Matkakohteet: Thaimaa

Thaimaa - matkailu & matkakohteet

Thaimaa

Asukasluku: n. 67 miljoonaa
Pääkaupunki: Bangkok (n. 9,1 miljoonaa asukasta)
Pinta-ala: 513 120 km²
Valuutta: baht
Viralliset kielet: thai

Thaimaa on upea kaukomatkakohde, joka on saavuttanut matkailumaana suuren suosion. Thaimaassa matkailija pääsee nauttimaan auringosta ja tropiikin lämmöstä, turkoosinkirkkaasta merestä, valkoisesta hiekasta sekä eksoottisesta kulttuurista, hyvästä ruoasta ja edullisesta hintatasosta.

Thaimaan suosituimpia lomakohteita ovat Bangkok, Phuket, Khao Lak, Hua Hin, Koh Samui, Pattaya ja Krabi. Näiden lisäksi matkailija voi suunnata myös pienempiin ja tuntemattomampiin lomaparatiisikohteisiin, joihin turistit eivät ole vielä niin hyvin löytäneet.

Thaimaassa turistialueilla pärjää yleensä englannin kielellä. Ennen matkaa kannattaa tarkistaa, että rokotukset ovat kunnossa. Yleensä Thaimaan matkalle riittää perusrokotteiden lisäksi A-hepatiitti-rokote.

Thaimaa sopii matkakohteeksi monenlaisille matkailijoille. Kaipaatpa sitten lomaltasi rantaa, rauhaa, kulttuuria, vilskettä, yöelämää tai seikkailua - kaiken tämän löydät Thaimaasta!Matkakohteita Thaimaassa:
Phuket

Phuket

Phuket on Thaimaan suurin saari ja yksi maan suosituimmista lomakohteista. Phuket tarjoaa upeat puitteet lomalle valkohiekkaisine rantoineen sekä kauniine maisemineen.