolla on monipuolinen valikoima klubeja, yökerhoja ja discoja, joiden joukosta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle. Esittelemme tässä artikkelissa Tampereen parhaat bilepaikat!


Discot & yökerhot Tampereella


Yökerhot nuorille

Tampereelta löytyy useita nuorille aikuisille suunnattuja bilepaikkoja, joissa voi juhlia hyvän musiikin parissa aamun pikkutunneille saakka.

Koskikeskuksessa sijaitseva Ranta (K20) on nuorten suosima yökerho Ratinansuvannon rantamaisemissa. Kesällä ravintolan suuri terassi on kaupungin suosituimpia kohtaamispaikkoja. (Hatanpäänvaltatie 1, Koskikeskus)

Rock-, punk- ja reggaemusiikin ystäviä Tampereella taas viihdyttää perinteikäs yökerho Doris (K20). Tarjolla on mm. livekeikkoja ja erilaisia klubi-iltoja. (Aleksanterinkatu 20)

Rodeon (K18) musiikki puolestaan vaihtelee menneiden vuosikymmenten nostalgisista discobiiseistä tämän päivän hitteihin. Persoonallisen yökerhon sisustukseen kuuluvat mm. katosta roikkuva formula-auto ja lukuisat erilaiset patsaat. Rodeo on myös tunnettu edullisesta hintatasostaan. (Satakunnankatu 18)

UNION - Work and Leisure Club on yksi suosituimmista yökerhoista tamperelaisten nuorten keskuudessa. Union toimii kaksi kerrosta käsittävissä tiloissa aivan Tampereen ydinkeskustassa. Yökerhon yläkerrassa biletetään industrial-tyylisessä klubissa ja alakerrassa rentoudutaan tiki-henkisen baarin leppoisassa tunnelmassa. Yläkerran musiikkitarjonta koostuu listahiteistä ja tanssimusiikista, alakerrassa taas soivat reggae, R'n'B:n ja hip hop. Ikäraja Unioniin on K18. (Kirkkokatu 10)

Perinteikäs yökerho Semafori voi edelleen hyvin ja viihdyttää juhlakansaa Tampereen rautatieaseman yhteydessä. Päivisin lounaspaikkana ja pubina toimiva Semafori muuntautuu öisin (ke-la) vauhdikkaaksi yökerhoksi. Semaforissa esiintyy usein myös Suomen huippunimiin lukeutuvia artisteja. Ikäraja Semaforiin on K18. (Rautatienkatu 25)

Hämeenkadun länsipäässä sijaitseva Heidi's Bier Bar tuo puolestaan Tampereelle Oktoberfestin, jota juhlitaan ympäri vuoden. Laaja olut- ja drinkkivalikoima sekä perinteisiin tirolilaisvaatteisiin pukeutuneet tarjoilijat johdattelevat saksalaisen oluttuvan iloiseen tunnelmaan. Heidi's Bier Barin musiikkitarjonta pitää sisällään niin suomalaisia, saksalaisia kuin kansainvälisiäkin hittejä. Heidi's Bier Bar on avoinna maanantaista lauantaihin. Ikäraja ma-to K18, pe K20 ja la K22. (Hämeenkatu 24)

21 Club (tai Twenty One) (K18) on pelkästään konemusiikkiin keskittyvä yökerho Tampereen Puutarhakadulla. Kahdessa kerroksessa toimivassa klubissa on panostettu etenkin laadukkaaseen äänentoistoon ja valosuunnitteluun. Club 21:ssa nähdään säännöllisesti sekä kotimaisia että ulkomaisia huippuesiintyjiä. (Puutarhakatu 21)

Venue FL on Hämeenkadulla, lähellä Stockmannia, sijaitseva nuorekas ja loistelias yökerho. Keväällä 2019 toimintansa aloittanut Venue FL on ainutlaatuinen tapahtumapaikka, jossa iltaa vietetään erilaisten elektroniseen musiikkiin keskittyvien klubi-iltojen merkeissä. Tasokas äänentoisto ja elektronisen musiikin eri tyylilajeja edustavat huippu-dj:t ja artistit takaavat bilekansan viihtymisen yökerhossa. Venue FL on avoinna tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. (Hämeenkatu 10)


Yökerhot ja klubit aikuiseen makuun

Tampereelta toimii myös useita tyylikkäitä yökerhoja, jotka on suunnattu aikuisempaan makuun.

