Matkakohteet: Viro: Tallinna: hostellit

Hostellit - edullista majoitusta Tallinnassa

Tallinna

Tallinnan suosio matkakohteena on synnyttänyt kaupunkiin runsaasti erilaisia majoitusliikkeitä. Nykyään kaupungissa toimii hotellien lisäksi myös useita edullisia hostelleja.

Edulliset hostellit ovat etenkin nuorten ja reppureissaajien suosiossa. Hostellit ovat hyvä vaihtoehto myös kaikille matkailijoille, jotka tyytyvät yksinkertaiseen majoitukseen ja haluavat säästää kuluissa.

Esittelemme seuraavaksi Tallinnassa toimivia hostelleja. Tässä artikkelissa esitetyt hinnat on tarkistettu joulukuussa 2013.


Knight House hostel

Knight House hostel tarjoaa majoitusta Tallinnan vanhassakaupungissa nähtävyyksien ja suosittujen ostosalueiden läheisyydessä. Yli 500 vuotta vanhassa rakennuksessa toimiva hostelli majoittaa vieraansa ainutlaatuisessa historiallisessa miljöössä.

Knight House on pieni hostelli, joka koostuu ainoastaan seitsemästä huoneesta. Hostellissa on huoneita 1-6 hengelle. Esimerkiksi kahden hengen huone maksaa 34 euroa / yö. Vieraiden käytössä on mm. keittiö ja parveke, jossa on asukkaiden käytössä oleva grilli. Knight House hostel sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa osoitteessa Rüütli 16.

www.knight-house.eu


OldHouse Hostel

OldHouse Hostel majoittaa matkalijoita Tallinnan vanhankaupungin ytimessä. Antiikkihuonekaluilla sisustetussa hostellissa matkailijat voivat aistia vanhanajan tunnelmaa. Hostellissa on tarjolla huoneita 2-6 hengelle.

Kahden hengen huone tässä hostellissa maksaa noin 32 euroa yöltä. Hostellin asukkaiden käytössä on mm. keittiö ja TV:llä varustettu lepohuone. OldHouse Hostel sijaitsee osoitteessa Uus 26.

www.oldhouse.ee


The Monk's Bunk

Reppureissaajien suosiossa oleva The Monk's Bunk on rento majapaikka, jossa on helppo tutustua muihin matkailijoihin. Vanhankaupungin kupeessa sijaitsevassa hostellissa on tarjolla majoitusta 2-12 hengen huoneissa.

The Monk's Bunkin suosio perustuu rentoon ilmapiirin ja ystävälliseen henkilökuntaan. Hostellissa on kiinnitetty erityistä huomiota yhteisten tilojen viihtyisyyteen. Hostellin asukkaiden käytössä on mm. baari ja elokuvahuone. Hostellin asiakkaat voivat myös osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten vaikkapa pubikierroksen, joka järjestetään joka ilta.

Kahden hengen huone tässä hostellissa maksaa noin 38 euroa / yö. Edullisinta majoitus on ryhmämajoitushuoneessa, jossa vuodepaikka maksaa halvimmillaan vain 8 euroa / yö. The Monk's Bunk sijaitsee Tallinnan Vapaudenaukion läheisyydessä osoitteessa Tatari 1.

www.themonksbunk.com


16€ Hostel

Rotermannin korttelissa, lähellä Viru-keskusta, sijaitsee moderni 16€ Hostel. Tämä viihtyisä hostelli tarjoaa majoituista siisteissä huoneissa aivan Tallinnan ydinkeskustassa.

16€ Hostellissa on tarjolla kahden hengen huoneita sekä kuuden hengen yhteismajoitushuoneita. Hostellin vieraiden käytössä on keittiö, saunaosasto sekä aulabaari, jossa voi katsella tv:tä. Kahden hengen huone, joka on varustettu omalla suihkulla maksaa hostellissa 25 euroa / yö.

16€ Hostel sijaitsee osoitteessa Roseni 9.

www.16eur.ee


Hostel Tallinn

Hostel Tallinn tarjoaa edullista majoitusta Tallinnan keskustan tuntumassa. Hostelli sijaitsee Tallinnan linja-autoaseman läheisyydessä, joten hostelli on hyvä valinta esimerkiksi silloin kun tarkoituksena on jatkaa matkaa bussilla muualle Viroon. Hostel Tallinnista on myös lyhyt matka lentokentälle, joten hostelli sopii hyvin myös niille, jotka jatkavat matkaansa Tallinnasta lentäen.

Hostel Tallinnissa on tarjolla huoneita 1-6 hengelle. Esimerkiksi kahden hengen huone maksaa 36 euroa / yö. Hostellin asiakkaiden käytössä on keittiö. Hostelli sijaitsee osoitteessa Juhkentali 46.

www.hosteltallinn.com


Muista myös hotellipaketit

Jos aiot viettää Tallinnassa vain lyhyen viikonloppuloman, kannattaa majoitusvaihtoehtona ottaa huomioon myös hotellit. Esimerkiksi Eckerö Line tarjoaa edulisia hotellipaketteja Tallinnaan, jotka pitävät sisällään hotelliyöpymisen ja laivamatkat. Viikonloppulomalla hotellipaketit tulevat usein jopa edullisemmiksi kuin erikseen ostetut laivamatkat ja majoitus hostellissa.

Hotellit Tallinnassa

Hotels.com