Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Tampere

Tampereen italialaiset ravintolat

Pizza

Tampereella toimii nykyään useita tasokkaita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteisiä italialaisen keittiön herkkuja, kuten pizzaa ja pastaa.

Olemme koonneet tähän artikkeliin valikoiman Tampereen parhaita italialaistyylisiä ravintoloita. Kaikki artikkelissa esitellyt ravintolat ovat auki sekä lounasaikaan että iltaisin. Artikkelissa mainitut hinnat ovat normaalihintoja, lounasaikaan ruokailu on yleensä edullisempaa.


Bella Roma

Bella Roma on viehättävä ravintola, joka huokuu aitoa italialaista tunnelmaa. Ravintola tarjoaa monipuolisen valikoiman italialaistyylisiä alkuruokia, salaatteja ja pääruokia, joiden joukossa mm. laaja valikoima erilaisia pizzoja ja pastaruokia. Ravintolan hintataso on kohtuullinen, sillä esim. pizzat maksavat n. 10-13 euroa ja pastaruoat n. 12-15 euroa.

Bella Roma sijaitsee Siperian liikekeskuksessa, osoitteessa Itäinenkatu 5-7.

Como

Como on tyylikäs ja tunnelmallinen italialainen ravintola Hämeenkadulla. Ravintolan sisustus on yhdistelmä modernia skandinaavista tyyliä ja italialaisia elementtejä. Comon erikoisuus on avotuliuuni, joka mahdollistaa italialaisten ruokien valmistamisen perinteiseen tapaan.

Comon ruokalista pitää sisällään paitsi pizzoja ja pastaruokia myös risotto-, liha-, kala- ja kanaruokia. Como on sekä menunsa että ilmapiirinsä puolesta Tampereen hienostunein italialainen ravintola. Pizzat maksavat Comossa n. 13-15 euroa ja pasta-annokset n. 15 euroa.

Ravintola Como sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 7.

Dennis

Dennis on italialainen ravintola, joka on kuuluisa ennenkaikkea maukkaista pizzoistaan. Tampereen Dennis on osa Turusta lähtöisin olevaa ravintolaketjua, johon kuuluu nykyään seitsemän Etelä-Suomessa sijaitsevaa ravintolaa. Pizzojen lisäksi Denniksessä on tarjolla meheviä pastoja, salaatteja, uuniperunoita ja pihvejä.

Dennis sijaitsee lähellä tavaratalo Stockmannia, osoitteessa Aleksanterinkatu 22.

Napoli

Napoli on yksi Tampereen tunnetuimmista ja suosituimmmista pizzerioista. Napoli on kuuluisa etenkin 100:n pizzan listastaan, josta löytyy varmasti pizza jokaiseen makuun. Pizzojen lisäksi Napolin menussa on tarjolla myös herkullisia pasta-annoksia sekä kevyempänä vaihtoehtona salaattiannoksia. Hintatasoltaan Napoli on varsin edullinen, pizzat ja pasta-annokset maksavat Napolissa n. 10-13 euroa.

Pizzeria Napoli sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 31.

Rosso

Rosso on perinteinen italialaistyylinen ravintola, jonka monipuolinen ruokalista koostuu mm. pizzoista sekä pasta-, liha-, kala- ja kanaruoista. Rosso on yksi Suomen suosituimmista ketjuravintoloista, joten se on varma valinta, jossa viihtyvät kaikenikäiset. Hintatasoltaan Rosso on kohtuuhintainen, esim. pizzat maksavat n. 11-14 euroa.

Tampereen Rosso sijaitsee Koskipuistossa, Hämeensillan kupeessa.

Hotellit Tampereella

Hotels.com