Matkakohteet: Suomi: Tampere

Hotellit Tampereella -
Tasokasta majoitusta ja edullisia hotelleja

Tampere

Tampereen hotellitarjonta on runsas ja monipuolinen. Laatutietoinen matkalainen voi yöpyä esimerkiksi tornihotellissa Tampereen ydinkeskustassa tai vaikkapa tasokkaassa kylpylähotellissa järven rannalla. Edullista majoitusta etsiväkin löytää itselleen hotellin Tampereelta.


Tasokasta majoitusta Tampereella

Sokos Hotel Ilves

Hotelli Ilves Tampereella

Upeita näköaloja arvostavan kannattaa valita hotellikseen Tampereella aivan kaupungin ytimessä kohoava Hotelli Ilves. Hotellilla on korkeutta peräti 63 metriä ja kerroksia 18. Ilveksen ylimmistä kerroksista avautuvat upeat näkymät Tampereen kattojen yli.

Näköalat eivät kuitenkaan ole hotellin ainoa valtti; modernisti sisustetut hotellihuoneet, kuusi ravintolaa ja suuri yökerho takaavat myös omalta osaltaan vieraiden viihtymisen. Tampereelle shoppailemaan saapuvia ilahduttaa myös Ilveksen sijainti aivan kaupungin suurimman ostoskeskuksen, Koskikeskuksen, naapurissa.

Tampereen yöelämän keskipiste on sekin vahvasti keskittynyt Hotelli Ilveksen ympäristöön. Hotellin oman kestosuosiota nauttivan yökerhon lisäksi hotellin naapuristoon on avattu vuoden 2011 puolella kaksi suurta yökerhoa. Ilves onkin siten varma majoitusvalinta kaupungin yöelämään suuntaaville.

Hotelli Ilves sijaitsee osoitteessa Hatanpään Valtatie 1. Voit varata hotellihuoneen Hotels.com -sivustolta.

Sokos Hotel Tammer

Hotelli Tammer Tampereella

Arvokkuutta huokuva Hotelli Tammer on yksi Tampereen maineikkaimmista hotelleista. Vuonna 1929 avattu hotelli sijaitsee Koskipuiston kupeessa Tampereen keskustassa. Rikkaan historian omaavassa hotellissa ovat vuosien varrella yöpyneet monet Tampereella vierailleet merkkihenkilöt, kuten marsalkka Mannerheim ja kosmonautti Juri Gagarin.

Tammerin huoneet on sisustettu tyylikkäästi 1920-luvun hengen mukaisesti. Hotellin tiloissa toimii lämminhenkinen italialaistyylinen ravintola. Tammer on peruskorjattu täydellisesti vuonna 2009.

Hotelli Tammer sijaitsee osoitteessa Satakunnankatu 13. Voit varata huoneesi Hotels.com -sivustolta.

Scandic Tampere City

Tampereen Scandic-hotelli sijaitsee rautatieasemaa vastapäätä Tampereen ydinkeskustassa. Hotellin sijainti on täydellinen paitsi junalla Tampereelle saapuville, myös Tampere-Pirkkalan lentokentälle suuntaaville, sillä lentokenttäbussit lähtevät rautatieaseman edustalta. Myös kokous- ja kongressikeskus Tampere-talo on lyhyen kävelymatkan etäisyydellä hotellista.

Scandicin hotellihuoneet on sisustettu modernisti. Hotellin tiloissa toimii tasokas ravintola, jossa on mahdollista nauttia illallista tai juomia.

Scandic Tampere City sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 1. Voit tehdä varauksen hotelliin Hotels.com -sivustolla.

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Tampereen Kylpylä sijaitsee Näsijärven rannalla lähellä Tampereen keskustaa. Holiday Club -ketjuun kuuluva kylpylähotelli toimii ainutlaatuisessa yli 100 vuotta vanhassa alunperin puuvillakehräämönä toimineessa rakennuksessa. Historialliseen miljööseen on toteutettu tämänpäivän vaatimuksia vastaava tasokas kylpylähotelli.

Kylpylässä on mahdollista majoittua joko perinteiseen hotellihuoneeseen tai lomahuoneistoon, jossa käytössäsi on mm. huoneistoon kuuluva hyvin varusteltu keittiö. Huoneistoja on saatavilla erilaisilla varustetasoilla. Saatavilla on esimerkiksi saunalla ja porealtailla varustettuja huoneistoja.

Tampereen kylpylä soveltuu mitä parhaimmin rentouttavaan lomailuun. Kylpylän allasosasto, erilaiset hyvinvointia edistävät hoidot, tunnelmallinen miljöö ja tasokkaat ravintolapalvelut luovat puitteet mukavalle lomalle.

Tampereen Kylpylä sijaitsee osoitteessa Lapinniemenranta 12. Voit varata huoneen kylpylähotellista Hotels.com -sivustolta.


Edullisia hotelleja Tampereella

Tampereen Omenahotellit

Tampereella sijaitsevat kaksi Omenahotellia tarjoavat edullista majoitusta kaupungin parhailla paikoilla. Molemmat Tampereen Omenahotellit sijaitsevat kaupungin pääkadun, Hämeenkadun, varrella.

Omenahotellien ainutlaatuiseen konseptiin kuuluu, ettei hotelleissa ole lainkaan henkilökuntaa, minkä ansiosta kustannuksissa on pystytty säästämään merkittävästi. Hotellivieraiden ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan turvallisuudestaaan, sillä hotellin käytäviä valvovat turvakamerat ja tarvittaessa vartiointiliikkeen vartijat saapuvat paikalle nopeasti.

Omenahotellien kaikki hotellihuoneet ovat neljän hengen huoneita, joissa voi yöpyä 1-4 henkeä. Huoneen hinta on sama riippumatta siitä montako henkeä huoneessa majoittuu. Kaikkein edullisimpia Omenahotellit ovat siis neljän hengen seurueille, mutta Omenahotellien hinnat ovat niin edullisia, että majoittuminen niissä on lähes aina halvin vaihtoehto kahdestaankin matkaaville. Halvimmillaan huone Omenahotellissa maksaa alle 50 euroa yöltä.

Tampereen Omenahotellit sijaitsevat osoitteissa Hämeenkatu 7 ja Hämeenkatu 28. Voit varata hotellihuoneen Hotels.com -sivustolta.

Tampereen Cumulus hotellit

Koskipuiston Cumulus hotelli

Cumulus -ketjun hotellit ovat tunnettuja hyvästä hintalaatusuhteestaan. Ketjun hotellit tarjoavat majoitusta tasokkaissa hotellihuoneissa. Cumulus hotelleissa yöpymisen hintaan sisältyy maittava aamupala. Tampereella toimii neljä Cumulus -ketjuun kuuluvaa hotellia, jotka kaikki sijaitsevat kaupungin keskustassa. Tampereen Cumulus hotellit toimivat osoitteissa Hämeenpuisto 47, Koskikatu 5, Satakunnankatu 10 ja Rautatienkatu 21.

Cumulus hotellien varaus onnistuu Restel.fi -sivustolla.


Seuraa hotellien tarjouksia

Internet on tehnyt hotellien hintojen seuraamisesta helpompaa kuin se on ollut koskaan ennen. Kannattaakin hyödyntää tämä mahdollisuus ja tarkistaa hotellien viimeisimmät tarjoukset netin hotellisivustoilta. Esimerkiksi Hotels.com -sivustolta löydät kattavan valikoiman hotelleja Tampereella.

Hotellit Tampereella

Hotels.com