Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Viro: Tallinna: Shoppailuopas: ruokakaupat

Tallinnan keskustan ruokakaupat

Shoppailu Tallinnassa

Edulliset hinnat houkuttelevat ruokaostoksille Tallinnaan. Monet elintarvikkeet ja juomat ovat Tallinnassa jopa puolet halvempia kuin Suomessa. Suurten markettien lisäksi Tallinnan keskustasta löytyy pieniä herkkupuoteja, jotka myyvät esimerkiksi paikallisia makeisia ja leipomotuotteita.


Marketit Tallinnan keskustassa

Rimi Norde centrumi

Osoite: Lootsi 7
Aukioloajat: ma-su 8-23

Tallinnan satama-alueella sijaitseva hypermarket Rimi on tuttu ostospaikka suomalaisille. Valtavan marketin valikoimat ovat kaiken kattavat ja hintataso edullinen. Norde centrumin Rimi onkin yksi Tallinnan parhaista paikoista juomien ja elintarvikkeiden hankintaan. Rimi toimii Norde centrumi -ostoskeskuksessa, josta löytyy hypermarketin lisäksi mm. kenkäkauppa, urheiluliike ja hampurilaisravintola Hesburger.

Rimi Postimaja

Osoite: Narva maantee 1
Aukioloajat: ma-su 8-23

Myös aivan Tallinnan ydinkeskustasta löytyy Rimi. Viru keskusta vastapäätä Narva maantee -kadulla sijaitseva market on hyvä ostospaikka etenkin lähialueen hotelleissa majoittuville. Keskustan Rimi on pienempi kuin satamassa toimiva hypermarket, mutta tässäkin kaupassa on tarjolla monipuolinen valikoima elintarvikkeita ja juomia edulliseen hintaan.

Rimi Kaubahalli

Osoite: Aia 7
Aukioloajat: ma-su 8-23

Tallinnan keskustan kolmas Rimi löytyy vanhankaupungin kupeesta Aia -kadulta. Samalla kadulla sijaitsee mm. Kalev Spa -kylpylä. Rimi Kaubahalli on samaa kokoluokkaa Postimajan Rimin kanssa ja myös hyvä paikka juoma- ja ruokaostosten tekoon. Varsinkin Kalev Spassa tai vanhankaupungin alueella majoittuvien matkailijoiden on kätevää tehdä ostoksensa tässä Rimissä.

Prisma Sikupilli

Osoite: Tartu maantee 87
Aukioloajat: ma-su 8-23

Suomalaisen S-ryhmän Prisma -hypermarketit ovat myös hyviä ostospaikkoja Tallinnassa. Lähimpänä Tallinnan keskustaa sijaitsee Prisma Sikupilli. Kuten Suomessa myös Virossa Prismat ovat monipuolisia ostospaikkoja, joista voi elintarvikkeiden lisäksi ostaa mm. kodin tarvikkeita, vaatteita, kenkiä, elektroniikkaa ja erilaisia harrastusvälineitä.


Tavaratalojen ruokaosastot

Stockmann

Osoite: Liivalaia 53
Aukioloajat: ma-la 9-21, su 10-21

Kuten Suomessa myös Virossa Stockmann on tunnettu tasokkaana ostospaikkana. Tallinnan Stockmannin ruokaosasto onkin laatutietoisen matkailijan ostospaikka. Monipuolisesta valikoimasta löytää peruselintarvikkeiden ja juomien lisäksi harvinaisempiakin gourmet-herkkuja. Hintatasoltaan Stockmannin ruokaosasto on Tallinnassakin kalliimpi kuin tavalliset marketit. Suomen Stockmanneihin verrattuna hintataso on kuitenkin selvästi edullisempi.

Kaubamaja

Osoite: Gonsiori 2
Aukioloajat: ma-su 9-22

Myös Tallinnan toisesta suuresta tavaratalosta löytyy tasokas ruokaosasto. Kaubamajan ruokaosasto on myös kaiken kattava. Kuten Stockmann myös Kaubamaja on kohdistanut ruokaosastonsa valikoiman laatutietoislle kuluttajille. Kaubamaja onkin virolainen vaihtoehto suomalaisomisteiselle Stockmannille.


Herkkuja Tallinnasta

Kalev-myymälä

Osoite: Roseni 7
Aukioloajat: ma-la 10-20, su 11-18

Virolaisen Kalev-makeisvalmistajan myymälä on kaikkien herkkusuiden ykköskohde Tallinnassa. Rotermanni-korttelissa sijaitsevassa myymälästä löytyy laaja valikoima Kalevin makeisia, kuten suklaata, toffeeta ja marsipaania. Myymälän yhteydessä toimii myös suklaamestarien työskentelytila, jossa voi seurata makeisten valmistusta tai vaikkapa osallistua itse makeisten valmistuskurssille.

Anneli Viikin suklaakahvila

Osoite: Pikk 30
Aukioloajat: su-to 11-19, pe-la 11-21

Anneli Viikin suklaakahvila Tallinnan vanhassakaupungissa on myös vierailunarvoinen kohde. Vuodesta 2004 saakka toiminut kahvila vaalii käsintehtyjen suklaiden perinnettä. Kahvilan valmistamia suklaakonvehteja ja leivoksia voi nauttia paikan päällä tai ostaa mukaan.

Hotellit Tallinnassa

Hotels.com

Laivat ja hotellipaketit

Eckerö Line

Matkavakuutukset