Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Tampere

Tampereen tunnelmallisimmat kahvilat

Kahvila Tampereella

Tampereella toimii useita viihtyisiä kahviloita. Tarjolla on ketjukahviloiden lisäksi monia persoonallisia pikkukahviloita. Kokosimme tähän artikkeliin valikoiman Tampereen tunnelmallisimpia kahviloita.


Amurin helmi toimii historiallisen Amurin työläiskorttelin yhteydessä. Kahvilassa voi aistia vanhan ajan tunnelman ja myös tuotteet ovat pääasiassa 1920-luvun reseptein tehtyjä. Aamuisin kahvilassa on tarjolla aamupalaa ja lounasaikaan on mahdollista nauttia keittolounasta. Satamakatu 49.

Aschan Coffee & Deli on uusi kahvilakonsepti, joka painottaa tuotteissaan kotimaisia raaka-aineita ja lähiruokaa. Aschanin kahviloissa asiakkaat voivat nauttia kahvin ja leivonnaisten lisäksi myös mm. mehuja ja smoothieita. Myös aamupalan ja lounaan nauttiminen onnistuu Aschanilla. Tampereella toimii kaksi ketjun toimipistettä. Koskikatu 7 ja Itäkatu 9 (Liikekeskus Siperia).

Cafe Europa on trendikäs eurooppalaishenkinen kohtaamispaikka, joka on avoinna iltamyöhään asti. Kahvila on sisustettu antiikkihuonekaluilla, tauluilla ja taide-esineillä, jotka luovat kahvilaan ainutlaatuisen tunnelman. Asiakkaat voivat nauttia Cafe Europassa erikoiskahveja ja ruokalistalta löytyy eurooppalaisia herkkuja, kuten focaccioita ja salaatteja. Viikonloppuiltaisin asiakkaita viihdyttävät dj:t ja live-bändit. Aleksanterinkatu 29.

Cafe La Famille on kahvila täynnä ranskalaista tunnelmaa. Tarjolla on herkullisia leivoksia ja kakkuja sekä salaatteja, toasteja ja foccacioita. Aleksis Kiven katu 10.

Coffee House on suosittu ketjukahvila, jossa on hyvän kahvivalikoiman lisäksi laaja drinkkivalikoima. Lisäksi tarjolla on makeita ja suolaisia herkkuja. Tampereella toimi kaksi Coffee House -kahvilaa. Hämeenkatu 5 ja Keskustori 5.

Kahvila Runo on lämminhenkinen kahvila, jossa on aina tarjolla runoutta luettavaksi. Mokkamestareiden kahvin lisäksi tarjolla on itse leivottuja herkkuja sekä jäätelöä. Ojakatu 3.

Kahvisalonki on tunnelmallin pikkukahvila Tampereen keskustassa. Kahvilan suosituimpiin herkkuihin lukeutuvat mm. mutakakku ja korvapuustit. Leivonnaisten ja kahvin lisäksi Kahvisalongissa on myynnissä kauniita sisustus- ja lahjatavaroita. Tuomiokirkonkatu 34.

Cafe Siilinkari on toiminut Tampereen keskustassa jo vuodesta 1960. Kaikkien tamperelaisten tuntema kahvila onkin suosittu kohtaamispaikka Hämeenkadun varrella. Lounasaikaan Siilinkarissa on tarjolla lounasta kohtuullisen hintaan. Hämeenkatu 9.

Kuparitalon Vohvelikahvila Tuomiokirkonkadulla on kauniiseen vanhan ajan tyyliin sisustettu kahvila, jossa pääsee herkuttelemaan suussa sulavilla vohveliherkuilla. Tarjolla on sekä makeita että suolaisia vohveleita. Tuomiokirkonkatu 34.

Pyynikin näkötornin kahvila sijaitsee Pyynikinharjulle vuonna 1929 valmistuneen näkötornin yhteydessä. Suosittu kahvila on tunnettu ennenkaikkea herkullisista munkeistaan. Kahvilassa vierailun yhteydessä kannattaa nousta myös näkötornin huipulle ihailemaan sieltä avautuvia maisemia. Näkötornintie 20.

Ojakadun Vohvelikahvila sijaitsee Tampereen pienimmässä kivitalossa. Kahvilan valikoimissa on erilaisia makeita ja suolaisia vohveleita. Herkkujen lisäksi asiakkaat voivat nauttia kahvilan tiloissa esillä olevasta taiteesta. Ojakatu 2.

Hotellit Tampereella

Hotels.com