Info & palaute
MatkakohteetMatkatarjouksetUutisetEkstra
Uutiset:

Ryanairin lennot Suomesta 2018

RyanAirin lentokone

Lentoyhtiö Ryanair laajentaa toimintaansa Suomessa vuonna 2018. Yhtiö operoi kesäkaudella 2018 yhteensä neljää reittiä Suomessa, jotka ovat Tampere-Bremen, Tampere-Budapest, Lappeenranta-Bergamo sekä Lappeenranta-Ateena. Lappeenrannasta Ateenaan Ryanair lentää touko-lokakuussa, muita reittejä lennetään maalis-lokakuussa. Talvikaudella 2017-2018 Ryanair ei lennä Suomeen.


Lisää lentoja Suomeen

Keväällä 2018 Ryanair tekee odotetun paluun Lappeenrantaan, jonne yhtiö on lentänyt viimeksi syksyllä 2015. Lennot Lappeenrannasta Bergamoon ja Ateenaan tuovat itäsuomalaisille suorat yhteydet kahteen mielenkiintoiseen eteläeurooppalaiseen kaupunkiin. Lappeenrannan reittien lisäksi Ryanair jatkaa lentoja Tampereelta Keski-Euroopan kaupunkikohteisiin Budapestiin ja Bremeniin. Vaihtolentojen avulla myös kymmenet muut Ryanairin kohteet ovat helposti suomalaisten saavutettavissa.


Ryanairin lennot Tampereelta

Tampere-Bremen

Kesäkaudella 2018 Ryanair lentää Tampereelta Saksan Bremeniin kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin. Maanantain lennot Tampereen lentokentältä lähtevät klo. 20.20 ja perjantaisin lähtöaika on klo. 10.05. Bremenistä Tampereelle päin lennot lähtevät maanantaisin klo. 16.40 ja perjantaisin klo. 6.25 paikallista aikaa.

Bremenin tärkein matkailuvaltti on sen idyllinen vanhakaupunki, jonka kapeita katuja reunustavat pikkupuodit, kahvilat ja ravintolat. Kaupungissa on myös monipuolinen kulttuuritarjonta ja esimerkiksi tasokkaita museoita löytyy kaupungista useita. Bremen tunnetaan myös loistavista ostosmahdollisuuksista.

Bremenistä Ryanair lentää noin 25 kohteeseen. Esimerkiksi perjantain lennolla Tampereelta Bremeniin lentävä matkailija ehtii lentämään vielä saman päivän aikana Bremenistä vaikkapa Mallorcalle tai Lontooseen. Edellämainittujen kohteiden lisäksi Ryanair lentää Bremenistä mm. useisiin kohteisiin Portugalissa, Espanjassa, Italiassa ja Kreikassa. Kaikkiin kohteisiin koneen vaihto ei kuitenkaan onnistu samana päivänä.

Tampere-Budapest

Myös Tampere-Budapest -reitillä on lentoja molempiin suuntiin kaksi kertaa viikossa. Kesäkaudella 2018 lennot Unkarin pääkaupunkiin lähtevät Tampereelta keskiviikkoisin klo. 10.40 ja sunnuntaisin klo. 20.25. Budapestistä lennot Tampereelle lähtevät keskiviikkoisin klo. 6.40 ja sunnuntaisin klo. 16.25 paikallista aikaa.

Budapest on vilkas suurkaupunki, joka on täynnä mielenkiintoista nähtävää. Suosittu vierailukohde Budapestissä on esimerkiksi Linnavuori. Keskiaikaisten linnoitusten lisäksi Linnavuorella voi ihailla sieltä avautuvia upeita maisemia. Toisenlaista näkökulmaa Budapestiin saa taas lähtemällä risteilylle kaupunkia halkovalle Tonava-joelle.

Budapestistä Ryanair lentää Tampereen ohella noin 30 kohteeseen. Keskiviikon aamulennolla Tampereelta saapuva matkustaja voi jatkaa matkaansa saman päivän aikana vielä esimerkiksi Espanjan auringon alle Malagaan tai Barcelonaan. Myös esimerkiksi Italian pääkaupunkiin Roomaan tai kanavistaan tunnettuun Venetsiaan voi lentää Budapestistä Ryanairin siivin vielä saman päivän aikana.


Ryanairin lennot Lappeenrannasta

Lappeenranta-Bergamo

Ryanair lentää Lappeenrannasta Italian Bergamoon kahdesti viikossa molempiin suuntiin. Lappeenrannasta Bergamoon lennetään keskiviikkoisin ja lauantaisin klo. 21.05. Bergamosta lennot Lappeenraan lähtevät samoina päivinä klo. 16.25.

Pohjois-Italiassa sijaitseva Bergamo on mukava matkakohde vaikkapa pidennetylle viikonloppulomalle. Tunnelmallisesta kaupungista löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää etenkin historiasta kiinnostuneelle matkailijalle. Bergamosta käsin on myös helppo tehdä päiväretkiä läheiseen vuoristoon sekä Pohjois-Italian järville, kuten Comojärvelle tai Gardajärvelle.

Bergamon lentokentältä on tarjolla Ryanairin lentoja peräti noin 90 kohteeseen. Matkaa voi konetta vaihtamalla jatkaa Bergamosta esimerkiksi lukuisiin Etelä-Italiassa ja Espanjassa sijaitseviin kohteisiin. Bergamon keskeinen sijainti mahdollistaa hyvät jatkoyhteydet myös junalla ja bussilla lukuisiin Pohjois-Italian kaupunkeihin. Esimerkiksi Milano sijaitsee alle tunnin bussimatkan päässä Bergamosta.

Lappeenranta-Ateena

Toukokuussa 2018 Ryanair aloittaa lisäksi lennot Lappeenrannan ja Ateenan välillä. Kerran viikossa lennettävää reittiä liikennöidään keskiviikkoisin. Lappeenrannasta lennot lähtevät klo. 12.15 ja Ateenasta klo. 8.

Kreikan historiaa huokuva pääkaupunki on yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista. Kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat antiikin Kreikan aikaiset rakennukset, joista tunnetuimpia ovat Akropolis-kukkulalla sijaitsevat temppelit. Ateenassa on myös monipuoliset ostosmahdollisuudet ja erinomainen ravintolatarjonta.

Ateenasta Ryanair lentää noin 30 kohteeseen. Ryanairin lennoilla Ateenasta voi jatkaa matkaa saman päivän aikana vielä esimerkiksi Kreikan suosituille lomasaarille Kreetalle tai Santorinille.


Hotellit

Hotels.com