Panorama (K22) on yksi Tampereen uusimmista yökerhoista. Aivan Tampereen ytimessä sijaitseva yökerho toimii seitsemänkerroksisen rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja sieltä avautuvat upeat näköalat Tampereen keskustaan. Panorama avaa ovensa jo alkuillasta tarjoten mukavan paikan After Workeille tapaksien ja hyvien juomien parissa. Illan edetessä siirrytään yökerho-tunnelmiin nykyaikaisen tanssimusiikin tahdissa. Panoramassa järjestetään myös erilaisia, esimerkiksi latinomusiikkiin, keskittyviä teemailtoja. (Hämeenkatu 13)

Ilves Bar & Night (K22) lukeutuu kaupungin tyylikkäimpiin yökerhoihin ja on etenkin 25 - 40 -vuotiaiden tamperelaisten suosiossa. Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä toimivassa yökerhossa pääset nauttimaan tanssihiteistä ja erilaisista klubi-illoista. Myös live-esiintyjiä nähdään Ilveksessä säännöllisesti. (Hatanpäänvaltatie 1)

Tampereen yöelämän trendikkäimpiin menopaikkoihin kuuluva Viihdemaailma Ilona (K24) on myös erittäin suosittu illanviettopaikka. Tarjolla on monipuolisia yökerhoelämyksiä, sillä Ilonasta löytyy neljä erityylistä baaria (live club, drinkkibaari, pub ja karaoke) sekä ruokaravintola. (Verkatehtaankatu 3)

Poro (K24) on tunnelmallinen yökerho Koskikeskuksen yläkerrassa, jossa voi nauttia musiikin lisäksi hyvästä ruoasta. Kesäisin Poron terassi on yksi Tampereen parhaita paikkoja helteistä ja kylmistä juomista nauttimiseen! (Hatanpäänvaltatie 1, Koskikeskus)

H5 Bar&Cellar (K22) Hämeenkadun itäpäässä on ottanut nopeasti paikkansa Tampereen yöelämässä. Kesällä 2018 avattu yökerho ja baari houkuttelevat viettämään iltaa tyylikkäissä, mutta rennoissa puitteissa. H5:n katutasossa sijaitseva baari on sopiva paikka vaikkapa After Work -oluiden ja -drinkkien nauttimiseen, kun taas alakerrassa iltaa vietetään yökerhotunnelmissa. Tarjolla on usein livemusikkia ja myös pientä purtavaa on saatavilla yömyöhään saakka. (Hämeenkatu 5)

Hämeenkadulla sijaitsee myös yökerho Bricks (K22). Bricksissä iltaa voi viettää yökerhopuolella viimeisimpien hittien tahdissa tai pubin puolella juomia nautiskellen. (Hämeenkatu 18)

Hämeenkadulla länsipäästä löytyy taas Ihku Night Club & Karaoke (K20-K22), joka on karaokeravintolan ja yökerhon yhdistelmä. Ihkussa kuullaan usein myös live-musiikkia ja erityisesti viikonloppuisin Ihkun lavalla nähdään maamme eturivin artisteihin lukeutuvia esiintyjiä. (Hämeenkatu 23)

Klubi on suosittu kohtaamispaikka etenkin rock-musiikista pitävien keskuudessa. Klubilla pääset nauttimaan kunnon live-musiikista ja hyvistä keikoista. Myös Klubin vieressä sijaitsevalla Pakkahuoneella järjestetään välillä suurempia musiikkitapahtumia. (Tullikamarinaukio 2)

Yo-Talolla pääsee taas nauttimaan esimerkiksi klubi- ja teemailloista sekä monipuolisista live-keikoista. Esiintyjien joukossa on sekä tuntemattomampia lahjakkuuksia että Suomen huippunimiä. (Kauppakatu 10)

Hotellit Tampereella

Hotels.com