Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Arabiemiirikunnat: Dubai: ostoskeskukset

Dubain ostoskeskukset

Ostoskeskus Dubaissa

Dubaihin on noussut 2000-luvulla useita valtavia ostoskeskuksia. Loisteliaaseen tyyliin toteutut kauppakeskukset houkuttelevat shoppailemaan. Paikallisille ostoskeskukset ovat myös suosittuja vapaa-ajanviettopaikkoja.

Dubain ostoskeskukset ovat täynnä tasokkaita merkkiliikkeitä. Esimerkiksi lähes kaikki suuret länsimaiset muotitalot ovat edustettuna Dubaissa. Muotiliikkeiden lisäksi löytöjä voi tehdä esimerkiski elektroniikkaliikkeissä.


The Dubai Mall

The Dubai Mall on valtava ostos- ja viihdekeskus, jossa voi helposti viettää vaikka koko päivän. Valtava kokonaisuus pitää sisällään peräti 1200 liikettä, mikä nostaa Dubai Mall:in koko maailman suurimmaksi ostoskeskukseksi. Shoppailun lisäksi Dubai Mall tarjoaa kävijöilleen monenlaista viihdykettä. Ostarin tiloissa toimivat mm. Dubain akvaario, luistelurata sekä KidZania ja SEGA Rebuplic - teemapuistot.

Tyylikkäitä vaatteita etsivä löytää Dubai Mall:ista runsaan valikoiman muotiliikkeitä. Edustettuina ovat kansainvälisistä ketjuista mm. Bershka, Calvin Klein, Diesel, Esprit, Gant ja H&M vain muutamia mainitaksemme. Kymmenien vaateliikkeiden joukossa on tasokkaita vaateliikkeitä niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Länsimaisten merkkien lisäksi tarjolla on myös arabialaista muotia.

Vaatekauppojen lisäksi Dubai Mall pitää sisällään mm. useita tavarataloja, kenkäkauppoja, elektroniikkaliikeitä ja kulta- ja koruliikkeitä. Lisäksi tarjolla on kymmeniä kahviloita ja ravintoloita.

Dubai Mall sijaitsee maailman korkeimman rakennuksen, Burj Khalifan, yhteydessä. Ostoskeskukseen on helppo saapua esimerkiksi metrolla, sillä Burj Khalifa -metroasema sijaitsee noin puolen kilometrin päässä ostarista.

www.thedubaimall.com


Mall of the Emirates

Dubain toiseksi suurin ostoskeskus on Mall of the Emirates. 520 liikettä käsittävä kauppakeskus on loistelias kokonaisuus merkkiliikkeitä ja erilaisia vapaa-ajanviettopaikkoja. Mall of the Emiratesin yhteydessä toimivat mm. Ski Dubai -hiihtokeskus, elokuvateatteri, Dubain kaupunginteatteri ja taidemuseo.

Mall of the Emiratesin liikevalikoima on kaiken kattava. Keskuksen vetonauloina toimivat suuret ankkuriliikkeet kuten Harvey Nichols ja Centrepoint -tavaratalot sekä Carrefour -supermarket. Ankkuriliikkeiden lisäksi ostoskeskuksesta löytyy satoja erikoisliikkeitä, jotka myyvät mm. muotia, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja kodin sisustustuotteita. Kauppakeskuksen tiloissa toimii myös kymmeniä ravintoloita.

Vaateliikkeitä Mall of the Emiratesista löytyy jokaiseen makuun. Edustettuina on sekä länsimaisia huippumerkkejä että Lähi-Idän tunnetuimpia brändejä. Kansainvälisistä merkeistä edustettuina ovat mm. American Eagle, Bugatti, Burberry, Dolce & Gabbana ja Esprit.

Mall of the Emiratesiin on helpointa saapua metrolla. Ostoskeskuksen yhteydessä sijatsee Mall of the Emirates -metroasema.

www.malloftheemirates.com


BurJuman

Kolmas suuri ostari Dubaissa on BurJuman. Ostoskeskus pitää sisällään noin 300 liikettä. Erityisesti muotiin keskittynyt BurJuman on varteenotettava shoppailupaikka huippumuodin ystävälle. Toki kauppakeskuksesta löytyy vaateliikkeiden lisäksi myös monia muitakin erikoisliikkeitä. Shoppailun vastapainoksi on tarjolla myös kattava ravintola- ja kahvilavalikoima.

BurJumanissa toimii useiden tunnettujen muotitalojen myymälöitä. Kauppakeskuksessa liikettä pitävät mm. Chanel, Lacoste, Ralph Lauren, Fendi ja Dolce & Gabbana. Myös edullisempia muotiliikkeitä on tarjolla muutamia, kuten Zara.

BurJuman sijaitsee aivan Dubain ydinkeskustassa. Ostoskeskuksen on helppo saapua, sillä sen yhteydessä sijaitsee BurJuman -metroasema.

www.burjuman.com


Dubai Outlet Mall

Edullisia löytöjä metsästävän ykköskohde Dubaissa on Dubai Outlet Mall. Lähi-Idän ainoa Outlet -ostoskeskus tarjoaa mahdollisuuden tehdä todella edullisia ostoksia. Dubai Outlet Mall pitää sisällään 240 outlet-myymälää, jotka myyvät merkkituotteita noin 30-90% tavallista halvemmalla. Liikkeiden edulliset hinnat perustavat siihen, että ne myyvät varsinaisten merkkiliikkeiden ylijäämäeriä.

Dubai Outlet Mall:in liikkeissä myydään noin 1200 eri merkin tuotteita. Omat outlet-myymälät ostoskeskuksesta löytyvät mm. seuraavilta vaatemerkeiltä: Esprit, Burberry, Diesel, DKNY ja Guess. Kenkiä taas myyvät outlet-hinnoin mm. Ecco, Crocs, Converse ja Clarks. Lisäksi ostoskeskuksesta löytyy mm. optikkoliikkeitä, kello ja -koruliikkeitä, kodinsisustuskauppoja, lelukauppoja sekä urheiluliikkeitä.

Dubai Outlet Mall sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Dubain keskustasta. Ostoskeskukseen on helppo saapua omalla autolla tai busilla. Dubain julkisen liikenteen bussit nro. 66 ja 67 pysähtyvät ostoskeskuksen vieressä.

dubaioutletmall.com


Hotellit Dubaissa

Hotels.com