Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Matkakohteet: Viro: Tallinna: Shoppailuopas: outlet-myymälät

Tallinnan outlet-myymälät

Shoppailu Tallinnassa

Tallinnassa voi tehdä todellisia löytöjä pikkurahalla. Kaupungista löytyy nykyään lukuisia outlet-myymälöitä, joissa säästäväinen shoppailija voi tehdä loistavia hankintoja.

Outlet-liikkeet pystyvät myymään tuotteita selvästi normaalia edullisemmin, sillä niiden valikoimat koostuvat yleensä ylijäämäeristä, joista kaupat haluavat päästä eroon tehdäkseen tilaa seuraavan kauden tuotteille.

Tallinnan outlet-myymälöissä on tarjolla lukuisten tunnettujen merkkien tuotteita. Tarjolla on mm. vaatteita ja kenkiä huomattavasti normaalihintoja halvemmalla. Ostosmatkalle Tallinnaan suuntaavaan kannattaakin ehdottomasti käydä katsastamassa myös outlet-myymälöiden valikoimat.

Kokosimme tähän artikkeliin Tallinnan parhaita outlet-myymälöitä.


Viking Line Quality Outlet Store

Tallinnan sataman läheisyydessä toimiva Viking Linen outlet-myymälä pitää valikoimissaan edullisia merkkivaatteita, gourmet-ruokia, makeisia sekä juomia. Keväällä 2012 avattu myymällä on laatutietoisen, mutta säästäväisen shoppailijan ehdoton vierailukohde Tallinnassa.

Viking Linen outletista löytyy useiden tunnettujen merkkien vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita. Valikoimiin kuuluu mm. Tommy Hilfigerin, Hugo Bossin, Armanin, Guessin, Gantin ja Versacen tuotteita. Hinnat ovat parhaimmillaan todella edullisia, sillä merkkituotteita on myynnissä jopa yli puolet halvemmalla, mitä ne normaalisti maksavat.

Viking Line Quality Outlet Store sijaitsee osoitteessa Lootsi 8.

Sportland Outlet

Urheiluvaatteita- ja välineitä myyvällä Sportland-ketjulla on Tallinnassa peräti viisi outlet-liikettä. Sportlandin valikoimiin kuuluu tunnettujen merkkien, kuten Niken, Adidaksen ja Puman tuotteita.

Sportlandin outlet-myymälät sijaitsevat osoitteissa Lootsi 7, Suur-Sõjamäe 4, Mustakivi tee 13, Tartu mnt 16B sekä Ringtee 75. Keskeisimmällä paikalla liikkeistä sijaitsee osoitteessa Lootsi 7 toimiva myymälä, jonka löytää Tallinnan sataman läheisyydessä sijaitsevasta Norde Centrum -ostoskeskuksesta.

Horret Outlet

Horret Outlet on naisten-, miesten- ja lasten vaatteita myyvä outlet-liike, joka sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Horret Outletin valikoimat vaihtelevat, mutta liikkeestä voi löytää edullisesti mm. farkkuja, paitoja, mekkoja, takkeja ja uimapukuja. Liikkeen myymiä merkkejä ovat mm. Guess ja Tom Tailor.

Horret Outlet sijaitsee Piritan kaupunginosassa osoitteessa Merivälja tee 24.

Marmen Outlet

Suomalaisia merkkivaatteita myyvällä Marmen Outletilla on Tallinnassa kaksi myymälää. Liikkeiden valikoimat koostuvat lähinnä suomalaisen L-Fashion Group Oy:n tuotteista. Valikoimiin kuuluu mm. Luhta, Rukka, Torstai, Skila ja JAP -merkkisiä vaatteita. Marmen outletista voi löytää edulliseen hintaan esimerkiksi laadukkaita ulkoiluvaatteita.

Marmen Outletin myymälät Tallinnassa sijaitsevat osoitteissa Pinna 2 ja Kadaka tee 48. Molemmat liikkeet sijaitsevat noin seitsemän kilometrin päässä Tallinnan keskustasta.

Stockmann outlet

Stockmannin outlet-myymälä Tallinnassa myy vaatteita, kenkiä, sisustustavaraa, urheiluvälineitä ja kodinelektroniikkaa edullisin hinnoin. Outlet-myymälän valikoima koostuu Tallinnan ja Riikan Stockmann-tavaratalojen ylijäämäeristä.

Stockmann outlet Tallinnassa sijaitsee Rocca al Maren ostoskeskuksessa osoitteessa Paldiski mnt 102.

Hotellit Tallinnassa

Hotels.com

Laivat ja hotellipaketit

Eckerö Line

Matkavakuutukset