Matkakohteet: Saksa: Bremen: hotellit

Bremenin hotellit -
Edullista ja tasokasta majoitusta

Bremen

Bremenin monipuolisesta hotellivalikoimasta löytyy sopivia hotelleja jokaiseen makuun. Matkailijalla on valittavanaan sekä personaallisia pikkuhotelleja että tunnettuja ketjuhotelleja.

Hotellien hintataso Bremenissä on yleisesti ottaen Suomea edullisempi ja tasokastakin majoitusta on saatavilla kohtuulliseen hintaan. Pelkistetty, mutta siisti kahden hengen huone maksaa edullisimmillaan noin 50 euroa yöltä. Tunnettujen kansainvälisten hotelliketjujen huoneet maksavat edullisimillaan noin 70 euroa yöltä.

Matkailijan kannalta paras alue majoittua Bremenissä on vanhankaupungin ympäristö, jossa suurin osa kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä sijaitsee. Tosin toimivien bussi- ja rautiovaunuyhteyksien ansiosta onnistuu majoittuminen hieman syrjemmälläkin melko kätevästi.


Edullisia hotelleja Bremenissä

City Hotel Bremen

City Hotel Bremen tarjoaa edullista majoitusta Bremenin rautatieaseman kupeessa, kävelymatkan etäisyydellä vanhastakaupungista. Hotellissa on yhteensä 39 huonetta, joiden joukossa yhden ja kahden hengen huoneita sekä perhehuoneita.

Tämä hotelli on sopiva valinta matkalaiselle, joka etsii edullista majoitusta Bremenin keskustasta. Huoneiden varustetaso on yksinkertainen, mutta huoneet ovat siistejä. Hotellissa on huoneita, joiden varustukseen kuuluvat oma wc ja suihku, mutta halvimpien huoneiden varustukseen ne eivät kuulu. Ne hotellin asukkaat, joiden huonessa ei ole omaa kylpyhuonetta, voivat käyttää kerroksessa sijaitsevia wc:itä ja suihkuja.

City Hotel Bremen sijaitsee osoitteessa An der Weide 18 / 19. Kahden hengen huoneet hotellissa maksavat edullisimmillaan 55 euroa/yö. Aamupala on saatavilla lisämaksua vastaan.

Bremenin Ibis-hotellit

Kansainvälisellä Ibis-ketjulla on kaksi hotellia Bremenin keskustassa. Ibis-hotellit ovat tunnettuja hyvästä hinta-laatusuhtestaan. Modernit hotellit tarjoavat asiakkailleen kaikki nykyaikaisen hotellin mukavuudet, mutta huoneiden hinnat lukeutuvat silti kaupungin edullisimpiin.

Ibis Bremen Altstadt sijaitsee vanhassakaupungissa osoitteessa Faulenstraße 45. Ibis Bremen Centrum taas sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista osoitteessa Rembertiring 51. Kahden hengen huone Bremenin Ibis hotelleissa maksaa noin 75-80 euroa yöltä. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone. Aamupala ei sisälly huoneen hintaan, mutta on saatavilla erillismaksua vastaan.


Tasokkaita hotelleja Bremenissä

ATLANTIC Grand Hotel Bremen

ATLANTIC Grand Hotel Bremen on tasokas neljän ja puolen tähden hotelli kaupungin parhaalla paikalla. Hotellin huoneet on sisustettu moderniin tyylin. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluvat mm. ilmastointi, minibaari ja tallelokerot. Kaikissa huoneissa on myös kahvin-/teenkeitin ja saatavilla on ilmaista pullovettä. Hotellin asukkaiden käytössä ovat myös mm. kuntokeskus, sauna sekä kattoterassi.

ATLANTIC Grand Hotel Bremen sijaitsee Bremenin ydinkeskustassa aivan vanhankaupungin vieressä osoitteessa Bredenstraße 2. Kahden hengen huone hotellissa maksaa noin 150 euroa yöltä. Aamupala on saatavilla erillistä maksua vastaan.

Swissotel Bremen

Laatutietoisen matkailijan varma valinta on Swissotel Bremen. Maineikkaaseen Swissotel ketjuun kuuluva hotelli tarjoaa majoitusta tyylikkäissä puitteissa. Viiden tähden hotellissa majoitutaan tilavissa huoneissa, joiden varustukseen kuuluvat mm. ilmastointi, minibaari ja tallelokero. Hotellivieraiden käytössä ovat myös mm. kuntokeskus, höyryhuone ja sauna.

Swissotel Bremen sijaitsee aivan vanhankaupungin kupeessa osoitteessa Hillmannplatz 20. Kahden hengen huone hotellissa maksaa noin 150 euroa yöltä. Aamupala on saatavilla erillismaksua vastaan.


Hotellin Bremenistä voi varata Hotels.com -sivustolta.

Hotellit Bremenissä

Hotels.com