Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Oulu

Edullista majoitusta Oulussa

Hotelli Oulussa

Oulussa on tarjolla monia edullisia majoitusvaihtoehtoja. Halvimmillaan yöpyminen Oulun keskustassa sijaitsevassa hotellissa maksaa vain muutaman kympin yöltä per henkilö. Esittelemme tässä artikkelissa Oulun edullisimpia majoitusvaihtoehtoja.


Cumulus hotel Oulu

Oulun Cumulus -hotelli tarjoaa majoitusta kohtuulliseen hintaan aivan kaupungin keskustassa. Yli 200 huonetta käsittävässä hotellissa on tarjolla yhden ja kahden hengen huoneita. Huoneisiin on lisäksi saatavilla lisävuoteita. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluvat mm. kylpyhuone, televisio, minibaari tai viileäkaappi ja tyynymenu. Asukkaiden käytössä on myös maksuton WiFi. Hotellissa on tehty remonttia keväällä 2016 ja mm. kylpyhuoneet on remontoitu täysin.

Cumulus on hyvä valinta kun haluat majoittua täyden palvelun hotellissa edulliseen hintaan. Cumulus tarjoaa asiakkailleen kaikki modernin hotellin palvelut ja hotellin vastaanottohenkilökunta palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden.

Oulun Cumulus sijaitsee osoitteessa Kajaaninkatu 17. Edullisimmillaan kahden hengen huone Oulun Cumuluksessa maksaa noin 70 euroa yöltä. Cumuluksessa kaikkien huoneiden hintaan sisältyy buffet-aamiainen. Cumulus-hotellit ovat osa Restel-konsernia, joka on Suomen suurin hotelli- ja ravintola-alan yritys.

Voit varata huoneen Oulun Cumuluksesta Restelin varausjärjestelmän kautta.


Best Western Hotel Apollo

Edullista majoitusta Oulussa tarjoaa myös hotelli Apollo. Best Western -ketjuun kuuluva hotelli majoittaa hotellivieraita 70 huoneessa Oulun keskustassa.

Hotelli Apollon huoneiden varustukseen kuuluvat mm. kylpyhuone, tv, puhelin ja minibaari. Hotellissa on tarjolla myös saunalla varustettuja huoneita. Asiakkaiden käytössä on lisäksi yleissauna. Hotellin alakerrassa toimii yökerho / karaokeravintola.

Hotelli Apollo sijaitsee Oulun rautatieaseman läheisyydessä osoitteessa Asemakatu 31-33. Kahden hengen huone Apollossa maksaa edullisimmillaan noin 70 euroa yöltä. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan.

Oulun Best Westernistä voi varata huoneen Bestwestern.fi -sivuston kautta.


Forenom Hostel Oulu

Oulun rautatieasemaa vastapäätä osoitteessa Rautatienkatu 9 sijaitseva Forenom Hostel Oulu on myös varteenotettava yöpymisvaihtoehto pienellä budjetilla matkaavalle. 36 huoneesta koostuva hostelli majoittaa asiakkaitaan yhden-viiden hengen huoneissa.

Forenom Hostel Oulun huoneista löytyy jääkaappi, mikroaaltouuni, televisio ja oma kylpyhuone. Hostellin asiakkaiden yhteisessä käytössä on myös pyykkitupa ja ruokailutila. Kahden hengen huone yhdeksi yöksi Forenom hostellissa maksaa halvimmillaan noin 50 euroa.

Varauksen teko Oulun Forenom hostelliin onnistuu Forenom.fi -sivustolla.


Hotelli Pohjankievari

Kempeleessä osoitteessa Eerontie 9 sijaitseva Hotelli Pohjankievari tarjoaa myös edullista majoitusta Oulun seudulla. Hotellilta on matkaa Oulun keskustaan noin 12 kilometriä. Tämä kahden tähden hotelli soveltuu hyvin esimerkiksi automatkailijoille, joiden reitin varrelle hotelli osuu esimerkiksi matkalla kohti Lappia.

Hotelli Pohjankievari tarjoaa majoitusta 60 savuttomassa hotellihuoneessa. Huoneiden varustukseen kuuluvat mm. televisio, työpöytä ja suihku. Hotellin palveluihin kuuluvat myös kaksi kokoushuonetta, sauna, pelihuone, tietokonepiste ja itsepalvelupesula. Kahden hengen huone Pohjankievarissa maksaa edullisimmillaan 75 euroa yöltä. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen.

Huoneen Hotelli Pohjankievarista voi varata esimerkiksi Hotels.com -sivuston kautta.

Hotellit Oulussa

Hotels.com