Matkakohteet: Viro: Tallinna: yöelämä

Tallinnan yöelämä

Tallinna illalla

Tallinnan yöelämä on vilkasta ja monipuolista. Kaupungin monista yökerhoista, pubeista ja baareista löytyy varmasti jokaista miellyttäviä vaihtoehtoja.

Vanhakaupunki on Tallinnan yöelämän tärkeä keskipiste. Vanhastakaupungista löytyy esimerkiksi lukuisia pubeja ja yökerhoja. Kaikkein edullisimmat pubit ja suurimmat yökerhot löytyvät kuitenkin vanhankaupungin ulkopuolelta. Esimerkiksi Viru keskuksen läheisyydestä löytyy useita edullisia pubeja ja suuria yökerhoja.

Lähde vinkkiemme avulla tutustumaan etelänaapurimme pääkaupungin vauhdikkaaseen yöelämään!


Tallinnan pubit ja drinkkibaarit

Tallinnan keskustasta löytyy kymmenittäin erilaisia pubeja, joissa iltaa voi viettää vaikkapa erikoisoluita maistellen. Monissa pubeissa on myös tarjolla karaokea tai elävää musiikkia. Pubeja löytyy joka puolelta Tallinnan keskustaa, mutta tihein keskittymä löytyy vanhankaupungin alueelta.

Island Cafe

Island Cafe on edullinen drinkkibaari, joka sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa. Baarissa on tarjolla laaja valikoima erilaisia drinkkejä. Island Cafen erikoisuus on, että drinkkejä myydään kaksi yhden hinnalla -periaatteella. Drinkkien lisäksi saatavilla on toki myös tavallisia hanatuotteita, kuten olutta, edulliseen hintaan. Island Cafessa voi myös ruokailla, sillä tarjolla on mm. pizzoja, sushia ja salaattiannoksia.

Island Cafe sijaitsee Viru-keskuksen lähellä, osoitteessa Narva mnt. 7

Panimoravintola Brewery

Oluen ystävät viihtyvät Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitsevavassa panimoravintola Breweryssä. Ravintolassa on tarjolla peräti 47 erilaista olutta, joista seitsemää on saatavilla hanasta. Olutvalikoimaan kuuluu mm. panimon omia tuotteita sekä erilaisia virolaisia ja ulkomaisia oluita. Lisäksi tarjolla on maistuvaa pubiruokaa, kuten hampurilaisia.

Panimoravintola Brewery sijaitsee osoitteessa Pikk 1.

Molly Malones

Irkkupubi Molly Malones sijaitsee vanhassakaupungissa Raatihuoneentorin laidalla ja tarjoaa vaihtoehdon irlantilaista pubitunnelmaa etsivälle. Livebändit ja edulliset hinnat takaavat viihtyvyyden pubissa. Nälän yllättäessä on pubissa mahdollisuus tilata myös pientä purtavaa, kuten uuniperunoita.

Molly Malones sijaitsee Tallinnan vanhassakupungissa osoitteessa Mundi 2.

Scotland Yard

Tämä teemapubi on sisustettu nimensä mukaisesti Scotland Yardin hengessä; mm. seinille ripustetut vanhat aseet ja wc-istuimina toimivia sähkötuolit luovat vanhan ajan Scotland Yardin tunnelmaa. Poliiseiksi pukeutuneet kauniit tarjoilijatteret täydentävät pubielämyksen.

Scotland Yard -pubin löytää osoitteesta Mere pst. 6E.


Tallinnan Yökerhot, klubit ja discot

Tallinnasta löytyy useita suuria ja tyylikkäitä yökerhoja. Etenkin viikonloppuisin yökerhot täyttyvät juhlakansasta, joka haluaa tanssia aamunkoittoon asti. Virossa baarien aukioloaikoja ei säädellä yhtä tarkasti kuin Suomessa ja tavallisesti isot yökerhot ovat auki kello viiteen saakka. Pienet paikat saattavat olla auki huomattavasti myöhempäänkin.

Cafe Amigo

Viru hotellin yökerho Cafe Amigo on suosittu bilepaikka Tallinna ydinkeskustassa. Yökerho on suosittu sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Erityisen suosittu yökerho on suomalaisten turistien keskuudessa.

Cafe Amigossa iltaa vietetään discohittien parissa ja usein tarjolla on myös live-esiintyjiä. Ikäraja yökerhoon on 21 vuotta. Cafe Amigo sijaitsee Viru hotellin alakerrassa osoitteessa Viru väljak 4.

Club Hollywood

Club Hollywood on nuorten suosima menomesta vanhassakaupungissa. Jo vuosikausien ajan Tallinnan suosituimpiin yökerhoihin lukeutuva Hollywood on varma valinta energistä biletunnelmaa etsivälle.

Club Hollywodin vauhdikkaasta menosta pitävät huolen lahjakkaat dj:t sekä näyttävät esitanssijat, jotka saavat bilekansan täyttämään tanssilattian ja bilettämään aina aamuun asti. Hollywoodin asiakaskunta koostuu lähinnä parikymppisistä nuorista. Juomat Hollywoodissa ovat kohtuuhintaisia.

Club Hollywood sijaitsee Tallinnan vanhassakupungissa osoitteessa Vana-Posti 8.

Venus Club

Viru-keskusta vastapäätä sijaitseva yökerho on suosittu sekä paikallisten, että turistien keskuudessa. Venus clubilla iltaa vietetään menevän klubimusiikin tahdissa ja viikonloppuisin on klubilla erilaisia teemailtoja. Asiakkaiden ikäskaala Venus Clubilla on varsin laaja - parikymppisistä kuusikymppisiin. Hinnat ovat Venus Clubillakin edulliset, useiden juomien hinnat ovat vain noin puolet Suomen hinnoista.

Venus Club sijaitsee Tallinnan keskeisimmällä paikalla osoitteessa Vana-Viru 14.

Club Parlament

Parlament on suurikokoinen klubi, jossa on monesti live-esiintyjiä. Klubin suurella lavalla esiintyy usein Viron suosituimpia artisteja. Silloin kun tarjolla ei ole live-musiikkia, pitävät Parlamentin dj:t huolen siitä, että tanssilattialla riittää kuhinaa.

Club Parlament sijaitsee Tallinnan keskustassa osoitteessa Tartu mnt 17.

Club Privé

Pieni, mutta tyylikäs Club Privé on yksi Tallinnan tasokkaimista yökerhoista. Privé on trendikkäiden tallinnalaisten suosima yökerho, jonne juhlakansaa houkuttelevat tyylikäs sisustus ja huippu-dj:t. Yökerho on avoinna keskiviikosta lauantaihin. Perjantaisin Privéssä soitetaan tanssimusiikkia ja lauantait on omistettu R&B, Hip Hop ja Soul -musiikille. Ikäraja yökerhoon on 20 vuotta.

Club Privé sijaitsee Tallinnan Vapaudenaukion kulmalla, vanhankaupungin kupeessa, osoitteessa Harju 6.

Hotellit Tallinnassa

Hotels.com