Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Suomi: Tampere

Tampereen pikkuputiikit

Myymälän kyltti

Tampereen keskustasta löytyy monipuolinen valikoima kiehtovia pikkuputiikkeja. Liikkeiden valikoimista löytyy mm. sisustustarvikkeita, vaatteita, leluja ja lahjatavaroita. Tunnelmallisia myymälöitä on mukava kierrellä ja niissä voi tehdä ainutlaatuisia löytöjä. Esittelemme tässä artikkelissa liikkeitä, joissa kannattaa poiketa seuraavalla shoppailukierroksella!


Tampereen sisustusliikkeet

Sisustusliike Tampereella

Decostrasta löydät yksilölliset huonekalut, sisustustuotteet, lahjatavarat ja lisäksi tyylikkäitä laukkuja. Verkatehtaankatu 8.

Design Boulevard on pieni sisustuksen ja muotoilun erikoismyymälä. Valikoimaan kuuluu mm. tyylikkäitä kalusteita, valaisimia, tekstiilejä ja pienesineitä. Aleksanterinkatu 30.

Kehystarina tarjoaa kehystyspalvelua ja peilejä mittaustyönä. Valikoimassa on myös kotimaista grafiikkaa. Lisäksi liikkeestä löytyy kattava korttivalikoima ja paljon upeita kierrätysdesign lahjatavaroita. Hämeenpuisto 33.

Sisustusliike ID on Tampereen keskustassa pisimpään toiminut yksityinen sisustus- ja suunnitteluyritys. ID myy laadukkaita skandinaavisia design-huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä ja piensisustustuotteita. Hämeenpuisto 14.

Sisustusliike Vaalea huone on pieni ihastuttava sisustusliike, jossa on tarjolla sisustustavaroita vaalean sisustuksen ystäville. Aleksanterinkatu 30.

Surprise me myy pirteitä, nuorekkaita ja persoonallisia sisustus- ja lahjatavaroita. Aleksanterinkatu 31.

Villa Harmonie on tunnelmallinen pikkuputiikki, jonka valikoimassa on tyyliltään maalaisromanttisia sisustustuotteita. Liikkeestä löydät myös kauniit lahjaideat. Aleksanterinkatu 29 B.


Lastenvaatteita ja lelukauppoja

Lelu

Nukkela on laadukas lelukauppa, josta löydät mm. ainutlaatuisen nukkevalikoiman, nukkekodit tarvikkeineen, pikkuautot, pehmolelut, pelit ja puulelut. Verkatehtaankatu 6.

Miraakkelin tuotevalikoimaan kuuluvat pääosin luonnonmateriaaleista valmistetut lastenvaatteet, perinteiset lelut ja Ruskovilla-tuotteet. Aleksanterinkatu 28.

Kuopus on oikea lastenvaatteiden karkkikauppa. Valikoimassa on värikkäitä, pirteitä ja iloisia käyttövaatteita Skandinaavisilta merkeiltä. Laukontori 6.


Vaatteita ja asusteita

Vaateliike Tampereella

Duetto on tyylikäs ja muodikas vaatekauppa naisille ja miehille. Valikoimassa on useita tunnettuja vaatemerkkejä. Tuomiokirkonkatu 26.

Kekäle on laatupukeutumiseen erikoistunut myymäläketju, jossa on laaja valikoima kansainvälisiä ja kotimaisia huippumerkkejä kaikenikäisille miehille, naisille ja lapsille. Sopiva hintataso. Kauppakatu 2.

Laukkupuoti on naisten käsilaukkujen erikoisliike. Mallistossa on yksilöllisiä, tyylikkäitä ja hyvälaatuisia laukkuja USA:sta ja Euroopasta. Rongankatu 4.

Nitrobabe on rock'n'roll henkinen liike, josta löytyvät tyyliin sopivat vaatteet, kengät ja asusteet. Otavalankatu 9.

Piubello on monipuolinen kenkä- ja laukkuliike. Tuotteet ovat Italiasta ja Espanjasta. Verkatehtaankatu 8.

Putiikki rannalla on tunnelmallinen lifestyle-myymälä, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita merkkivaatteita. Hämeenkatu 17.

Sunny's on suomalainen vaateketju, joka myy kansainvälistä ja trendikästä muotia naisille. Tuotteet tulevat Pariisista, Milanosta ja USA:sta. Valikoima koostuu trendiasuista aina upeisiin juhla-asuihin saakka. Kuninkaankatu 30.

Supermukava & Vintage Garden on suomalaisten vaatesuunnittelijoiden perustama liike. Valikoimassa on n. 20 design vaatemallistoa ja Vintage Gardenissa myydään huolella valittuja vintage vaatteita ja sisustustavaroita. Ojakatu 1.

Studio 25 Tampere on merkkivaatebrändeihin erikoistunut liike. Tarjolla on tyylikästä ja nuorekasta katumuotia. Kuninkaankatu 21.


Käsityö-, harrastus- ja lahjatavaraliikkeet

Tampereen Kehräsaari

Arteljee tarjoaa laajan valikoiman taidetarvikkeita ammattilaisille ja harrastelijoille. Aleksanterinkatu 23.

Keittiö & Kattaus on laadukkaiden keittiötarvikkeiden ja kattauksen erikoisliike. Aleksanterinkatu 28.

Pienen saippuakaupan valikoimissa on käsintehtyjä saippuoita pieniltä valmistajilta. Tuomiokirkonkatu 23.

Pieni suklaapuoti tarjoaa makoisia erikoissuklaita vaikkapa ystävälle tuliaisiksi tai itselle herkuteltavaksi. Aleksanterinkatu 28.

Pikkuputiikit Kehräsaaressa myyvät kotimaisia käsitöitä ja designtuotteita. Lahjaideoita tai omaksi iloksi. Kehräsaari, Laukontori

Pirteä Paketti on liike, josta löytyvät ideat juhliin ja lahjoihin. Satamakatu 5.

TaitoShop on käsityötuotteiden ja laadukkaiden lahja- ja tuliaisesineiden myymälä. Lisäksi myymälän alakerta on käsitöiden harrastajien aarreaitta, josta voi ostaa esimerkiksi käsityölankoja, mattoja ja ryijyjä. Hatanpään valtatie 4.

Tallipiha on ehdottomasti vierailemisen arvoinen historiallinen kohde Tampereen keskustan tuntumassa. Alueelta löytyy pikkupuoteja, joiden valikoimassa on mm. taidolla tehtyjä käsitöitä, taidetta, sekä lahja- ja sisustustuotteita. Suklaapuodista voi ostaa makoisia suussa sulavia suklaita. Tallipihan tunnelmallinen kahvila puolestaan tarjoaa itseleivottuja herkkuja. Tallipihalla järjestetään usein myös erilaisia tapahtumia. Kuninkaankatu 4.

Hotellit Tampereella

Hotels.com