Matkakohteet: Saksa: Bremen: Ostokset

Ostoksilla Bremenissä - Parhaat ostospaikat

Obernstraße, ostoskatu Bremenin keskustassa
Obernstraße, suosittu ostoskatu Bremenin keskustassa.

Bremen on todellinen shoppailijan paratiisi. Kaupungista löytyy useita vilkkaita ostoskatuja, tavarataloja sekä ostoskeskuksia. Esimerkiksi vaatteiden ja kenkien valikoimat ovat Bremenissä erittäin hyvät ja tarjolla on myös monia merkkejä joita on vaikea löytää Suomesta. Hintataso Bremenissä on yleisesti ottaen Suomea edullisempi.


Bremenin ostoskadut ja keskustan liikkeet

Bremenin vilkkaimpia ostoskatuja ovat Obernstraße, Sögestraße sekä lasikatolla katettu kävelykatu Lloyd Passage. Nämä kaupungin ydinkeskustassa sijaitsevat kadut ovat täynnä merkkiliikkeitä, joista löytyy mm. tyylikkäitä vaatteita, asusteita ja kenkiä. Katujen varsilta löytyy myös runsaasti hyviä ja edullisia ravintoloita.

Muodikkaita vaatteita etsivän kannattaa vierailla esimerkiksi Peek&Cloppenburgin myymälässä osoitteessa Obernstraße 2-12. Suuressa liikkeessä on hyvät valikoimat tunnettujen merkkien, kuten Tommy Hilfigerin, Ralph Laurenin ja Hugon vaatteita sekä naisille että miehille.

Suosittu naistenvaateliike Bremenin keskustassa taas on esimerkiksi Roland Kleidung, jonka myymälä sijaitsee osoitteessa Sögestrasse 16/20. Liikkeessä on myynnissä mm. Guessin, Gantin ja Armanin vaatteita.

www.peek-und-cloppenburg.de
www.roland-kleidung.de/


Ostoskeskukset ja tavaratalot

Galeria Kaufhof

Galeria Kaufhof on tunnettu saksalainen tavarataloketju. Myös Bremenin keskustasta löytyy ketjuun kuuluva tavaratalo. Galeria Kaufhofin valikoimiin kuuluu mm. vaatteita, elektroniikkaa, sisustustavaroita ja vapaa-ajan tuotteita.

Galeria Kaufhof Bremenissä sijaitsee osoitteessa Papenstraße 5. Tavaratalo on avoinna maanantaista lauantaihin klo. 9.30-20.

www.galeria-kaufhof.de

Weserpark

Weserpark on Bremenin suurin ostoskeskus ja monipuolinen ostospaikka. Yli 100 liikkeestä koostuva ostoskeskus pitää sisällään mm. useita muotivaateliikkeitä, joiden joukossa mm. C&A, H&M, NewYorker ja Esprit. Edullisia löytöjä taas voi tehdä esimerkiksi TK Maxx nimisessä liikkeessä, joka myy tunnettujen merkkien tuotteita huomattavasti suositushintoja edullisemmin.

Vaateliikkeiden lisäksi Weserparkista löytyy mm. kenkäkauppoja, sisustusliikkeitä, urheiluliikkeitä sekä kattava ravintola- ja kahvilavalikoima.

Weserpark sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Bremenin keskustasta osoitteessa Hans-Bredow-Straße 19. Keskustasta Weserparkiin voi matkustaa paikallisliikenteen busseilla 25,38,40,41,730 ja 740. Ostoskeskus on avoinna maanantaista lauantaihin klo. 8-20.

www.weserpark.de

Waterfront

Toinen suuri ostoskeskus Bremenissä on Waterfront, joka sijaitsee noin 5 kilometrin pääsä kaupungin keskustasta. Ostoskeskuksessa on hyvä valikoima muotiliikkeitä.

Waterfrontista löytyy monia samoja liikkeitä kuin Weserparkista, näiden joukossa mm. C&A:n, H&M:n, NewYorkerin ja Espritin myymälät. Lisäksi Waterfrontista löytyy mm. Bremenin ainoa Primark-ketjuun kuuluva muotivaateliike.

Waterfront sijaitsee osoitteessa AG-Weser-Straße 1. Bremenin keskustasta Waterfrontille pääsee esimerkiksik rautiovaunulinjalla nro. 3. Ostoskeskus on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo. 10-20.

www.waterfront-bremen.de

Ochtum Park - Bremenin outlet-keskus

Bremenin eteläpuolella sijaitseva Ochtum Park on loistava paikka hankkia edullisia merkkivaatteita. Alue koostuu useista outlet-myymälöistä, joissa on tarjolla mm. merkkivaatteita ja kenkiä selvästi normaalia edullisempiin hintoihin.

Alueelta löytyvät mm. seuraavien tunnetujen brändien outlet-myymälät: Esprit, Tom Tailor, Adidas, Puma, Nike, Vero Moda ja Jack&Jones. Suurin myymälöistä on Espritin outlet, jonka monipuolisista valikoimista voi löytää muodikkaita vaatteita erittäin halvalla.

Ochtum Parkiin voi matkustaa Bremenin keskustasta busseilla nro. 53, 101, 120, 150 ja 226. Bussit lähtevät Bremenin päärautatieasemalta. Alue sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Bremenin keskustasta. Myymälät ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo. 10-19 ja lauantaisin klo. 10-18.

www.ochtum-park.net


Hotellit Bremenissä

Hotels.com