Matkakohteet: Suomi: Tampere

Tampereen pikkuputiikit

Myymälän kyltti

Tampereen keskustasta löytyy monipuolinen valikoima kiehtovia pikkuputiikkeja. Liikkeiden valikoimista löytyy mm. sisustustarvikkeita, vaatteita, leluja ja lahjatavaroita. Tunnelmallisia myymälöitä on mukava kierrellä ja niissä voi tehdä ainutlaatuisia löytöjä. Esittelemme tässä artikkelissa liikkeitä, joissa kannattaa poiketa seuraavalla shoppailukierroksella!


Tampereen sisustusliikkeet

Sisustusliike Tampereella

Sisustusliike ID on Tampereen keskustassa pisimpään toiminut yksityinen sisustus- ja suunnitteluyritys. ID myy laadukkaita skandinaavisia design-huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä ja piensisustustuotteita. Aleksis Kiven katu 13.

Domdom on moderni, skandinaavinen sisustusliike Tampereen keskustassa. Myymälästä löytyy mm. pienkalusteita, koriste-esineitä, tekstiilejä, kukkaruukkuja ja muita kodin sisustustuotteita. Aleksis Kiven katu 30.

Sisustusliike Kantriina myy Laukontorin laidalla sijaitsevassa myymälässään huonekaluja, tekstiilejä ja valaisimia. Kantriinan valikoimista löytyvät sopivat tuotteet kauniin ja tunnelmallisen kodin sisustamiseen. Laukontori 6.

Kehystarina tarjoaa kehystyspalvelua ja peilejä mittatilaustyönä. Valikoimassa on myös kotimaista grafiikkaa. Lisäksi liikkeestä löytyy kattava korttivalikoima ja paljon upeita kierrätysdesign lahjatavaroita. Hämeenpuisto 33.


Vaatteita ja asusteita

Vaateliike Tampereella

Kekäle on laatupukeutumiseen erikoistunut myymäläketju, jossa on laaja valikoima kansainvälisiä ja kotimaisia huippumerkkejä kaikenikäisille miehille, naisille ja lapsille. Hintatasoltaan Kekäle on kohtuullinen ja liikkeessä on usein hyviä tarjouksia. Kauppakatu 2.

Seelen valikoimista löytyvät eettiset, kestävän kehityksen mukaiset naistenvaatteet ja -asusteet. Liikkeestä löytyy esimerkiksi useiden suomalaisten suunnittelijoiden ja pienvalmistajien tuotteita. Eettisyyden lisäksi Seele korostaa tuotevalikoimassaan tyylikkyytä ja monikäyttöisyyttä. Aleksis Kiven katu 11.

Putiikki rannalla on tunnelmallinen lifestyle-myymälä, jonka valikoimista löytyy laadukkaita merkkivaatteita, -asusteita ja -kenkiä naisille. Vuolteenkatu 5.

In Stock - liike tarjoaa tyylikkäitä juhlavaatteita naisille. Valikoimiin kuuluu juhlamekkoja, bilevaatteita, kenkiä, koruja ja laukkuja. Kauppakatu 2.

Super Mukava on suomalaisten vaatesuunnittelijoiden perustama liike. Valikoimassa on liikkeen perustajien oman tuotemerkin MUKA VA:n tuotteita sekä muiden suomalaisten suunnittelijoiden vaatemallistoja, asusteita ja koruja. Tuotteissa korostuu hyväntuulisuus, eettisyys ja korkea laatu. Otavalankatu 3 A.


Lastenvaatteita ja lelukauppoja

Lelu

Miraakkelin tuotevalikoimaan kuuluvat pääosin luonnonmateriaaleista valmistetut lastenvaatteet, perinteiset lelut ja Ruskovilla-tuotteet. Verkatehtaankatu 8.


Käsityö-, harrastus- ja lahjatavaraliikkeet

Tampereen Kehräsaari

Arteljee tarjoaa laajan valikoiman taidetarvikkeita ammattilaisille ja harrastelijoille. Tammelan puistokatu 22.

Keittiö & Kattaus on laadukkaiden keittiötarvikkeiden ja kattauksen erikoisliike. Valikoimiin kuuluu mm. laatumerkkien astioita, patoja, pannuja ja keittiöveitsiä. Hämeenpuisto 21.

Pikkuputiikit Kehräsaaressa myy kotimaisia käsitöitä ja designtuotteita. Liikkeessä on myynnissä suomalaisten suunnittelijoiden koruja, asusteita ja sisustustuotteita. Lahjaideoita tai omaksi iloksi. Kehräsaari, Laukontori.

TaitoShop on käsityötuotteiden ja laadukkaiden lahja- ja tuliaisesineiden myymälä. Lisäksi myymälän alakerta on käsitöiden harrastajien aarreaitta, josta voi ostaa esimerkiksi käsityölankoja, mattoja ja ryijyjä. Hatanpään valtatie 4.

Tallipiha on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde Tampereen keskustan tuntumassa. Historialliselta alueelta löytyy pikkupuoteja, joiden valikoimassa on mm. taidolla tehtyjä käsitöitä, taidetta, sekä lahja- ja sisustustuotteita. Tallipihan kuuluisasta suklaapuodista voi ostaa makoisia suussa sulavia suklaita ja tunnelmallinen kahvila puolestaan tarjoaa itseleivottuja herkkuja. Tallipihalla järjestetään usein myös erilaisia tapahtumia. Kuninkaankatu 4.

Hotellit Tampereella

Hotels.com